Kb ilyen? Igeeen,ezt fújtam most rá. Mondom,szerintem több van a motoron,mint a láncon Nincs még emelőm,aztán csak fújtam neki Aztán toltam kicsit,aztán fújtam.
K6 600 asról lenne szó kb 8000 km van benne és berezonál enyhén a lábtartóm, de viszont a kormány az zavaróan... 5000-es fordulat környékén az egész motor/ motoron valami berezonál. De a kormánycsutkák végig rezonálnak 2000-15000ig ez másnál is így van? gsx-r betegség? vagy valami bibi van? r6 os nem csinálta ezt legalább is nem ilyen szinten... köszönöm válaszotokat...
Szia szerintem már színre meg lehet mondani.. linkeld be megpróbálok segíteni de különben a forgalmi is elárulja benne van a gyártási éve és az első forgalomba helyezés dátuma is..... 2006 ban nem gyárthattak ugyebár k7-est:)
A pinkmotorstol rendeltem és ezt a táblázat adta az az oldal is.E-mailon rendeltem és külön telefonáltak,hogy milyen van a motoron.Kimentem,megnéztem.Visszahívtam őket,de már egy másik csaj vette fel.Neki el kellett magyarázni az egészet előröl.Valószínű így lett a tévedés.De már találtam egy leírást hogyan kell kiszámolni ebből a számból a valós méretet.
Nincs mit. Viszont ennél több infót nem kapsz,csak ennyit tudnak. A színt meg onnan gondolom,hogy valaki itt panaszkodott,mert csak vázszám alapján fújják a motort.. Gondolom akkor tudják,hogy milyen színűnek kell lenni-e.
Nos.. Lemostam,belecsurgattam egy pohárba,onnan áttöltöttem egy flakonba,befogtam a tetejét,aztán eljátszottam vele a Rumbát,aztán visszafújtam a láncra.
Meg a láncsprét is ráztam.
A gixxernek van 520-as és 525-ös lánccal szerelt verziója. Megnéztem a JTsprockets-en és más első lánckereket adnak az 520-as lánchoz meg mást az 525-höz. Műveld ki magad és hozz döntést: link.
Sziasztok ! Segítsetek nekem, hogy a K6-ös és a K7-es miben különbözik egymástól? Venni akarok egyet, a srác szerint K7-es de szerintem lehet, csak 2007-es forgalomba helyezésű. Köszi előre is
Ja,igen.. Szerintem addig vártam,amíg kihűlt,mert előtte le kellett szedni a régi dzsuvát. Amúgy se tudom,hogyan fújjam Szerintem több ment a motorra,mint a láncra
Bár a cgumit meg a felnit nem kéne összefujkálni.