Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keress hülyét, értelmes nem biztos hogy kell mert visszapofázhat.
Na jó akkor bejelentem...................nincs.................De egy jóképű SV-t tudok adni.
megfelelő áron.

Nekem megfelelő természetesen.
Szia!
Én keresek folyamatosan, de az ebay -en nincs egy értelmes darab sem.....nagyon megversz? ,
Azoknak semmi jót nem ígérhetek!
Ha nincs?
Sziasztok!

K6-7 hez keresek első féktárcsát (normális állapotút), akinek van ne tartsa magába.
Thx
Hali kandurok akinek GSX-R 6oo SRAD 2000 es van az IRJON kell 1 kis segitseg
Idomok mindenhol rendesen meg vannak húzva?
Nem csuszkálhatnak egymáson?
Ha még valami esetleg eszedbe jut ne tartsd magadba Köszi!
Köszi az ötletet, de szerintem az kizárható mert nem nyiiszogó meg nem is csapágyhang. szelephanghoz hasonló cicergés van.
Még a vizpumpa is azon oldalon van és annak a csapágya meg a szimeringje is szokott ilyen csikorgo hangokat adni föleg mikor meleg a motor!
Szia. Azon az oldalon van a generátor és ott van a lendkerék és abban állandó mágnesek vannak és lehet egy kis fémdarab vagy alátét amit oda vonzott és azok okozhatnak ilyen idöszakos hangokat! Ezt egy másik motornál tapasztaltam, és volt olyan is hogy lelazuli a lendkerék ( szerelés után nem lett kellöen meghuzva) és elérte az álló rész és cicergett! Ezek csak tippek nem biztos hogy a te mocidnál is pont ez a hiba!
Nézegetem a Service Manuált esetleg ha nincs meg el tudnám küldeni.
Sziasztok! A segítségetek kérném. Gsxr 750 '99-es Amotor bal oldaláról (ha szemből nézzük akkor jobb oldalról) hallok valami cicergést. Ez hidegen egyáltalán nincs csak melegen, és az az érdekes hogy valamikor nem csinálja. Alapjáraton is lehet hallani de ott teljesen ütemtelenül ciccen egyet-egyet fordulaton viszon ütemsen csinálja 2800 és 4000-es fordulat között főleg motorféknél és ebben a fordulatszám tartományba tartott gázon nagyon lehet hallani. Szelephézagok jók, szívó15 kip.25 mindegyik. Ezeknek tudom hogy gyári hibája a vez. lánc feszítő, de az a blokk másik oldalán van és az csöndbe van onnan nem hallok semmit. Mi lehet az? Én már teljesen tanácstalan vagyok. Köszi a segítséget.
Én nem aggódom. Majd csak lesz valahogy. Pénteken pályanap.
lassan pálya sincs minek motor?
Igen tudok róla de nem ez a lényeg. Joe-Z-nak reagáltam. Ha nem lehet forgalomba helyezni nem ajándék 1 milláért. Pályamotornak is drága. Miért? Mert amíg pályakész lesz az 3-400e Ft. Kész pályagépeket millió alatt lehet venni. link
Ha simán regadóval forgalomba lehetne helyezni akkor megérné. Egyébként szerintem nem. Én erre céloztam. Amúgy nem érdekel a motor jogi helyzete.
Ne célozgass mert nincs igazad. Van ahonnan csak ugy tudsz behozni motort, ha a számokat megsemmisitik. Ezzel is kizárják, hogy valaha is forgalomba tudd helyezni. Adás-vételi szerződés azt annyi...
El nem tudod képzelni mekkorák vannak.
Jah,nemzetközi köröztetés,és csókolom.
Így kell ezt gyerekek. Engem érdekel. Megadnád a Lucky Strike vázszámát?
Nem hinném, hogy valaki akkora barom, hogy itt hirdeti a lopott motort. HA meg van külföldi papírja akkor oké
Én a zoknikkal vagyok így...................garantáltan párossával teszem a mosógéppbe de egykettő mindíg szimplán kerül elő.
Akkor 1-2 motorosnak volt be csoki mérce.
Ilyenkor már nem is olyan olcsó a motor.
Akkor meg van.