Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, hogy jó-e a kisebb. Én nem raknám rá de biztos van itt aki jobban tudja. 525-ös lánchoz 525-ös lánckerék kell. Szerintem.
Más a szélesség. 520-525-530 értelemszerűen egyre szélesebb.
Meleg láncra fújd miután megérkeztél. Akkor faszán "ráolvad".
Hello!
Megküldték a lánckereket.525 helyett 520-at.Mi a különbség a kettő között?
Rázd fel.
Betyárok.. Befújtam a láncot,de olyan hülyén néz ki Azt hittem,vastagabb rétegben ragad rá ez a fehér izé. Így olyan,mintha alig lenne rajta.
Rokkersrác!
Ez íííííígy igaz ahogy mondod.... de már lassan a fasz sem emlékszik erre, olyan rég volt már ilyen. Nekem 7végén 2 tank 390km, nem volt rossz menés de...
Mikor megyünk már baszod? BASZASSUNKMÁÁÁÁ
Enyémen van rendszám,ebbe hosszú életű a tele tank . És remélem,hogy egy darab trafi se volt. Legalábbis nem láttam. Civil kocsit meg csak visszafelé néztem
Szebb napokon 150km után lerohad a motor mert kiürült a tele tank!
Háháháá. Tök vegyes fogyasztással (város,főút,falu,város,főút..stb) mentem 130 km-et 7 literből. Azt hittem,hogy üres a tank,de csak 7 liter ment rá Kigyulladt a lámpa,meg odafelé sietős volt.. Ez egész korrekt fogyasztás,nem? És nem ment 80 fok felé egész úton.
Plusz megvan a láncsprééé
egy Kakucs jó lenne , de nem tudom mikor fogok ráérni , egy hétrn belül biztos nem... ja meg még be kell szereznem fékbetétet is előre (galfer szinter kerámia ), mert elfogyott az E-ringen... Lehet hogy túl sokat fékeztem...
BalatonRing!
Hóóóóhohohoooo, nekem menni kell!
akkor valamelyik kispályán esetleg? elkapott a gépszíííííj menni kell
Lesznek hostess csajok is
na azt nem tenném az ablakba amit az asszonytól kapnék utána...
Há' gyere haza!
pont a Balatonon leszek azon a hétvégén ez cccívás...
sajnos más program van , talán mejd legközelebb...
Nesze öregek... DJ Kölyök nem tétlenkedik a seggén...
Várunk benneteket!
Hali! esetleg most hétvégén nem mentek megint ki? :) lehet mi is kinéznénk megint! tetszett a pálya csak kifáradtunk nap végére rendesen..
üdv. egyszer régen láttam itt a képes motoron egy videót ahogy egy csóka 300 al ment egy gsxr el és az onboard felvételen látszik, hogy az első villa csavarja lelazul és leszáll. valaki meg tudná mondani hogy az a videó milyen címen fut? mert azóta se nem találom.
Sziasztok! Nemrég lettem büszke tulajdonosa egy k6-os gsxr-nek(750es, de a problémám szempontjából ez tárgytalan) és pár apróság hiányzik róla. A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol találok ilyen műanyg "dugókat", mert a google-ba lövésem nincs mit kell írni ha ezt keresek:)!
Előre is köszi!
Na mivan mivan itt?
Kihalt a fórum , mindenki motorozik?