Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja...már fogorvoshoz sem merek elmenni, mert ott is rögtön boncolni akarnak...
Vigyázz az anyagra amit kiraktál....megyek és felhörpintem! ,
Szia Te Lóbaszó Nagy Dög!

Egész ügyesen kezeled azt a diétás szarkupacot a segged alatt.
Bár nem sikerült ma 3-as fölé váltanom, mégis állandóan eltűntél mint kolompár az aranyórával.
Természetesen 15-20 perc elteltével csak utolértél valahogy............

Na most már húzza faszba.

Ja és még egyszer 95-öst!
ÓÓóóóó a gránát vetkőztessen le te nagyra nőtt tevebélsár. Téged is hiányolnak sokan de leginkább a korbonctanon az orvostanhallgatók akik doktorálnának abból biolégterelőből amit díszes arcodra szereltettél oda előre te kis lepkeszar.
A szerelmi vallomásod messzemenőkig kielégített tele is raktam a termékkel egy befőttes üveget majd kenegetheted vele a fekélyes zsacskódot te csajcsávó.
Üdv Mindenkinek!

GSX-R 600 ( esetleg 750 ) K4 vagy K5 Ram-Air gumit keresek, vásárolnék használtan.
Az amelyik a váz és a műanyag részt köti össze. Ha van ilyenetek írjatok légyszíves.

Üdv!
Vén geci lehet...41 év..pfff. Nyaldossa a seggét a szenyvíztisztító mendence hulláma...
Tégedet viszont hiányollak, tegyem telibe az a luxusklozet arcodat jófajta patkánygecivel... van mindenem a motorkámhoz...de leginkább arcom....csókoljam meg az atombombagombafelhőformájú és nagyságú agyoncincált aranyered...az illatos garatodon keresztül ,
Díszmotoros poratkafasz...
Remélem elégedett vagy a szerelmi vallomásommal....
Közelembe ne gyere, mert kiszopkodom a picsádat úgy, hogy beszarsz...
Mit nyalod a kovács seggét buzikígyó?
Tartasz tőle a kora miatt mi, te kis részrehajló geci, vagy téged is meg kéne már patkolni a fostalyigádrúú nem mis beszélve? Nincs ott titok baszod tele vagy lóvéval oszt ennyi, vettél egy másik blokkot 417kmel és te előretekertetted, hogy itt jáchassad az eszed. Mikor kennyük el a kurvák száját te nullásmenő tőgyarcú ormányosmedve? Azé szeretlek barby..
Szia!
Mivel nem tűnsz számomra egy jelentéktelen kis szarcsimbókos motoros buzerátornak, mint itt sokan , ezért megosztom veled a titkot .: az első szelephézag állítás 42000 nél volt, mivel a szerelő tudta, hogy hogy használom ezért csináltuk így. Ekkor kellett valamennyit állítani, de nem mindegyik szelepen. Ezután már nagyjából 24.000 -ként néztük, 66000 nél bedurvult a helyzet akkor már egy két szelep szélsőéertéken volt (nagyon kicsi volt a szelephézag) ekkor varázsolt rajta egyet a titkot nem árulom el, mert ritka nagy geci vagyok) majd a következő szelephézag 18000 km múlva volt, (azért akkor mert szétcsuktam a gépet kissé, a blokkot ki kellett venni, így ha már kint volt megnéztük, hogy mi van...)hála az előző szelepállításkor alkalmazott eljárásnak nem kellett utána állítani semmit!.
Azt nem írom le hogy használom, de néha kap rendesen...olajcsere 6000 km +-90 km
Remélem te nem vagy olyan fostalicska mint itt sokan...
Mármint unokatesómnak mert ő akar egyel kisebb fogaskereket előre
Hali!
Meg tudná nekem mondani valaki a k5 600 limitált gyári fogaskerék számait?
16/45-öt találtam de neki meg azt mondták hogy 17/45
na irány huligánkodni
Szia Rambo!

Kb két hete írtad, hogy motort keresel. Egy ismerősömnek kerül eladósorba a motorja kihasználatlanság miatt. Olvastam a beszélgetést a témáról, hogy igen ritka a nem visszapörgetett, pályán nem használt motor. Biztos nehezen lesz hihető de ez pont egy ilyen. Gsxr-600K7. 2008-ban forgalomba helyezve, 8500km van benne, versenypályán sosem járt, gyári Bt-14-es gumi még rajta van. Fekete színű, piros felnicsík. A motor Zala megyében van. Ha esetleg érdekel írj vissza, és összehozlak titeket legalább egy beszélgetésre.

Szia
Helló!
Mond csak szelephézagok mennyire mennek el a mociban? Azt hiszem 24 000km-ként kell ellenőrizni. A tied nyilván túl van már pár ilyenen. Hányszor kellett állítani rajta és milyen mértékben?
Motorbontó.....párezeré
Szia!
Még nincs, mióta megvan a gyerekem megharmadoltam a km -eket, bár így is megyek eleget...nem tudom mikorra rakom bele, de igyekszem.. Havi 6000 azért meg szokott lenni...
Veled mi van? gumicsizmáskandúr....
Mondjuk olajból úgyis a nyakamon marad 6-8 dl.. Nem tudom,mennyi olaj kell 3,2 vagy 3,4l
Szia,
Most mennyi van benne? Megvan már a 100e?
Sziasztok! SOS keresnék Budapesten első féktárcsa csavarokat, 6 db kellene. A cikkszáma 09106-08160, tehát K6-os GSXR 600, K5-K6 és K7-K8 GSXR 1000-hez ilyen való.
Dokit hívtad, hogy szóljon nekem! Négykerék, meg staöbbi... Dereng valami miszter?
Akkor azt köszöni.
Bár nem tom mit kezd avval a dudorral.
Szia!
Mit ajánlottam neked? Max. magamat...abból is a kis kiálló kis izét ott elöl....
Köszönjük szépen! Nekem ez bevált úgy érzem. Drágább mint volt mint a többi másik motorolaj, de nem bántam meg. Az a pár ezer forint inkább olajra menjen el, mint ennek többszöröse egy kuplungcserére, vagy egyéb alkatrészekre.