Értem.
És mi van akkor,ha az első lánckereket nem bántom,hanem a hátsót növelem egyel.Mennyivel különbözik a másik verzióval.Vagy ilyenkor ha csak kicsit módosítanak,akkor az elsőt szokták csak változtatni?
Meglett a válasz a lánckerék kérdésre.Telefonáltam,hogy nem jó kereket küldtek.Kérdezték miért?Mondom erre 520 van írva,én meg 525-öst rendeltem.Azt mondják jót küldtek és felvilágosítottak,hogy ami a kerékbe van ütve szám,az egy gyári szám és nem a méretre vonatkozik.Hát mondom elmegy a gyártó a picsába,hogy ilyen számot választ magának.
Akkor nekem azért stimmeltek a mért adatok amit le tudtam venni,ahogy hozzáfértem.Úgyhogy nem kell ráfújnom hézagolásnak több kenőanyagot.
Amúgy tényleg harapósabb és jobban gyorsul,de egy kicsit idegesít,hogy csal az óra.
ez egy jó kis oldal megmutatja gyárilag mennyit megy a motorod és ha változtatod a fogaskerekeket mit is csinál gyorsabb lesz vagy nyomatékosabb
És mi van akkor,ha az első lánckereket nem bántom,hanem a hátsót növelem egyel.Mennyivel különbözik a másik verzióval.Vagy ilyenkor ha csak kicsit módosítanak,akkor az elsőt szokták csak változtatni?
Akkor nekem azért stimmeltek a mért adatok amit le tudtam venni,ahogy hozzáfértem.Úgyhogy nem kell ráfújnom hézagolásnak több kenőanyagot.
Amúgy tényleg harapósabb és jobban gyorsul,de egy kicsit idegesít,hogy csal az óra.