Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2013ig megvan a műszaki
Nekem is küldhetnél valamit tesóka. Türelmetlen vagyok, mivel már ennyit vártam és nem a megbeszéltek szerint jártál el. Én úgy gondolom korrektül megtettem az én részemet. Tudom, hogy nem gumikeresésből áll a napod, de ha egyszer megbeszélünk valamit, te küldesz nekem egy olyan portékát ami használhatatlan, de én fizettem korrektül. Akkor, most mi légyen? Tudom, én vagyok a kretén. De én nem akartam segget csinálni a számból azzal, hogy te leküldöd a gumit, én meg baszom kifizetni, mert nem azt kapom, amit megbeszéltünk. Pedig ez lett volna a helyes cselekedet részemről.

Szerintem a jövőben mi már többet üzletelünk.

És most is én érzem magam gecinek, hogy a fórumon teregetem ki a szennyest. De nem ezt vártam volna egy motorostól (?)

Talán tollasnak tűnik a hátam, talán simán csak hülyének vagyok nézve, de ez kb. olyan szituáció, mintha én a hangrendszeremet úgy adnám el neked, hogy teljességgel használhatatlan lenne. Mellesleg ezek után már ne is álmodj róla, hogy valaha is eladom neked, vagy építek erősítőt számodra.
Pár jóembernek küldtem e-mailt, tessék nézni a szemetesládát!
De.500-1000 pénz.
Az nem túl jelentős.
Őőőőő izéééééé ez megint egy 1200 Km- lesz és a dög iszákos nagyon. Az a 6 forint egy jó nagy adak fagyit jelent ................ha kanyargós az út akkor 2-t.
Hanyatt ne dobd magad,csak 6 Ft.. De ha lemenne 200-ig
Helyes..................megyünk szlovénba.
Csökkenjen is.
Szevasz Zoli
Holnap csökken a benya ára
Az egész egy mondatba írva, kis betűvel kezdve, jól, érthetően megfogalmazva, szinte hiba nélkül.
Kormányvégsúlyt meg a szél lefújta.
Éppen 130-nál!
Szeva Gyula.
Max 130 km/h de azért leo dob kellett rá elég hihetetlen XDXD
Nem mintha hanem biztos úgyhogy minimum anyát kell alkudni...........lehet 130-al elhagyta.Milyen az a "leo vince kipufogo bukogomba sport légszürö"?
nem tusom hogy nektek feltűnt de a hátsó keréktengely csavar érdekes mintha egy önzáró anya lenne
"Karcmentes a motor gazdálya"
Ez legalább "élet szagú"!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr-750_k-7-4715376

"Max: 130 km/h-al közlekedett"... miért nem talicskát vett?
......de fos ez a topic....
Nyomd ki purhabbal (van tűzálló kivitelben is), azt egyből elcsendesedik....
Mármint az osztrák rendőr hallójáratát nyomd tele...nefélj egyből csendesnek fogja hallani... !
Hát maradok a pünkösdi szlovén-osztráknál egyenlőre.
Csak még ki kéne találni hogy halkítom le a józsit úgy hogy elfogadják a labanc yardok is.
Húú...abból nem jutnál el a falud határáig sem.... Nekem akkor is kerepestarcsa marad, meg moszkva tér, meg még tudja mi a faszom.... ,
Nagyfiú vagy megoldod szerintem....
Na mostmár szakaggyá le rólam...ez nem társkereső
Faszom pörkölje ki az orrszőröd...
Amit elsíboltál pénzt a metróból odaadod és megoldom.
Amúgy le vagy maradva ez nem szocreál kerepestarcsa a múlté............van kerepes meg kistarcsa és nem közösködünk.
te vízibuzi most má dooogoozzzáááá