Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik az ajánlatod. Szervíz előtt vagy után szeretnéd?
ki kell cserélni a nedveket. Azért oda mert így ez lehet az év túrája ~ 240 km oda-vissza.
sportmotor arra van hogy pályát lásson ....

úgy fent akad rajta pár ember ...
Szétszopkorászom a benzincsövedet úgy, hogy beszarsz...
Mit kell rajta csinyáni? Miért pont oda viszed? Megaztán minek viszed egyáltalán bárhova? Ne mozogj vele, mert akkor elkezdenek kopni az alkaltrészkéi, és csak a problémát okozzák neked...
Otthon kell tartani....picitsikálni....meg ráreccsenteni esetenként wax helyett.....ennyi! ,
vidd el a kiszemelt áldozatot egy megbízható szervízbe mielőtt kiköhögöd az árát. Pár ezret bőven megér.
Nem nagy gond,de Zolival értek egyet. Ha nincs agyonhajszolva,akkor miért lenne baj. De ugye nektek se új dolog,hogy szarrá hajtja,rátesz 2 új kereket,a karcmentes idomokat,aztán meg eladja. Utána meg meghal a gép,nem lesz benne kompresszió stb.
Azért néhány pályázás miatt tuti nem ilyen
Szia,
be kéne batikolni a benzincsövet ahhoz meg szakértelem kell.
Öhhöhhö. Ha ilyen kedves vagy.. Közlöm,motort akarok venni,nem elektromos kerékpárt. De kösz a lehetőséget
Trijumpfra gyúrsz?
Szia!
Nem...kellene?
Az enyém nem......................Pályát se látott soha csak eccer akkor is túristaként.
Meg kéne vennie.
No igen. Használt ismeretlen előéletű masinka kockázatos mutatvány.
semmi gond, majdcsak odatalálok. Viszek valami navigácijós eszközt a belső zsebemben.
Agyonhasználva fulltiltáson sokszor a sóderágyban az nemjó.Ha csak a merszen 2x és csak egyenesen haladva az még elmegy.
Ma tutinemjó.Egyedül vagyok 6.-ig.
Miért baj az ha látott már pályát?
Hejj.
Ránézésre miből látni,hogy látott-e pályát a masina? Ha nem látszik a gumin,lábtartón.
az jó lenne. 4 körül kéne odaérnem.
Max sikíts rám.Elkísérlek.Legalább ketten tévedünk el.
No akkor időben el kell indulnom már látom. Nem vagyok egy mindenhova elsőre odataláló típus.
Hát nem teljesen.Le a körforgónál a várisirányába nem pécel felé pár utca és balra majd egy félkilóméter offroad után fel a meredek felhajtón el a lakás mellett a műhelybe.
akkójóvanakkó. Pécelnél M0-ról le és már ott is vagyok?
Hádeméééééééééééééééééééééééééééééé?
Persze.Alapos srácok.No problem azóta.