Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint a tevenek a pupja csak mikor pofanbaxxak es igy hatracsuszik.kapisgalod?
Mint egy nagy szaftos, buborékolós, záptojásszagú, rothadó zöldségekkel komposztált fröcsögős fingás..... , ,
Már nem merek semmit sem írni, mert félek azzal fogod magad kinyírni...
Veled vigyázni kell, mert életveszélyes vagy....én amúgy sem értek a motorokhoz, azt sem tudom mi az az üléspúp.. ,
Hikomattos kavaszakis.... úgy hiányoztál, mint fingás a zsúfolt liftbe...
Kár,hogy nincs itt De te is jó leszel
Kérdezd Quasimódót...az sokat tud mesélni a púpról...
mekkora egy fasz vagy te bazmeg..
Hát Doki a +5 fog az kurva sok kidobandó pénz lehet, ha gondolod kiverdesem a szádból, szerintem még gyorsabb is lesz a motorod tőle....aft mehetf ftuntolni TE PÖF!
Valamint elöl 2 fogat, hátul pedig három fogat fogok csökkenteni a szájadban a +5 fog mellé.
Valamint megkapod a Dídzsúz Könyök füleit, hogy több legyen, mint fogad....
Szerintem ez tök jó ajánlat...
xD De amúgy is azt kérdeztem tőle,hogyan működik a púp,nem azt,hogy hová kell rakni Miért gond a dupla plexi? Az alsó nem karcolódik..
Módosítottam a rendelést! Köszi a tanácsot... Előre már megvettem a gyárit szóval így hátra akkor csak +3 fogat növelek.
A +5-öt azért akartam, mert STUNTOLNI akartam a géppel, csak miután beszéltem Mókussal és Dodorral már le is tettem a dologról, mert azt mondták mindketten, hogy ebben az országban ebbe csak akkor vágjak bele, ha van egy rakás kidobandó pénzem....ugyanis ebből itthon NEM LEHET PROFITÁLNI!
Krikett a nőket tolja!
Te félkegyelmű, hát még ezt sem tanultad meg?
Ugye szombaton kipróbálhatom, mondjuk Piliscséven.......
Vagy a smicón az erdőbe, ahol nem látja senki.
S1000RR, fúú nagyon megy.
Egy vagyon volt, de gazdagok a szüleim!
Köszi Apu!
Jaj, hogy baszodj meg.
Most látom csak a felkiáltójelet a mondatod végén.
Ezek szerint megvetted az új BMW-t!
Had gratuláljak elsőként hozzá.
Nem arra értettem...
Kapcsolódat, meg a paripát is.
Kriki, Pocok, Jómagam készen állunk a péntek estére.
Szedd össze magad!
A héten elhozom, még nem voltam bent.
Amiről beszéltünk: megvan!

Jól éreztem, hogy Te egy igazi rendes gyerek vagy.
csak áttételezve volt...ilyen butaságot viszont ne csinálj....5 fog az sok hátra...javaslatom :előre egyyel kisebb hátra kettővel nagyobb...14es fogszám alatt töri csak a láncot...ezt próbáld ki...5 tel nagyobb hátsót közútra 600 on ....ne!
Odaadják azt olcsóbban.
Szeretném egyszer megnézni az arcod, mer aki ilyeneket kérdez, az nem mindennapi ürge!
És melyik?