Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyém jobban tetszik
Igazad van de én mentem vele és jó a gép. Cica lámpás Gixxer.
na mikor megyünk mán karikázni...vegyülök közétek racerek
Bázdmeg milyen rohadt csúnya az eleje!

A Brembo biztos jól mutat a kávézó előtt! Café racer!

Amúgy biztos jó a gép, de a design nekem nem tetszik....
Mitgondolsz mé nézegeti ennyire.
Blokktartó vagy mi ez amúgy?
És ez a te motorod?
Ez úton több motoros társam nevében szeretnék köszönetet mondani a 2011.-es Bajai Suzuki tesztnap szervezöinek, a jó szervezésért és a vendéglátásért! Az új GSX-R600 L1 szerintem kiváló finomitáson esett át. , a fék nagyon hatásos, a gyorsulás alapról könyedén kiforog, a motor rezonanciája csökkent, kanyarodás pontos és könyen átdönthető. Nagyon tetszet a gép ! .
Mármint a hiteddel Csak a silány gyári cuccot kicserélték valami patent anyagra
Az a baj,hogy nem vagy egyedül.
Az első képen azt nem hinném, hogy gyári varrás....
Tsö! Ha vmi fejlemeny van akkor jelezz legyszi tudod!:) csumi!
Öhm első képnek nem azt akartam rakni. Gyárilag is ilyen szép a hegesztés?
Egy cső meg jópár vezeték egy zöld csatlakozóval.
Sziasztok. Ezmiez?
Szia!
Tankolniii? az mi?
Sosem tankoltam....toltam idáig mikor valaki megmutatta, hogy be is lehet indítani....
Ennyi kilóméter alatt fogy ki a tankod? Ezek után higgyem is el, hogy 7-8 literrel jársz el?
Jaja...álmodozok....
Amíg te répázol valahol...addig én verem neki....különben több van benne mint a képen...most tekertettem vissza, hogy megspóroljak egy szervízt! , ,
Inéttől már csak húzom neki.....
Mi van buzikám tanulod a fotóóóshoppot?
Szia!
Akkor igyekezz...addig is egy kis kedvcsináló :
Szia Anyuka!
Nekem volt az előző motorom eladásánál ilyen, baszod, ez a hűtőszekrénytől a színestévéig kirámolt volna a házból, csakhogy övé lehessen a motor.... mikor mondtam neki, hogy egyszerűbb lenne a telekkönyvben a nevet átírni az enyémre, akkor elhalgatott de hálistennek nem én fizettem a telefonszámlát.
Sajnos egyre kevesebben ismerik ezeket a jó minőségű, zártkörű bulikon (MNB) nyomtatott nagycímletű papírdarabkákat nagy mennyiségben.....
Szia!
Miaszarez? valami mákdarálókar?
Ilyen nincs nálam, már nyomom is ki a telefont, mikor beajánla cserére a datszunt :D

bip-bip-bip
Addig örülj, míg pénzt ajánlanak!

Saját tapasztalatom alapján, ha valami hirdetsz neten, akkor a magyar ember nem érti azt, hogy HUF meg hogy Eur. Küldözgetik az cserealapokat e-mailre. Elején poénnak vettem, de egy idő után rájöttem, hogy tényleg komolyan gondolják!

Legjobb cserealapok. 3 kutya, kutyaházastól( képeket is küldött), lopott motoralkatrészek, ajtólapok, konga és már komolyan vártam, hogy mikor jön a következő vásárló, aki a saját anyukáját kínálja cserealapnak.

De komolyan mondom a vásárlók nagy része hiába magyar szerintem magára vehetné 1-2 etnikumcsoport nevét.

Üdv: Norbi
Köszi....................eladás előtt állok................vonakodva teszem fel hirdetésbe a sok macera miatt.
Na meg mondta, hogy most biztos viccelek
Mondtam neki, nem én kezdtem

Telefonon annyian tudnak venni bármit, de mikor el kell menni 100km-re arrébb megnézni, az már nem megy komoly vásárlók országa lettünk.