Már nem merek semmit sem írni, mert félek azzal fogod magad kinyírni...
Veled vigyázni kell, mert életveszélyes vagy....én amúgy sem értek a motorokhoz, azt sem tudom mi az az üléspúp.. ,
Hát Doki a +5 fog az kurva sok kidobandó pénz lehet, ha gondolod kiverdesem a szádból, szerintem még gyorsabb is lesz a motorod tőle....aft mehetf ftuntolni TE PÖF!
Valamint elöl 2 fogat, hátul pedig három fogat fogok csökkenteni a szájadban a +5 fog mellé.
Valamint megkapod a Dídzsúz Könyök füleit, hogy több legyen, mint fogad....
Szerintem ez tök jó ajánlat...
Módosítottam a rendelést! Köszi a tanácsot... Előre már megvettem a gyárit szóval így hátra akkor csak +3 fogat növelek.
A +5-öt azért akartam, mert STUNTOLNI akartam a géppel, csak miután beszéltem Mókussal és Dodorral már le is tettem a dologról, mert azt mondták mindketten, hogy ebben az országban ebbe csak akkor vágjak bele, ha van egy rakás kidobandó pénzem....ugyanis ebből itthon NEM LEHET PROFITÁLNI!
csak áttételezve volt...ilyen butaságot viszont ne csinálj....5 fog az sok hátra...javaslatom :előre egyyel kisebb hátra kettővel nagyobb...14es fogszám alatt töri csak a láncot...ezt próbáld ki...5 tel nagyobb hátsót közútra 600 on ....ne!
Veled vigyázni kell, mert életveszélyes vagy....én amúgy sem értek a motorokhoz, azt sem tudom mi az az üléspúp.. ,
Valamint elöl 2 fogat, hátul pedig három fogat fogok csökkenteni a szájadban a +5 fog mellé.
Valamint megkapod a Dídzsúz Könyök füleit, hogy több legyen, mint fogad....
Szerintem ez tök jó ajánlat...
A +5-öt azért akartam, mert STUNTOLNI akartam a géppel, csak miután beszéltem Mókussal és Dodorral már le is tettem a dologról, mert azt mondták mindketten, hogy ebben az országban ebbe csak akkor vágjak bele, ha van egy rakás kidobandó pénzem....ugyanis ebből itthon NEM LEHET PROFITÁLNI!
Te félkegyelmű, hát még ezt sem tanultad meg?
Vagy a smicón az erdőbe, ahol nem látja senki.
Egy vagyon volt, de gazdagok a szüleim!
Köszi Apu!
Most látom csak a felkiáltójelet a mondatod végén.
Ezek szerint megvetted az új BMW-t!
Had gratuláljak elsőként hozzá.
Szedd össze magad!
Jól éreztem, hogy Te egy igazi rendes gyerek vagy.