Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mért kívűlről?Hogy a centrifugális erő kívülről lerepítse?
Bár a cgumit meg a felnit nem kéne összefujkálni.
éééédes istenem....az o x és egyéb gyűrűket kel befújni nem dekorsprének használni a láncravalót...ilyet akarsz csinálni vegyél zuzmarasprét baszod...
Kb ilyen? Igeeen,ezt fújtam most rá. Mondom,szerintem több van a motoron,mint a láncon Nincs még emelőm,aztán csak fújtam neki Aztán toltam kicsit,aztán fújtam.
Egy kis segítség kellene nekem is,

K6 600 asról lenne szó kb 8000 km van benne és berezonál enyhén a lábtartóm, de viszont a kormány az zavaróan... 5000-es fordulat környékén az egész motor/ motoron valami berezonál. De a kormánycsutkák végig rezonálnak 2000-15000ig ez másnál is így van? gsx-r betegség? vagy valami bibi van? r6 os nem csinálta ezt legalább is nem ilyen szinten... köszönöm válaszotokat...
Valvoline féle.
Szia szerintem már színre meg lehet mondani.. linkeld be megpróbálok segíteni de különben a forgalmi is elárulja benne van a gyártási éve és az első forgalomba helyezés dátuma is..... 2006 ban nem gyárthattak ugyebár k7-est:)
A pinkmotorstol rendeltem és ezt a táblázat adta az az oldal is.E-mailon rendeltem és külön telefonáltak,hogy milyen van a motoron.Kimentem,megnéztem.Visszahívtam őket,de már egy másik csaj vette fel.Neki el kellett magyarázni az egészet előröl.Valószínű így lett a tévedés.De már találtam egy leírást hogyan kell kiszámolni ebből a számból a valós méretet.
Nincs mit. Viszont ennél több infót nem kapsz,csak ennyit tudnak. A színt meg onnan gondolom,hogy valaki itt panaszkodott,mert csak vázszám alapján fújják a motort.. Gondolom akkor tudják,hogy milyen színűnek kell lenni-e.
Köszi a segítséget ! Erre nem is gondoltam.
Vagy milyen fehér szar? Orvosi géz?
Nos.. Lemostam,belecsurgattam egy pohárba,onnan áttöltöttem egy flakonba,befogtam a tetejét,aztán eljátszottam vele a Rumbát,aztán visszafújtam a láncra.
Meg a láncsprét is ráztam.
Vázszámmal besétálsz egy Suzuki kereskedésbe,és elárulják az évjáratot. (elvileg a gyári színt is..,bár ezt nem tudom)
Érdekes mód nem adja ki egyből a suzukis részleget. De gondolom megtalálod.
A gixxernek van 520-as és 525-ös lánccal szerelt verziója. Megnéztem a JTsprockets-en és más első lánckereket adnak az 520-as lánchoz meg mást az 525-höz. Műveld ki magad és hozz döntést: link.
Sziasztok ! Segítsetek nekem, hogy a K6-ös és a K7-es miben különbözik egymástól? Venni akarok egyet, a srác szerint K7-es de szerintem lehet, csak 2007-es forgalomba helyezésű. Köszi előre is
Pedig ugyanolyan széles ez a lánckerék is mint a gyári.
Próbáltad azt a fehér szart is?
Még a láncot is ráztam,de semmi.
Akár.
Pedig melegen akartam fúnni.
Ja,igen.. Szerintem addig vártam,amíg kihűlt,mert előtte le kellett szedni a régi dzsuvát. Amúgy se tudom,hogyan fújjam Szerintem több ment a motorra,mint a láncra
A motort?
A láncszemé.
A f.sz kivan,pedig már alig vártam,hogy megjöjjön.És ez minek a szélessége?