Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia igazukvan 12 ezernél.Ha nem gyilkoltad köv szervizig elmegy simán.
Rendes OK a GSXR garage
Nincs itt senki ! menjééé innen el ! mert behúzok egy olyan strigulát hogy húúú.......
Új vagyok itt és a motorozásban is. Szóval lenne néhány kérdésem.

Mikor kell gyertyát cserélni a 600-as gixerben? A szervizben azt mondták, hogy a 12 ezres olajcserénél. Valóban? nekem kicsit korainak tűnik... Ráadásul kicsit drágának tartom, mert kb. 40 ezerbe kerülne

Esetleg tud-e valaki Pesten megbízható, reális árakkal dolgozó szervizt?

Érdemes-e nekem megvennem a cuccokat és úgy megcsináltatni (én nem szívesen barmolnám össze....)?

Ismeri-e valaki a gsxrszerviz.hu-ról a műhelyt a XVII. kerületben? Ha igen, mik a tapasztalatok?

Előre is köszi a segítséget!
Van.

De cseszheted.nincs gixxerem.
Sziasztok! Van itt valaki?
Tisztelt Uram!

A tegnap délután folyamán küldtem Önnek e-mailt, megteccett kapni?
Vágott slickek vannak rajta Méghogy új gumik
Max 130 a 12500 km-át? Ez egy barom állat
"Pláne, hogy ha megbeszélünk valamit, akkor ahhoz tartod magad." - Ennek eleget tettem. Nálad az abroncs.
"Nehogy már te legyél besértődve azon, hogy át akarsz baszni és nekem nem tetszik." - Megvetted, és lezártam a dolgot. Nincs sértődés.
Következő gumiszettes dolog előtt - ha leírtad volna - többször is elmondtam neked, hogy kopott az abroncs, de elég nagy mértékben. Ajánlottam neked a Dunlopjaimat, nem kellett, mert drága. Kinéztem neked egy olcsóbbat, D208, párban. Az a kedvezmény körübelül magát a cserét jelentette volna. Őszinte voltam?
Szombatról volt szó, így van, aznap kerestem a gumikat. Több lehetőséget a körzetben, minél alaposabban lefolytatva a keresést. Nem véletlenül írtam a listát! Másnap meg mentem volna az abroncsokért.

Én mindenre visszaemlékszem! Élvezem hidd el... Mindig, és mindenhol vállalom a tetteimet!

Panaszkodjál még barátom, öröm olvasni! Amióta ismerlek, más sem áradozott belőled, csak a panasz. És most már ne is írjál vissza semmit, mert nem érdekel!

Nem érdekel.
Az tényleg nagy adag fagyi. Nézd.. Nem a túrára gondoltam,hanem a napos használatra
Mégis miért nem utasítottam vissza? Mert azt az icipicike, aprócseprő, ámbár igencsak jelentős dolgot feltételeztem, hogy kicseréljük a hátsó gumit, amihez kellene az is, hogy a hozzáállásod ne olyan legyen a dolgokhoz, amilyen.

Pláne, hogy ha megbeszélünk valamit, akkor ahhoz tartod magad. Nehogy már te legyél besértődve azon, hogy át akarsz baszni és nekem nem tetszik. De tényleg én vagyok a hülye, hogy átvettem a szarodat és nem küldtem vissza. És én még utána felvettem veled a kapcsolatot és a képembe pofázod, hogy "gondoltam, hogy bajod lesz a hátsó gumival, de majd a következő gumiszettből adok engedményt"... Te teljesen észnél vagy ember? Őszinteség az nulla benned öcsém.

Apropó...
Szombatról volt szó. Nem pedig vasárnapról. Ki kívánja azt tőled, hogy vasárnap esőben sétafikálj? Szerintem senki. Te megint, vagy éppen még mindig hülyének nézel engem.

Legközelebb hallgatok a megérzéseimre és inkább Brian-től rendelek gumit nem tőled. Így is lehet élni. Szarni mindenre, csak lépkedni másokon előre. Egyszer mikor majd hasonló helyzetbe kerülsz, emlékezz arra, hogy te is ezt csináltad.

Gratulálok! Az őszinteségedre aztán tényleg nem apellálhatok. Ami nincs, arra hiába. Ennek a beszélgetésnek sincs így semmi értelme, ahogy a mondás is tartja. Ugye ezt még ismered?
Igen, ez így is volt, kerestem neked. Sőt, majd megmutatom neked a jelenléti íven, hoyg hol voltam reggel nyolc, és délután fél öt között. Hazaértem, neiálltam egyből. Találtam cuccot, felírtam lapra. Vasárnap esett, és én senkinek a kedvéért nem fogok elmenni világot járni azért, mert az illető másnap motorozni akar.

"Fizettem egy olyan dologért, ami használhatatlan." - Ne haragudj, itt nem én hibáztam. Gondolkozni kell, nem cselekedni.

Hogy ki, és mi vagyok a szemedben, pont leszarom. Az összefoltozásról, összetörésről no comment... Valahogy láttak már az utcán menni vele az elmúlt pár hétben.

Én növeltem a te stresszes helyzeted? Miért nem utasítottad vissza a gumit? Erre az egyre válaszoljál nekem.
Mintha erről nem beszéltünk volna ugye? Most teszed itt nekem a hülyét. Arról volt szó, hogy keresel gumit szombaton. Erre jössz nekem azzal, hogy vasárnap esett az eső. Ki nem szarja le baszki? Fizettem egy olyan dologért, ami használhatatlan.

Jó, hogy kiderült milyen is vagy valójában. Gondoltam ha én rendes vagyok, akkor te is az leszel. Tévedtem, ez az én hülyeségem. A szememben nem vagy motoros. Foltozgasd csak az összetört motorodat úgy, hogy másokat nyúlsz le anyagilag. Köszönöm, hogy az amúgy is stresszes helyzetemet a gyermekem miatt csak tovább növeled.

A nejem is nagyon szépen köszöni, hogy ilyen fer ember vagy. Igazi gentleman.

Visszaküldöm a hátsó gumit, te meg visszaküldöd a pénz felét.

Még valamit nagyarcúkám?
Bassza meg! Bocs, a késésért!
Nemmost.Esni fog.
Ha már belekezdtél. Neked gumi kellett, én mondtam a készletet. Képeket kértél, elküldtem. Kellett a Bridgestone, hát leszedtem, és elküldtem. De én egy szóval, sehol nem mondtam neked, hogy kötelező megvenned! Ez olyan dolog, hogy bemész a boltba, és vásárlás nélkül nem jöhetsz ki onnan. Ráadásul beszéltem a kontakt személlyel - aki elvitte az abroncsot - hogy neki semmit nem mondtál. Jó. Visszaért, átvettem a zsét, és toltam bele a motoromba.

Fent állt az esélye, hogy visszautasítod az abroncsot. Vagy csak átveszed az elsőt. Merem állítani, hogy telefon is volt nálad, és még abban is biztos vagyok, hogy a telszámom is benne van. Felhívsz, elmondod a bajod, eldöntjük fél pillanat alatt és kész. Nekem semmiféle anyagi károm nem keletkezett volna abból, hogy visszautasítod a gumit, és visszahozzák nekem, akár párban, akár csak darabban. Ezért javasoltam ezt a Posta helyett, mert ez garantáltan ingyen volt!

Hétvégén esőzés volt erre, nem várhatod, hogy ömlő esőbe fogok kismotorral nekiindulni. A lista itt van nálam a számodra kinézett abroncsoknál, névvel, címmel telefonszámmal, de ha már így akarod, dobom a szemétbe. Azt, hogy te kurvára nem érzed 160 kilóméterről az ugrálásomat, hát... Arról sajnos nem tehetek.

Ha nem akarsz hangcuccot csinálni, ám legyen. Keresek magamnak mást, ezer, meg ezer ember van a világon, aki ilyenekkel foglalkozik, csak meg kell találnom. Úgyhogy nem estem hasra.

Még valami?
HA most szombatra gondolsz akkor nem. Viszont gőz erővel készülök a vizsgáimra. Autóvill.tan. lesz kedden meg szerdán. Aztán most ülök le tanulni rá valamit jún.10ig vizsgák aztán hozom haza az új gépet rá való hétvégén
Az előző túrát is húsvétra tettük pont a meló miatt.............egy szombat felét kellett rendeznem a mostani is pont így lesz.Szombaton is melózol?
munkaidőm kötetlen megyek mint a ......
Csinálj.
hát amikor nincs 1 szabad napom pályázni akkor arra is
És a nagyobb gyors túrák?
munka után mikor itthon vagyok valamin le kell vezetni a stresszt :) kisebb (gyors) túrára jó :)
Jajjmán! Pályakamionozik!
De minek?Vagy kamionolsz vagy pályázol.