Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újpestiekkel nincs semmi gond....Budatéténybe én sem vittem volna semmit szervizelni...
nyugodtan viheted oda Dodo ért hozzá
Üdv. gsxr 600-750 k4-k5re elado Yoshimura rendszer! Leömlö,összekötöcsö,dob,összekötörugok,felfogatobilincs. Sűrgősen elado kell a pénz gumigarniturhára...olcson elado /dob árban/
Amway? Azmiaz? Kik azok?
mehet
Mennyire vagy németeknél ismerős?
Lehet ottan is pofátlanul alkudni?
Hát az már legalább 15 éve volt. Legutóbb Nuskin vagy miszösz volt kb. két éve. A lényeg ugyanaz, ha gondolod összefoglalom hogy mi ez meg mik a leghatásossabb lepattintós dumák ( tananyag is volt a zisiben annó ).
Az lesz.
Sziasztok!

Köszi mindenkinek a terganpi segítséget. Elvittem a gsxrszerviz műhelyébe... Bánom, hogy nem tavaly.

Olajcsere, szűrővel, plusz légszűrő 21 ezer munkadíjjal, mindennel együtt. Korrekt, precíz munka... Köszi a tanácsot.

Kár, hogy tavaly a környék elriasztott. Amikor megláttam a szerszámokat a falon, katonás rendben, tudtam, hogy minden oké.

A srác jó fej. Ajűnlom. Én mostantól csak oda.....
most Anway ügyben engem is zaklatnak.... Mesélj már mi volt nálad meg ilyenek. kistuning5@citromail.hu
Vegyél fel egy embert aki dolgozik helyetted.
A "nincs rá időm" sz@r duma, ezt azóta tudom hogy az amway-osok megkörnyékeztek.
Háromnaposra szoktunk rá munkaszüneti időben.
A Horvátos nagyon zorall volt a szerpentinnel.
Szombatot kelett speciel nekem lepasszolni felesben a vasárnap-hétfő meg seholsem munkanap.
Legalábbis húsvétkor.
Én semvagyok időmilliomos.
Ha összejön egy pályanap mondjuk havonta / kéthavonta akkor már jó vagyok. A Km falás időigényes, szabadidőm meg a legkevesebb.
Jókor kezded a szezont.Én már a következő olajcserén gondolkodom ................meg a láncon.
le van zsugorfóliázva az egész. Nem hogy por, de még levegő se éri. Tegnap ráment a napom a kicsomagolásra.
Hát...........fujd be a főtengely végét WD-40-el hogy ne rozsdásodjon.
2010 ben nem ment bele 1000 km.
minden le van szervezve. Anettka csak ezért tér vissza a médiába. A NatGeo is megkeresett de ők nagyon túlbonyolítják ( tíz részben akarnák leadni ). Csak hálózsákot viszek mert így állítólag jobban átjön a vadság, nomeg forgatás után úgyis a Kempinskiben leszek.
Egy év?
Brrrrrr..........azalatt vagy 2x cseréltem olajat vagy 3x.Gyertyával,légszűrővel,hűtőleengedéssel együtt kényelmesen megvan egy óra alatt.
Hollós nem szimpi valamiért. Ahova eddig vittem bezárt kb. egy éve oszt most jól kipróbálok mást is.
Csak tunnám erre a rengeteg túrára minek cserélni bármit is...........max rátölti hogy ne rozsdásodjon belül.
Az brutál...közben sátorozol egyet valahol? Vagy szálloda lesz?...Természetfilmet forgattatsz róla? Szponzorok vannak? Giniszrekordosokat felhíttad?
Gondolom médiafelhajtás is lesz.....
Te Motoros Fasz!
Jah...............sajnos egy félórás próba és kész.Elvesztem.
Alatt...felett....közben...Miért nem mész a suzuki hollóshoz? Ott megcsinálnak....gond nélkül...csak be kell jelentkezni ,