Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát baszki...kiderült van ami engem is meglep..felraktuk ma padra...184 Le..ultrahypermegabrutál...hamar odaér mindenhova...és egyáltalán nem kezelhetetlen...szimplán elmebeteg
+ pizzát mert a nagyMedve mindig éhes
Végre tanulhattál volna valamit ami hasznodra vált volna.
Persze csak akkor, ha ügyesen fülelsz az apró fülecskéiddel.
Szerezz egyet utána elmondom miért kellet.
Milyen az úton a kis Zöld-méregzsák?
Az meg minek? Jobb oldalt van a gázkar nem?
Ne volt valami szép élmény az örömteli pillanataitokra felkelni....
azám
Ez egy SZAR! Nincsenek benne tuning-fogyasztáscsökkentő atkák!
Kölyök!

SUZUKI HOLLÓS-ÚJPEST service...Gyári szűrő: 8.400 Ft.
A ZX10?
Nekem is helybe hozta, FAÍN EMBERKE! , de rám se hivatkozz!
Nem is értem azt, aki elviszi pénzért csináltatni... begurulok a Nagymedvéhez és 5-6 óra marhulás közben megvan az olajcsere és még tanulok is néhány műszaki trükköt a Kriki Baráttól!

Igaz, hogy most vidéken van a gépem, de szerintem feljövök pestre a Nagymackóhoz egy marhulós olajcserére, mint amilyen a tavalyi volt....

SÖRT IS HOZOK NE FÍÍÍÍÍÍJÉÉÉÉÉ KRIKKKKKKKÍÍÍÍÍÍ!
most számoltam ki épp.-..az enyímé 4-et eszik.....40 en
De már tényleg csak pár nap és nagyon dübörög majd ismét az IGAZI BANDA! Ugye Joe-Z Mester?

Egyébként én sem értem az 5 literes fogyasztást... én egy párszor már hazamentem úgy, hogy ilyen 110-140 között mentem, de valahogy akkor nekem nem 5 liter volt a fogyasztás, hanem 6-7 minimum!
Ha valaki 110-140 között 5 literrel megy, akkor az minimum 4-5 ezernél elvált az tuti, de minden fokozatot ám...
Ha meg valaki megcáfolja ezt, akkor csak annyit tudok mondani, hogy az én gépem, akkor valamiért többet eszik... a Joe-Z Gépésznek meg lyukas a tankja is...
Nem rendelem, mert páromnak a bátyja csinálja majd(ezzel foglalkozik), szóval ingyen lesz, de már annyit csináltattam vele, hogy azt mondta most már elég, mert feltűnő lesz...
Ja,egyenlőre nekem nem,köszi.
Csak feltűnt
K6-K7-hez való baloldali kormánycsutka kell, de azonnal.
Akkor kell valakinek üléspúp vagy sportlégszűrő?Ezt legalább lehet mosni!
Te kis bugyuta: 77 kg színtiszta izom, akit még a vakok is megbámulnak.

Külön szobára meg természetesen igény tartok, de nem ám besunnyogni és ott "aludni" = hallgatózni.

Azt tudom,hogy milyen.. Azt nem tudtam,hogy is van pontosan :)
mé jó neked az ha meggyaláznak....?
szadomazo köll?