Rossi nem fog feljönni a 3 közé, csak valami irgalmatlan szerencse folytán...Szerintem idén marad neki Ben Spies, esetleg ha Seggrózsa esik kel ahogy szokta, vagy a többiek összeakadnak elöl egy páran, akkor jöhet fel egy kicsit.....Pedig én mondtam neki, hogy doppingolja a mókust a kerékben...
Az enyém is menne, ha lenne csavar, ami tartja a fékbetéteimet Buzikám! Nyomjál le magadnak most egy KURVA NAGY MAFLÁST!
És én már fel is vagyok hergelve!
Ki mondta, hogy én a rockosabb vonalhoz húzódom? Én a tipikus mindenevő vagyok! Leszarom kinek a zenéje....ha jó, akkor úgyis hallgatom! ENNYI!
Félre ne érts, nem akartalak megbántani, vagy ilyesmi!
De én az előző hozzászólásomban az efféle FOS zenéről és az ezt kedvelő hasonlóan HULLADÉK-FOS "emberről" beszéltem! ÍME
Én megértem az embereket, marha egyszerű. Van, aki szereti ezeket, van, aki utálja, nincs is ezzel semmi baj, ez a világ rendje. Én elfogadom, hogy te a rockosabb vonalhoz húzol.
A diszkószámokban én is csak az igényes zenéket szeretem. Gondolom, te is tudod, hogy lemezlovasként muszáj levadászni az új slágerszámokat, különben az emberek ráunnak a zenére, csináljál rá akármekkora körítést fény-, füstshow-val. Tudod milyen kínszenvedés nekem is naponta majd' száz zenébe belehallgatni, és abból, ha öt darab az, ami igényes? Hidd el, némely magát producernek nevező elmebeteg a fejére jellemző kreativitással csinál olyan elbaszott zenéket, hogy olykor az embernek sírni lenne kedve tőle. És csak úgy ontja a szarokat.
És elmesélem neked azt is, hogy miért szeretik sokan ezt a zenét, saját példámból kiindulva. Nekem a rockbandák zenéi nem tetszenek. Belülről jövő nemtetszés, nem tudom megmagyarázni, nekem a rock nem adja vissza a stílusomat. Persze van olyan, amit elhallgatok, de az marharitka. Mindig is az ütemes zenék felé mentem, ez nálam 2005-ben teljesedett ki először, az akkor TOP-on lévő Náksi & Brunner, DJ Tiesto, Peat Jr. & Fernando alkotásai jelentették nálam az abszolút kedvenceket, hogy így mondjam. Éreztem, hogy ez az, amitől jobba kedvem, ami megmozgat, satöbbi.
A mai modern diszkózenéket meg a diszkók világa kedveltette meg velem. A tömeg tombolása, a DJ imázs szeretete, és maga a hangulat volt az, ami elragadott. Amikor elterveztem, hogy lemezlovas leszek, akkor a szakmával együtt járó kurvasok, és nagyon nehéz munka mégjobban megkedveltette velem a szakmát. Bár kissé csapottnak tűnik, de nekem sokat jelent az, hogy az egész hetes kőkemény munkámra a hétvégi néhány órás zenéléskor teszem fel a koronát. Érzem a közönségen, hogy ez nem volt hiábavaló.
Végezetül ismét elmondom neked, hogy amibe csak végig tucc-tucc-tucc szól, azt én sem szeretem. Amiben többnyire van dallam, ének, effekt, és egy nagy adag életérzés, azt leadom.
Egy DJ csak így tud a renglétrán felfele ugrálni.
GRATULA ROSSI! Még 2-3 verseny és ott fog csatázni Stoner, Pedrosa, Dovi, Spies, Simon társaságában... Nyalókás kis Lóóóórika meg szííííhatja a kipufogólángokat, de remélem, hogy inkább ő is beszáll a csatába és még sok szopatós előzést bemutathatnak rajta a többiek, természetesen Rossi fogja végrehajtani a legszopatósabbakat!
Na én az ilyen fos Remixes buziságokból már kinőttem és soha nem is értettem! TISZTELET NÉHÁNY SZÁMNAK, AMI VALÓBAN JÓ! IDEGBAJT KAPOK EZEKTŐL!
Így télen szinte csak vonattal járok haza és tele van ilyen kis pubertás fiúcskákkal és lányokkal.....és szó szerint idegbaj kerülget, amikor egy fülkében utazom ezekkel, mert Budapest-Kisújszállás vonalon (160km = 2,5 óra út) csak egy kúrva nyekergés ordít a füléből és az is max. 3 féle....
1. Az első órában ezt hallom csak és semmi mást: TÜCC-TÜCC-TÜCC-TÜCC-TICCEN-TICCEN-TICCEN-TICCEN-TÜCC-TÜCC-TÜCC..
......
2. A második órában....: egy kétemberes kézifűrész oda-vissza húzgálását....
3. És a maradék kis fé órában megszólal valami énekféle is....ami pár másodperc és átvált dadogásba és a vége egy 100.000.000 Hz -es sípolás......: Meg...meg...meg...meg...me.....mee....meeee....meeeee...eee....eeeeee..
eeeeeeeeee..eeeeeeeeee....eeeeeeeeeee............................
Na hát ezt SOHA, DE SOHA NEM FOGOM MEGÉRTENI, HOGY MIÉRT IS SZERETIK?
De ahogy elnézem a 90% csak azért hallgatja, mert ettől azt hiszi, hogy menő!
Kb. mint a kis 14-15 éves kis csitrik, akik azt hiszik, hogy ha a cigi lóg a szájukból, akkor sokkal szebbek és idősebbek lehetnek és hogy ez tetszik a pasiknak.....
Már megint buzulnátok... mondtam, hogy csak egymás lyukát tágítgassátok! Nem vagytok az eseteim.... Menáger Úr úgy néz ki, mint egy Tüdőbajos Varjú Zseblámpával, ez a Buzicica meg szó szerint egy felnevelt Köldökzsinóóór... Látom már nektek külön szoba kell majd, ha itt lesztek... Na se baj, úgy sem lesznek most disznyóóók kinnn az óóólba Mocskos kis fartúró buzik lesz külön kis szentélyetek ....
Nemigen.Az lesz a következő hogy cserélem a csavart.Ha az sem jó akkor lövésem sincs mi a gáz. Enyhén szivárog és nagyon idegesít.Már a 2. komplett munkahenger.Nem szeretnék egy harmadikat is.
Zúzós nekem például:
- 2 Brothers On The 4th Floor - Never Alone 2.10 (DJ Cargo vs. Kei Morton Club Remix)
- A Studio ft. Polina - Sos (Bricklake & Barany Attila Bootleg)
- Anima Sound System - Tedd a napfényt be a számba (Matula remix)
- Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit) (Afrojack Remix)
- David Guetta ft. Taio Cruz - Dynamite Memories (Chuckie & Chaosz Bootleg)(Jasper Funk Edit)
- Gary Caos - Party People (Original Mix)
- Javi Mula feat Afrojack - Come on 2010 (Zaho project Bootleg)
- Joe Maker - Minimal Female (Original Mix)
- MightyB - Taj Mahal (Original Mix)
- Nari Milani - Hello! (Nari Milani vs Alex Gaudino original mix)
- Paul Gardner - Music In My Soul (Felix Baumgartner Remix)
- Sivana - Feels like I'm dancign (Ahmet Sendil Remix)
- Soerii & Poolek - Elton John (Fine Cut Bodies Mixed Version)
- Yolanda Be Cool & D'CUP - We No Speak Americano (Original mix)
Én se értem XD Nem vagy egyedül viszont a vége az igaz... Csak hiszik.......
És én már fel is vagyok hergelve!
Jársz ma erre te SZAR?
Félre ne érts, nem akartalak megbántani, vagy ilyesmi!
De én az előző hozzászólásomban az efféle FOS zenéről és az ezt kedvelő hasonlóan HULLADÉK-FOS "emberről" beszéltem! ÍME
Jájjjj...de jó... a gép már menne látom, már csak a gazdáját kell felhergelni..
Én megértem az embereket, marha egyszerű. Van, aki szereti ezeket, van, aki utálja, nincs is ezzel semmi baj, ez a világ rendje. Én elfogadom, hogy te a rockosabb vonalhoz húzol.
A diszkószámokban én is csak az igényes zenéket szeretem. Gondolom, te is tudod, hogy lemezlovasként muszáj levadászni az új slágerszámokat, különben az emberek ráunnak a zenére, csináljál rá akármekkora körítést fény-, füstshow-val. Tudod milyen kínszenvedés nekem is naponta majd' száz zenébe belehallgatni, és abból, ha öt darab az, ami igényes? Hidd el, némely magát producernek nevező elmebeteg a fejére jellemző kreativitással csinál olyan elbaszott zenéket, hogy olykor az embernek sírni lenne kedve tőle. És csak úgy ontja a szarokat.
És elmesélem neked azt is, hogy miért szeretik sokan ezt a zenét, saját példámból kiindulva. Nekem a rockbandák zenéi nem tetszenek. Belülről jövő nemtetszés, nem tudom megmagyarázni, nekem a rock nem adja vissza a stílusomat. Persze van olyan, amit elhallgatok, de az marharitka. Mindig is az ütemes zenék felé mentem, ez nálam 2005-ben teljesedett ki először, az akkor TOP-on lévő Náksi & Brunner, DJ Tiesto, Peat Jr. & Fernando alkotásai jelentették nálam az abszolút kedvenceket, hogy így mondjam. Éreztem, hogy ez az, amitől jobba kedvem, ami megmozgat, satöbbi.
A mai modern diszkózenéket meg a diszkók világa kedveltette meg velem. A tömeg tombolása, a DJ imázs szeretete, és maga a hangulat volt az, ami elragadott. Amikor elterveztem, hogy lemezlovas leszek, akkor a szakmával együtt járó kurvasok, és nagyon nehéz munka mégjobban megkedveltette velem a szakmát. Bár kissé csapottnak tűnik, de nekem sokat jelent az, hogy az egész hetes kőkemény munkámra a hétvégi néhány órás zenéléskor teszem fel a koronát. Érzem a közönségen, hogy ez nem volt hiábavaló.
Végezetül ismét elmondom neked, hogy amibe csak végig tucc-tucc-tucc szól, azt én sem szeretem. Amiben többnyire van dallam, ének, effekt, és egy nagy adag életérzés, azt leadom.
Egy DJ csak így tud a renglétrán felfele ugrálni.
Így télen szinte csak vonattal járok haza és tele van ilyen kis pubertás fiúcskákkal és lányokkal.....és szó szerint idegbaj kerülget, amikor egy fülkében utazom ezekkel, mert Budapest-Kisújszállás vonalon (160km = 2,5 óra út) csak egy kúrva nyekergés ordít a füléből és az is max. 3 féle....
1. Az első órában ezt hallom csak és semmi mást: TÜCC-TÜCC-TÜCC-TÜCC-TICCEN-TICCEN-TICCEN-TICCEN-TÜCC-TÜCC-TÜCC..
......
2. A második órában....: egy kétemberes kézifűrész oda-vissza húzgálását....
3. És a maradék kis fé órában megszólal valami énekféle is....ami pár másodperc és átvált dadogásba és a vége egy 100.000.000 Hz -es sípolás......: Meg...meg...meg...meg...me.....mee....meeee....meeeee...eee....eeeeee..
eeeeeeeeee..eeeeeeeeee....eeeeeeeeeee............................
Na hát ezt SOHA, DE SOHA NEM FOGOM MEGÉRTENI, HOGY MIÉRT IS SZERETIK?
De ahogy elnézem a 90% csak azért hallgatja, mert ettől azt hiszi, hogy menő!
Kb. mint a kis 14-15 éves kis csitrik, akik azt hiszik, hogy ha a cigi lóg a szájukból, akkor sokkal szebbek és idősebbek lehetnek és hogy ez tetszik a pasiknak.....
Hogy száradjál rá a Serrano farkára, miközben az ebay-es cucokat várjátok lyuktágítással elütve az időtöket....
1. Stoner
2. Lorenzo
3. Pedrosa
4. Dovi.
5. Simonchelli
6.Spies
7.Rossi
1.Stoner
2.Pedrosa
3.Nyalókás
4.Simonchelli
5.Dovi.
6.Rossi
Elvileg a légtelenítő és a fészek kúpossága tömíti ezt a szart.
Ez csak 1 tanács.
- 2 Brothers On The 4th Floor - Never Alone 2.10 (DJ Cargo vs. Kei Morton Club Remix)
- A Studio ft. Polina - Sos (Bricklake & Barany Attila Bootleg)
- Anima Sound System - Tedd a napfényt be a számba (Matula remix)
- Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit) (Afrojack Remix)
- David Guetta ft. Taio Cruz - Dynamite Memories (Chuckie & Chaosz Bootleg)(Jasper Funk Edit)
- Gary Caos - Party People (Original Mix)
- Javi Mula feat Afrojack - Come on 2010 (Zaho project Bootleg)
- Joe Maker - Minimal Female (Original Mix)
- MightyB - Taj Mahal (Original Mix)
- Nari Milani - Hello! (Nari Milani vs Alex Gaudino original mix)
- Paul Gardner - Music In My Soul (Felix Baumgartner Remix)
- Sivana - Feels like I'm dancign (Ahmet Sendil Remix)
- Soerii & Poolek - Elton John (Fine Cut Bodies Mixed Version)
- Yolanda Be Cool & D'CUP - We No Speak Americano (Original mix)
Ezek olyan ismertebbek.