hát baszki...kiderült van ami engem is meglep..felraktuk ma padra...184 Le..ultrahypermegabrutál...hamar odaér mindenhova...és egyáltalán nem kezelhetetlen...szimplán elmebeteg
Nem is értem azt, aki elviszi pénzért csináltatni... begurulok a Nagymedvéhez és 5-6 óra marhulás közben megvan az olajcsere és még tanulok is néhány műszaki trükköt a Kriki Baráttól!
Igaz, hogy most vidéken van a gépem, de szerintem feljövök pestre a Nagymackóhoz egy marhulós olajcserére, mint amilyen a tavalyi volt....
De már tényleg csak pár nap és nagyon dübörög majd ismét az IGAZI BANDA! Ugye Joe-Z Mester?
Egyébként én sem értem az 5 literes fogyasztást... én egy párszor már hazamentem úgy, hogy ilyen 110-140 között mentem, de valahogy akkor nekem nem 5 liter volt a fogyasztás, hanem 6-7 minimum!
Ha valaki 110-140 között 5 literrel megy, akkor az minimum 4-5 ezernél elvált az tuti, de minden fokozatot ám...
Ha meg valaki megcáfolja ezt, akkor csak annyit tudok mondani, hogy az én gépem, akkor valamiért többet eszik... a Joe-Z Gépésznek meg lyukas a tankja is...
Nem rendelem, mert páromnak a bátyja csinálja majd(ezzel foglalkozik), szóval ingyen lesz, de már annyit csináltattam vele, hogy azt mondta most már elég, mert feltűnő lesz...
Persze csak akkor, ha ügyesen fülelsz az apró fülecskéiddel.
SUZUKI HOLLÓS-ÚJPEST service...Gyári szűrő: 8.400 Ft.
Igaz, hogy most vidéken van a gépem, de szerintem feljövök pestre a Nagymackóhoz egy marhulós olajcserére, mint amilyen a tavalyi volt....
SÖRT IS HOZOK NE FÍÍÍÍÍÍJÉÉÉÉÉ KRIKKKKKKKÍÍÍÍÍÍ!
Egyébként én sem értem az 5 literes fogyasztást... én egy párszor már hazamentem úgy, hogy ilyen 110-140 között mentem, de valahogy akkor nekem nem 5 liter volt a fogyasztás, hanem 6-7 minimum!
Ha valaki 110-140 között 5 literrel megy, akkor az minimum 4-5 ezernél elvált az tuti, de minden fokozatot ám...
Ha meg valaki megcáfolja ezt, akkor csak annyit tudok mondani, hogy az én gépem, akkor valamiért többet eszik... a Joe-Z Gépésznek meg lyukas a tankja is...
Külön szobára meg természetesen igény tartok, de nem ám besunnyogni és ott "aludni" = hallgatózni.
szadomazo köll?