Van már gixxerem, venni nem akarok mégegyet.
Csak épp ugyanilyen tapasztalatokkal rendelkezem (igaz, hogy autóeladás) : nyomott ár alatt százezrekkel megvenném telefonon kategória.
Egyszer mondtam a tagnak, hogy jó, félóra múlva dolgom van, addig írjuk meg az adásvételit dehát ő 200 km-re lakik .
Mondtam neki, ha alkudni tud telefonban, majd ezt is megoldja, mert ügyes gyerek
most hogy itt a szezon és félek hogy Őfelsége elpi***-na kiszöktem újra ezúttal a füvesek országába
addig is gyakoroljon kakucson 45öt menni és ha megvan és hazajövök randizni
Tulajdonostól eladó ... Azonnal elvihető. Költeni nem kell rá, csak fel kell rá ülni és tekerni.Időhiány miatt eladó.Ha nem azért hívsz,hogy megbeszéljünk egy helyet és időpontot a normális üzlet megkötéséhez,hanem szerencsét próbálsz,hogy telefonba mennyit tudsz alkudni,neki se állj tárcsázni!
Csak épp ugyanilyen tapasztalatokkal rendelkezem (igaz, hogy autóeladás) : nyomott ár alatt százezrekkel megvenném telefonon kategória.
Egyszer mondtam a tagnak, hogy jó, félóra múlva dolgom van, addig írjuk meg az adásvételit dehát ő 200 km-re lakik .
Mondtam neki, ha alkudni tud telefonban, majd ezt is megoldja, mert ügyes gyerek
A sok fillérbszó próbálkozó meg bekaphatná végre
Ez igaz az élet minden területére. Álmodozókkal van tele ez az ország.
mennyi és a rehab?
vagy ez csattogva is megy sokáig?
ha úgy akkor nederland vele és engem
addig is gyakoroljon kakucson 45öt menni és ha megvan és hazajövök randizni
Tetszett :)
link
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
És eladom.