Akkor rohadék munkakerülő vagy..... ,
Na mindegy akkor majd én lapátolok egy kis pénzt a GDP -be Orbiéknak, hogy legyen miből tapsizni nekik...
Motorospatkány!
2 éveeee? Miféle egy hikomattos tölttöttzokni vagy te he? Gyorsan-gyorsan ki az útra és bepótolni az elmúlt évtizedeket! , ,
Össze is dobtam egy induló kört : Kerepestarcsa - Malajzia - Tokió - Denver - Szumátra szigete - Dubai - Kongó - Párizs - Dánia - Kamcsatka - Alaszka - Kanada - Harlem - Brazilia - München - Kerepestarcsa (a folyókon és óceánokon való átkelést oldd meg, nincs kifogás) na látod, milyen jót akarok neked?
Teee nagyon egyszerű.....kész csoda, hogy eddig nem tettél kárt magadban...nembaj.....ilyen is kell!
Na húzzál dolgozni, mert nem lesz miből költenem...
üdv. eladó k4-k5 600-hoz ,( és stb-hez ) 5,5 colos hátsófelni gyári fénnyel, tökéletes állapotban ,tárcsával, menesztővel, lánckerékkel kompletten ár 35 eft. komplett zárszett eredeti kulcsokkal egybe 20 eft., valamint blokkalkatrészek is eladók. 0620/992-4528
Szia!
2008.07.28-2010.03.20 közte volt kb. 5 hónap pihi...a műanyagvödörnek ,
És a te "idomtalan" tésztaszűrőd? Mikor volt benne ennyi? Gondolom 60E körül vagy valahol...
Hehe...csak vigyázz nehogy megsérülj abba az irgalmatlan pofozkodásba kicsi fasztarisznyám... ,
Na húzzál gyosan a faszba kamionolni... addig én motorozok egy nagyot!
Csak nyúzzad rendesen! Tiéd az ország legjobb tesztmotorja...
Jah, nekem is ezt mondta a Cimbim. Az is 40e után vitte el az 1000-resét, de nem állítottak rajta semmit, mert jó volt. Én mintha hallanám, h ciripel, de lehet, csak egy tücsköm van elbújva az idomba. Rajzolgatsz még?
Jólvan...bocs....akkor dagadt vagy..
Csupa jóra számíthatsz, ha megtartod... Én csak beindítom és megyek vele...eddig 2x nem indult elsőre (egyszer nagyon régen nem tudom miért, másodszorra most, mikor elmostam...)amúgy üzembiztos mint állat. Ha hajtom kicsit fogyaszt az olajból tartós 12-14000 fordulat mellett...
Ha csúszik, vagy törik sincs vész, mert dudig van az ország k6-7 600 alkatrészekkel, csak fel kell kutatni..
Úgyhogy kész kánaán ez a 600... Legalábbis nekem igénytelen állatnak!
Okés....el is küldöm...láttam a képet a 49999 -ről..fasza! , a gépet augusztusban amortizáltam, kapott a szalagkorlátoszloptól gazdagon. Októberben lett kész, utána ijedtemben belevertem még vagy 6000 -et.
Nekem 42000 -nél volt az első szelephézag, állítólag annyit kibírnak ezek... .
Szia!
Az széép....rengeteg infóm van még, de ez erősen használatfüggő.
Ha kínozod kibírja, de kopik minden keményen.... ,
A fostalicskát a felnőtt korod ellenére fejletlen kis testedre gondoltam...nekem az agyam nem fejlődött ki rendesen, de ez azért történt így, mert sokat voltam vidéken... ,
Csókollak...
Szia!
Jólvan. Aztán lefényképezni ám a 99999-et. Látom írtad, h megcsuktad a gépet kicsit. Azóta már megcsináltad?
Nekem most lett benne meg az 50e, aztán elviszem szelephézagot állítatni, mert már úgy hallom, h zörög...
Látom még emléxel... Megvan még a rajz! Elraktam!
Hehe...kösz, hogy nem aláztál meg nagyon......értékelem a fogyatékosokhoz való pozitív hozzáállásod!
Nem tudom mit köszönsz.... szimplán belehugyoztam a tankodba...
Fasz kivan ezekkel a 4kerekű bólyákkal igaz?..
Nyaljam meg a vitorlaméretű cementeszsákod...
lapátoljá helyettem is !
Na mindegy akkor majd én lapátolok egy kis pénzt a GDP -be Orbiéknak, hogy legyen miből tapsizni nekik...
Motorospatkány!
Össze is dobtam egy induló kört : Kerepestarcsa - Malajzia - Tokió - Denver - Szumátra szigete - Dubai - Kongó - Párizs - Dánia - Kamcsatka - Alaszka - Kanada - Harlem - Brazilia - München - Kerepestarcsa (a folyókon és óceánokon való átkelést oldd meg, nincs kifogás) na látod, milyen jót akarok neked?
Na húzzál dolgozni, mert nem lesz miből költenem...
Okok! Nyomok majd róla 1et.
2008.07.28-2010.03.20 közte volt kb. 5 hónap pihi...a műanyagvödörnek ,
És a te "idomtalan" tésztaszűrőd? Mikor volt benne ennyi? Gondolom 60E körül vagy valahol...
Most ez a kép jön nálad! :
Na húzzál gyosan a faszba kamionolni... addig én motorozok egy nagyot!
Jah, nekem is ezt mondta a Cimbim. Az is 40e után vitte el az 1000-resét, de nem állítottak rajta semmit, mert jó volt. Én mintha hallanám, h ciripel, de lehet, csak egy tücsköm van elbújva az idomba. Rajzolgatsz még?
Csupa jóra számíthatsz, ha megtartod... Én csak beindítom és megyek vele...eddig 2x nem indult elsőre (egyszer nagyon régen nem tudom miért, másodszorra most, mikor elmostam...)amúgy üzembiztos mint állat. Ha hajtom kicsit fogyaszt az olajból tartós 12-14000 fordulat mellett...
Ha csúszik, vagy törik sincs vész, mert dudig van az ország k6-7 600 alkatrészekkel, csak fel kell kutatni..
Úgyhogy kész kánaán ez a 600... Legalábbis nekem igénytelen állatnak!
Nekem 42000 -nél volt az első szelephézag, állítólag annyit kibírnak ezek... .
Az széép....rengeteg infóm van még, de ez erősen használatfüggő.
Ha kínozod kibírja, de kopik minden keményen.... ,
A fostalicskát a felnőtt korod ellenére fejletlen kis testedre gondoltam...nekem az agyam nem fejlődött ki rendesen, de ez azért történt így, mert sokat voltam vidéken... ,
Csókollak...
Jólvan. Aztán lefényképezni ám a 99999-et. Látom írtad, h megcsuktad a gépet kicsit. Azóta már megcsináltad?
Nekem most lett benne meg az 50e, aztán elviszem szelephézagot állítatni, mert már úgy hallom, h zörög...
Látom még emléxel... Megvan még a rajz! Elraktam!
Nem tudom mit köszönsz.... szimplán belehugyoztam a tankodba...
Fasz kivan ezekkel a 4kerekű bólyákkal igaz?..
Nyaljam meg a vitorlaméretű cementeszsákod...