Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá nekem kell egy olyan adapter! Vagy egy új lámpafoglalat Páyláoknak maradékok?
..........hát ottan............
És a zöbbiek hol a fszban vannak?
Fajin vót!Kezdünk formába lendülni!
Sujujj.. Jól látok,k1-be csak 2 lábú izzó megy (H7) a k3-ba meg 3 lábú (h4)? Akkor érdekes lesz beletenni bármit is..
Valahogy az sincs kizárva. Túl ép az a fejidom.. Meg a duda se ott van,hanem.. valahol a hűtő felett De az utólagos. De köszi,ezeknek klasszisokkal jobb a minősége Én nem találtam,ezért lett fotyó.
Úgy tippelek a lámpa K1-é.
Még nem merült
Töltsd fel a gépet mert lemerül
Ilyen kéne,mint ezen a (silány) képen. Valaki ha tudna
Gyorsi?
Egyenlőre maradós így ahogy van, és próbálok minél hamarabb utánajárni hogy miként lehetne megoldani. Majd írok mire jutottam.
Köszi azért a segítséget!
Valakinek van fölös adaptere H7-es izzóhoz? Ami a csatlakozó és az izzó közé kell! Mindkettőhöz érdekel!
Hmmm 5 a fék 2e a kuplung de a kuplungra várni kell mert SV-re kellett volna a radiális de nem jött be így csak a fékkarom van itthon.KB 2-3 hét míg itt van a kuplungkar.
Mondj árat Te
de akkor nincs mellé egy kuplungkarod is? (sajna az is cserés)
Van egy sosem használtam de fekete.
Mennyit áldoznál az ügyre.
Bezony...
Rdiális?
20 párezerért tudnak hullámos tárcsát,azt mondta a srác,hogy jó féle,de van sima is annyiért. Ámcsi cucc.
Sziasztok.

Nincs véletlenül valakinek elfekvőben K4 600-ra első fékkarja?
Vevő lennék rá.

köszi.
Hát erre nem gondolt senki, és most csere vagy valahogy javítható?
és az az 1 tized milli mennyi idő? Átag városi használat,kevés intenzív fékezéssel.
Elég indiszkrét vagy,hogy álljon ketté a füled.. Rémes az a sok számjegy..
Láttam,hogy 4,5 a limit.. Rá van írva Radásul nem is akármivel lett mérve,hanem mikrométerrel.. Azt hiszem azaz. A gond,hogy 40 valamennyit mondtak 1 úszósra (plusz új tárcsa,akkor új betét is kell az megint min. 20e) Zsír. Legalább a lánc és a lánckerekek bírják. Már csak a telót kell megvarázsolni,és baba
Sziasztok pár nappal ezelőtt tettem fel egy kérdést, hogy mi cicereghet a motoromon. Meglett! A folytószelepek tengelye kikopott és 3-4 ezres fordulaton, ahol legjobban rezonál a blokk, ott elkezd csattogni ahogy rázkódi össze-vissza. Érdekes. Keresgéltem egy darabig még meglett. mostmár megnyugodtam Áj láw suzi!