Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit nézzek 2-3 kör után?
Nem kell oda vadember. Lágy kanyarok, utazós nézelődős tempó, stb... Én legalábbis ezt tervezem.
Nem hirigelelek.......................szelíd ember vagyok.
sziasztok,
26án valaki Hring?
Valahol el kell kezdeni. Írtad volna előbb
Végülis................nekem mindegy.Szerintem dumálj el banditosokkal a láncolajzóról.................autómata...................azt nem ronthatod el.
*úgyis
Höhö,inkább fújom. Belülre fújtam,de az édes kevés volt. Úgyik kapott a külseje,csak megerősítettem Ez egy rohadt száraz,itt-ott rozsdás lánc volt,szerintem ez megváltás neki..
A belső felit fujd vazze.Valahogy úgy hogy a láncszemek és a görgők közt lévő résen jusson az anyag a gyűrűkhöz.
Bár szerintem hagyd a fenébe.Sokat bír ha nem fujod akkor is.És ugtána csak flexel levágod ráraksz egy másikat és utána ujra csere.
Mér,amúgy,hogy kéne? Ha már így annyira nem jó. Nekem tetszik Amikor még fújtam,nem ilyen volt
én még nem cserélek láncot amúgy is 525ös van de még állítani se kellett rajta
jo lesz az neketek..igy legaláb nem száguldoztok közúton
hát nem tudom a az 520as lánc 1,6mmrel keskenyebb mint az 525ös lánckerék így szerintem minek fújni
Tetszik a fehér Hádde minden baja van,inkább legyen bekenve.Ha nyúlott,akkor csak cserével úszom meg
520 as lánc pedig jo az 525 ös lánckerékre..max kell rá annyi spré amennyit dani ömleszt..mit ömleszt önt baszki a cuccra
Igen erre gondoltam én is. Biztos jót tesz a kihajtótengelynek.
525ös lánchoz jó a 520as lánckerék max egy kicsit lötyögni fog a lánckeréken oldalra
én inkább mindig láncot cserélek...faszom takaritsa a motorról a dzsuvát....mondjuk én sűrűn nem takarítom,,nem kiállitási darabnak használom........használom
pl színben de mit ír a forgalmi a gyártási évre ha 2006 az K6 az egy dolog mikor helyezték forgalomba
Inkább ennyire nem szeretnék.. Amúgy.. Előzőleg is így volt fújva,csak nem ilyen fehérrel.
Ennyire szeretnél láncot venni?
Már nem érdekel
Azt írta,kapjon a lánckeréknek is,na ennek most jó
Messziről fújtam Így nem látom a rozsdát Talán még azon is segít.