Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jöhet a milyen olajat mese és a tipushiba van e kérdés.
és ezt mivel mérted?
persze hogy felmegy de minek ha van 300as
Nem. De amikor 4-ben leszabályoz a motorod mondjuk 256-nál akkor az a valóságban 230 körül van. És amikor 300-al mész ( ) az 270.
http://www.gearingcommander.co...

ez egy jó kis oldal megmutatja gyárilag mennyit megy a motorod és ha változtatod a fogaskerekeket mit is csinál gyorsabb lesz vagy nyomatékosabb
Van jobb is................felmegy e a 200-as gumi?
Értem.
És mi van akkor,ha az első lánckereket nem bántom,hanem a hátsót növelem egyel.Mennyivel különbözik a másik verzióval.Vagy ilyenkor ha csak kicsit módosítanak,akkor az elsőt szokták csak változtatni?
tehát amikor 300at mutat akkor valójában 250et megyek ?
10-nél? Ez számomra nem téma. Vagy 20 motort láttam fékpadon. Tudom mennyit csal az óra nagy sebességnél.
ez is jó téma mennyit csal az óra szerintem max 5kmert
Gyárilag vagy 20-at csal az óra szóval emiatt ne aggódj. De elviheted Agóhoz és ott speedholderrel beállítják pontosra.
Igen gondoltam rá mert az 520-hoz meg JTF512-őt ír. Az 525-höz meg 520-at.
Hátttt a mérnökök csak tuggyák................meg minek eltérnem nem vok pályamenő.
utcán én 2,5 elől 2,9 hátul
Nekem 2,2 van benne papír alapján sose fújtam
Ez van ráírva?Nekem 2,5
Meglett a válasz a lánckerék kérdésre.Telefonáltam,hogy nem jó kereket küldtek.Kérdezték miért?Mondom erre 520 van írva,én meg 525-öst rendeltem.Azt mondják jót küldtek és felvilágosítottak,hogy ami a kerékbe van ütve szám,az egy gyári szám és nem a méretre vonatkozik.Hát mondom elmegy a gyártó a picsába,hogy ilyen számot választ magának.
Akkor nekem azért stimmeltek a mért adatok amit le tudtam venni,ahogy hozzáfértem.Úgyhogy nem kell ráfújnom hézagolásnak több kenőanyagot.
Amúgy tényleg harapósabb és jobban gyorsul,de egy kicsit idegesít,hogy csal az óra.
2,2 Bar
Pont ráfújtam a cuccost Számokban,ha kérhetem
Rá van írva a láncvédőre.
Mekkora guminyomással szoktátok használni a gépet? e-h.
ÖŐŐŐŐŐŐŐŐ azt nem kéne.............még belesápadok.
A köridőt természetessen.
Ezért jó az Arzt Heimer kór... minden percben új ismerős