Nekem is küldhetnél valamit tesóka. Türelmetlen vagyok, mivel már ennyit vártam és nem a megbeszéltek szerint jártál el. Én úgy gondolom korrektül megtettem az én részemet. Tudom, hogy nem gumikeresésből áll a napod, de ha egyszer megbeszélünk valamit, te küldesz nekem egy olyan portékát ami használhatatlan, de én fizettem korrektül. Akkor, most mi légyen? Tudom, én vagyok a kretén. De én nem akartam segget csinálni a számból azzal, hogy te leküldöd a gumit, én meg baszom kifizetni, mert nem azt kapom, amit megbeszéltünk. Pedig ez lett volna a helyes cselekedet részemről.
Szerintem a jövőben mi már többet üzletelünk.
És most is én érzem magam gecinek, hogy a fórumon teregetem ki a szennyest. De nem ezt vártam volna egy motorostól (?)
Talán tollasnak tűnik a hátam, talán simán csak hülyének vagyok nézve, de ez kb. olyan szituáció, mintha én a hangrendszeremet úgy adnám el neked, hogy teljességgel használhatatlan lenne. Mellesleg ezek után már ne is álmodj róla, hogy valaha is eladom neked, vagy építek erősítőt számodra.
Őőőőő izéééééé ez megint egy 1200 Km- lesz és a dög iszákos nagyon. Az a 6 forint egy jó nagy adak fagyit jelent ................ha kanyargós az út akkor 2-t.
Nyomd ki purhabbal (van tűzálló kivitelben is), azt egyből elcsendesedik....
Mármint az osztrák rendőr hallójáratát nyomd tele...nefélj egyből csendesnek fogja hallani... !
Húú...abból nem jutnál el a falud határáig sem.... Nekem akkor is kerepestarcsa marad, meg moszkva tér, meg még tudja mi a faszom.... ,
Nagyfiú vagy megoldod szerintem....
Amit elsíboltál pénzt a metróból odaadod és megoldom.
Amúgy le vagy maradva ez nem szocreál kerepestarcsa a múlté............van kerepes meg kistarcsa és nem közösködünk.
Szerintem a jövőben mi már többet üzletelünk.
És most is én érzem magam gecinek, hogy a fórumon teregetem ki a szennyest. De nem ezt vártam volna egy motorostól (?)
Talán tollasnak tűnik a hátam, talán simán csak hülyének vagyok nézve, de ez kb. olyan szituáció, mintha én a hangrendszeremet úgy adnám el neked, hogy teljességgel használhatatlan lenne. Mellesleg ezek után már ne is álmodj róla, hogy valaha is eladom neked, vagy építek erősítőt számodra.
Csökkenjen is.
Holnap csökken a benya ára
Éppen 130-nál!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr-750_k-7-4715376
"Max: 130 km/h-al közlekedett"... miért nem talicskát vett?
Mármint az osztrák rendőr hallójáratát nyomd tele...nefélj egyből csendesnek fogja hallani... !
Csak még ki kéne találni hogy halkítom le a józsit úgy hogy elfogadják a labanc yardok is.
Nagyfiú vagy megoldod szerintem....
Faszom pörkölje ki az orrszőröd...
Amúgy le vagy maradva ez nem szocreál kerepestarcsa a múlté............van kerepes meg kistarcsa és nem közösködünk.