Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta jobban nézel ki?
Szia,
szépen összefoglaltad a napot. Augusztusig pihi? P.ring nem érdekel? Megnéztem a profilképem és pár évvel ( úgy 6 vagy 7 ) ezelőtti önmagamra ismertem.
Háhá,én is így hallottam,de hogy akkor mi volt..

63-nál már van egy csekkem.
Látvány, ahogy helyezi a potrohát!
65 km/h-ig nem kattan a traffi! - Mondá az ótópályarendőr kolegám
Hát nem megy szarul.
http://youtu.be/P1Etb_kqxnI

Látjátok!? Ő uralja a gépet maximálisan!
GSXR a király!
Az magyarország............................csak a szlovákok nem tudják. De ne idegesítsen.Ott is aszfalt van és a kresz ugyanolyan.
Benne vt szlováki is
Atyám...................ez nem külföld.Egynapos karika.Arló itt van Ózd melett.Ott lesz sátrazás szombat-vasárnap.Vagy faház.Péntek este odaérkezés.Szombat motorozás.Majd vasárnap hazafelé még motorozás.Jó kis kanyargós úton tehát nem unalmas.
Külföldre idén nem mek majd jövőre
Meg jön az egy hét alatt is.
Jah...................esetleg eltekerhetsz arlora.Elég jó buli lesz 15.-e környékén.Kellemes szlovák karikával cered felé megyünk haza.
Elvileg nem mentem olyan gyorsan,hogy kattanjon.
Júliusban megejthetnénk
Hétvégén.Jobbára vasárnap.Most lánccsere.Jövő héten megmutatom a gépet egy kereskedésnek.Osztán aszongyák muhaha.Majd bemondanak egy árat amire én mondom hogy muhaha...............és majd meglátjuk.
KK THX
Mikor megyünk Üvegtigerhez?
Ja.M8-as csavar.
Zoli Sövöre 8-s méretű emlőszem kell ?
Hmmmm.Nálunk a sávom mellett szemből fényképez.
Na megkérdeztem.. Ha nem az ellenkező sáv mellett van,akkor lesi a segged. Most 2 hétig körömrágás
Nem újra gondoltam hanem olyanra ami jó. Egyébként nem tudom. De ismerek olyat aki tudja és nem is basz át.