Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még sok egyebet sem! Csak benzint, olajat, kopóalkatrészt.
A kormányt hadjad,mert el törik.Az alsó villahidnál jól le húzod a futó elejéhez oszt ennyi.Nem olyan bonyolult.
GO Bitterr GO!
Példaképem...
Inkább gumit vegyél, van még 1 párom. Ennyit nem motorozok közúton, hogy eltudjam lőni
Há má csak nem totalcar.
Úgyérzem ezt a motort már leirhatjuk totálkárra, pedig csak utánfutóval hozod.
Inkább a saját lábán hozd el, mert ahogy így írod, hogy hova akarod kikötözni, szerintem 90%, hogy útközbe elhagyod!

Bérelj ki egy motorszállítót, az elejét 2 spaniferrel fogasd fel, alsó villahídon hurkold át őket. Hátulját meg a segédváz 2 oldalán, vagy a hátsó lábtartó segítségével kötözd ki.
Ne a kormányszárra....................Csutkára mert az letrik.Inkább a villahíd felül.
Nem.DJ.Elvileg.
Ha nem kap el nincs gond.
Amúgymeg motorszállító futó oszt annyi.
De sima futóra is felkötheted.Elejét odahúzod valamihez majd a hátsóval megfeszíted hogy ne mozogjon előre hátra meg oldalt.És utána kettővel a segédvázhoz hogy ne dülöngéljen.És GO.
Azért zenész,mert = muzsikus = félnótás?
Akkor simán befér hosszába? Meg ugye elég vicces lehet egyedül felrakni a motort Feltenni még segítenek majd,de utána..

Jó,szóval a furónyakra kötöd a villát? A többit meg oldalra. Pöpec,de azért a kormányt is kikötöm majd oldalra,azon a 2 spanin semmi sem múlik.

Kösz skacok.
Megtosz a rendőr? Drága volt az a jogsi,meg a motor is Nálunk nem kolbászból van a kerítés
Kérdezd a zenészsrácot................sokáig tolta rendszám nélkül...........legalább nem kell pályadíjat venned.
A miénk is 2m hosszú és pont be fér.Rakd a motort a futó közepére.Az alsó villa nyaknál mindkét oldalon befűzől 1-1 spanifert.Az utánfutó elejére le húzod.Ezt ha erős spanival csinálod már elég lenne.Én még a hátúlját is kiszoktam kötni 1-1 vékonyabb spanival oldalra.Ez már csak tényleg azért kell,h a hátsó kerék ne csuszkáljon.
Jó,csak rendszám nélkül ~300km az már kihívás Arra még nem gyúrtam eleget. Anno biztos rosszul lett kikötve a motor,mert ezeken a minőségi utakon majdnem elment vízszintbe a futón az Aprilia..
Jólvan,majd kitalálok valami frankót.Akkor eddig 7 spanifer. Csak nem dől el,főleg ha lassan jövök.
Kormány,segédváz,lábtartó,ülésen át.Úgy ki lehet pányvázni hogy ihaj.
Amúgy meg vidd lábon.
Hello.
Na,egy újabb kérdés..
2m a futónk,arra felfér egy k3,nem? Elvileg 2,04m a hossza,szóval be kéne férnie keresztbe. És hogyan oldjam meg,hogy ne dőljön menet közben,meg ne törjön össze? Spanifer,az oké,kikötöm a villaszárnál 2 oldalra,az is stimm,de ettől nem lesz elég stabil. Támasszam neki az egyik oldalfalnak? Félek,hogy kidől a magasító.
Hát..............mindig is jól tolta ezeken az utcai meneteken.
Nem a ropi csávók a nagygycirkuszban az ő ellenfelei.
ugyes fiu ,megoldja
viszont komolyan, nagyon jo verseny volt es nagyon meg voltak vele elegedve,csoportjaban masodik lett ugyhogy eloszor ment itt, le a kalappal
Az igen.
Hogy is van ez a plexi mögé bújással?
Az emberunk picit nagyobb
A motor kicsi vagy fordítva?
Udv az Uraknak. Bitti masodik lett Cookstown-ban!
Áááz oszt igeeen! Dzsigoló ez a gyerek nagyon!