Hondával mi a gond hogy suzukira nyergelsz ?
2005ös piros-fehér suzukit tudok 550ért. Fém fékcső, kip. rendszer van alatta meg pc. Utána kérdezek hogy megvan-e még ?
Suzuki Gsx-r 600-ast keresek pályamotornak. 2004-től minden évjárat szóba jöhet. Lehet magyar forgalmis, lehet törzskönyv nélküli sima adásvételis. Ára 1 millió alatt legyen körübelül. Aki ismer ilyen motort ami jó állapotban van, esetleg ti magatok áruljátok, az alábbi e-mailra küldhettek fotókat ajánlatok.
Nekem nem fáj.................pláne ha gumis lennék.
Én mondjuk nem szerettem még nézni sem a D208-at ahogy szépen laposodott a közepe 4000 Km-alatt.
A mostani PR2 meg 8000 nél akkora árkok vannak rajta mint a grand kanyon és még ennyire gömböc-öt nem láttam ilyen teljesítménnyel.
teszem hozzá nem csúsztam meg sem lapon sem egyeneben úgy hogy ne let volna tartalék.
Bár egy szeg véget vetett a maratoni szériának.De felkerült egy ugyanolyan,Kb ugyanakkor KM-el így van még 8e-rem.
hát igen, próbálom úgy, de úgy szét vannak szórva az eladók...
néhány budapesten és környékén, miskolc, békéscsaba, győr, pécs
szóval van választék
próbálok budapest környékit nézni először, és csak ha nem találtam fordulni a messzebiek közül kezdenék szemezgetni
Road attack,Road attac2 túrás,nem hajtós fajzatoknak akiknek fontos a kis kopás...........bár a 2 már pont hogy nem rossz csak kopik.Sport az már jobb de minnél jobb tapadás annál rosszab kopás és fordítva.Raceattack tapad de használt pályásat érdemes venni.
Hondával mi a gond hogy suzukira nyergelsz ?
2005ös piros-fehér suzukit tudok 550ért. Fém fékcső, kip. rendszer van alatta meg pc. Utána kérdezek hogy megvan-e még ?
Suzuki Gsx-r 600-ast keresek pályamotornak. 2004-től minden évjárat szóba jöhet. Lehet magyar forgalmis, lehet törzskönyv nélküli sima adásvételis. Ára 1 millió alatt legyen körübelül. Aki ismer ilyen motort ami jó állapotban van, esetleg ti magatok áruljátok, az alábbi e-mailra küldhettek fotókat ajánlatok.
majer.norbert05@gmail.com
Köszönöm előre is.
Üdvözlettel: Májer Norbert
Tipikus kawasakis.......
akit érdekel írjon kök.
Jó ez az ezres, nem nagyon akar elfogyni az erő!
Még 10 év és megérek rá én is!
http://www.youtube.com/watch?v...
http://istenbizony.hu/2011/06/...
Én mondjuk nem szerettem még nézni sem a D208-at ahogy szépen laposodott a közepe 4000 Km-alatt.
A mostani PR2 meg 8000 nél akkora árkok vannak rajta mint a grand kanyon és még ennyire gömböc-öt nem láttam ilyen teljesítménnyel.
teszem hozzá nem csúsztam meg sem lapon sem egyeneben úgy hogy ne let volna tartalék.
Bár egy szeg véget vetett a maratoni szériának.De felkerült egy ugyanolyan,Kb ugyanakkor KM-el így van még 8e-rem.
100 km alatt szinte rászorultam a gépre. A kazam majdnem leszakadt. 2 ujjal kulpungoltam,fájt is utána rendesen a kezem.
Zoli,látod,hogy jó azaz AVON? Eladom neked,hogy tudd te is,mi a jó
néhány budapesten és környékén, miskolc, békéscsaba, győr, pécs
szóval van választék
próbálok budapest környékit nézni először, és csak ha nem találtam fordulni a messzebiek közül kezdenék szemezgetni