Mintha én is ezt hallottam volna.De izéééé csak lakott területen kívül volt érvényben a 3. sávos dolog..............Na az M1-M7 bevezetőn pont leszartam.Máshol meg nemigen van 3 sáv lakott területen kívül.
Akkor mész a mama mögött!
Egyébként autópályán tilos a kamionnal való előzés. Szóval, ha miden szabályos, és a kamion előz, akkor is általában traffiznak. - Szintén a kollégám mondja. Persze ettől függetlenül ígyis előznek a kamionosok, mer hát... Na, oda kell érni a lerakóra.
Kis Tuning majd megmonnya... Monnyon le...
Azzal nem vagyok tisztában,ha futóval megyek,és van előttem egy lassabb jármű (nagymami trabival) akkor fel kéne zárkóznom mögé,és nem előzhetem ki? Futóval nem lehetne előzni. Autópályán.
Én se figyeltem erre Nem jött csekk,akkor csak nem volt gond. 80 helyett 120...
Mivel hogy a rendőr kézi irányítással készítette a fotót.
Csak gondolj bele:
Autópályán százzal meg egy személyautó, utánfutóval, tehát túllépi a megengedett legnagyobb sebességet. A traffipax, mint készülék, szerinted felismeri, hogy utánfutót húz a gyorshajtó? Naná, hogy nem.
Pedig egyszer láttam az újhartyáni hídról lenézve Budapest felé, hogy az M5-ösön rendőrmotoros ment elöl a belsőben, mögötte meg egy éjfekete ZX-12R!
Amúgy meg össze-vissza kattogtatnak mint az amatőr fotósok.
Kölyök,futóról beszélek,nem kaminyonról De lényegében..
Részletek itt!
Egyébként autópályán tilos a kamionnal való előzés. Szóval, ha miden szabályos, és a kamion előz, akkor is általában traffiznak. - Szintén a kollégám mondja. Persze ettől függetlenül ígyis előznek a kamionosok, mer hát... Na, oda kell érni a lerakóra.
Kis Tuning majd megmonnya... Monnyon le...
Én se figyeltem erre Nem jött csekk,akkor csak nem volt gond. 80 helyett 120...
Csak gondolj bele:
Autópályán százzal meg egy személyautó, utánfutóval, tehát túllépi a megengedett legnagyobb sebességet. A traffipax, mint készülék, szerinted felismeri, hogy utánfutót húz a gyorshajtó? Naná, hogy nem.
a képen látható dob eladó, k8 600- hoz való összekötővel.
Yoshimura mintára készül, nem eredeti, de igényes szép darab.
44990-
Szép napot!