Mivel rögtön beállt a seggembe és látta a rendszámom, nem érte volna meg a hősködés. Annyira azért nem sok az 5 rugó ,hogy miatta bilincsben vigyenek el
Még ha kietlen lenne...........de én inkább pusztulat putritelep környéknek mondanám.
De csak a környék.
A műhely meg a porta takaros volt ahogy láttam.
Avval nincs gond.
Ott is ment a nagy magyar hogy nyúljuk le a közvagyont műsor útépítés gyanánt.
Múltkor a pisros lámpánál egy k8-as-tulaj azt mondta, hogy valamilyen szelepet ki kell cseréltetni... Nekem is k8-as van. De nem értettem, hogy milyen szelepről beszélt, mert váltott a lámpa...
Esetleg valaki tudja? Mintha azt mondta volna, hogy ez "szériahibás". Ne nézzetek hülyének, tényleg nem vagyok süti a motorok szerelésében... még, remélem...
Annyinál illene.Én azt teszem de nem négyet.
Ha csak olajcsere és egyéb kis munka akkor házilag sima liba.Szinkron,lánccsere akkor Tsándor.
Be lehet szerezni mindent és meg lehet oldani.
Nem tünt rosznag a gsxr szervíz sem bár csak egy radiális pumpát vettem meg.
gsxr szervízbe hordja valaki a talicskáját?
http://youtu.be/SCByv9bhEsI
Minden rendben a papírokkal, gumikkal. Nincs értelme....
Bár a kipuffra még rákérdezett
Azt mondja az ember hűű ez méretes darab Gondolom jó hangos mi? Mondom neeeeeeeem
Balra fordultam ott ahol nem lehet, sajnos szembe jöttek!
A hátsó kerék szelepét kell, de azt azonnal....menj..... most! ,
De csak a környék.
A műhely meg a porta takaros volt ahogy láttam.
Avval nincs gond.
Ott is ment a nagy magyar hogy nyúljuk le a közvagyont műsor útépítés gyanánt.
Múltkor a pisros lámpánál egy k8-as-tulaj azt mondta, hogy valamilyen szelepet ki kell cseréltetni... Nekem is k8-as van. De nem értettem, hogy milyen szelepről beszélt, mert váltott a lámpa...
Esetleg valaki tudja? Mintha azt mondta volna, hogy ez "szériahibás". Ne nézzetek hülyének, tényleg nem vagyok süti a motorok szerelésében... még, remélem...
A gsxrszerviz jónak tűnt, meg az áraik is, de amikor megláttam, hogy egy "kietlen" pusztán van, akkor elment tőle a kedvem....
Szóval köszönöm ismételten!
Ha csak olajcsere és egyéb kis munka akkor házilag sima liba.Szinkron,lánccsere akkor Tsándor.
Be lehet szerezni mindent és meg lehet oldani.
Nem tünt rosznag a gsxr szervíz sem bár csak egy radiális pumpát vettem meg.