Hát az már legalább 15 éve volt. Legutóbb Nuskin vagy miszösz volt kb. két éve. A lényeg ugyanaz, ha gondolod összefoglalom hogy mi ez meg mik a leghatásossabb lepattintós dumák ( tananyag is volt a zisiben annó ).
Háromnaposra szoktunk rá munkaszüneti időben.
A Horvátos nagyon zorall volt a szerpentinnel.
Szombatot kelett speciel nekem lepasszolni felesben a vasárnap-hétfő meg seholsem munkanap.
Legalábbis húsvétkor.
Én semvagyok időmilliomos.
minden le van szervezve. Anettka csak ezért tér vissza a médiába. A NatGeo is megkeresett de ők nagyon túlbonyolítják ( tíz részben akarnák leadni ). Csak hálózsákot viszek mert így állítólag jobban átjön a vadság, nomeg forgatás után úgyis a Kempinskiben leszek.
Az brutál...közben sátorozol egyet valahol? Vagy szálloda lesz?...Természetfilmet forgattatsz róla? Szponzorok vannak? Giniszrekordosokat felhíttad?
Gondolom médiafelhajtás is lesz.....
Te Motoros Fasz!
Lehet ottan is pofátlanul alkudni?
Köszi mindenkinek a terganpi segítséget. Elvittem a gsxrszerviz műhelyébe... Bánom, hogy nem tavaly.
Olajcsere, szűrővel, plusz légszűrő 21 ezer munkadíjjal, mindennel együtt. Korrekt, precíz munka... Köszi a tanácsot.
Kár, hogy tavaly a környék elriasztott. Amikor megláttam a szerszámokat a falon, katonás rendben, tudtam, hogy minden oké.
A srác jó fej. Ajűnlom. Én mostantól csak oda.....
A Horvátos nagyon zorall volt a szerpentinnel.
Szombatot kelett speciel nekem lepasszolni felesben a vasárnap-hétfő meg seholsem munkanap.
Legalábbis húsvétkor.
Én semvagyok időmilliomos.
Brrrrrr..........azalatt vagy 2x cseréltem olajat vagy 3x.Gyertyával,légszűrővel,hűtőleengedéssel együtt kényelmesen megvan egy óra alatt.
Gondolom médiafelhajtás is lesz.....
Te Motoros Fasz!