Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tartalékolsz mert tudod hogy kelleni fog vagy mi a pöcs?
most estem neki a pályavas rendbe rakásnak minden nem lehet tökéletes.
honnan rendelitek ? 2db nekem is kéne.
6500 kmet motoroztam párban 600as gixerrel, 270-300 kmnél tankoltunk mindig. 110-130 közötti tempó mellett. 5 alatt evett neki is nekem is a gép
már látni nagyobb volt a füst mint a láng
Doki rendelheted a gsxr matricát!
Eredeti méret kell
Érdeklődés képpen,mennyi az üléspúp? Meg milyen. Köszi
Azért barátom látszik,hogy nincs ilyen motorod
Megsúgom neked...

Amikor a lámpa először kigyullad akkor a benzin mennyisége 3.5l
Amikor pedig telibe ég akkor 1 liter van már csak benne

Nem nehéz kimatekozni, tudván,hogy 5 liter alatt nem eszik ez a szerencsétlen motor azt,hogy mennyit lehet elmenni 3.5 literrel. Ja és az az 5 literes fogyasztás 80km/h 6.-ban 1 személy, motorfék, és olyan finoman tekered a gázt mint még soha .
Hát barátom ha így nézett ki ez a légszűrő már nem sok kompresszió lehet ebben a gépben Ez a légszűrő még soha nem volt kipucolva! (amúgy a magyar utakon 800 kilométerenként ajánlott mert rendkívül porosak) Lefotózom az enyém 800 km után és szinte olyan mint a te lepucoltad
Azé a deklin fúrj egy lukat hogy lásd mennyi olaj van benne.
KN 10.000ft
inkább 20 km főleg ha baszod neki
KN mennyi ? csak 1 kérdés
Haver kocsijába szereltem rádiót. Sony MEX-BT3600-ast.
Utána mire ki pakoltam mindent a másik műhelyben sötét volt. Aztán mondom ezt megcsinálom. Ezzel tovább haladtam :)
Héten remélem haza érek korán aztán akkor olajat lecserélem.
Aztán haladok szépen tovább
Sziasztok!Van eladó KN sportlégszűrőm és egy üléspúpom!K2-es gixerhez!Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon!0670/572-5299 Maróti Ferenc
Az árban megeggyezünk!
Én túlszámoltam a jobb csuklót.
Azóta nikább 160-200nnál nyomulok a kútra.Sz...ok a villogásra.
Hátezelégkeskeny aszittem beszereltél egy gyorsváltót emeltél a kompreesszión és kovácsolt dugó hajtókarszett is ment bele egy szuszra.
(akár) 300 kilométert el lehet menni egy tankkal..és még akkor is marad benne vagy másfél liter. Szóval ha nem húzza neki mint az őrült akkor a villogástól számítva még egy 100as belefér
K2 szervíz - ma csak ennyire volt időm
Ha rám hallgatsz azonnal tankolsz....................vagy meg sem várod.................ne számolgass vagy fitnesszelni fogsz.
Én már csináltam.
xD
60 kilóméter.
Sziasztok.. nekem lenne egy kérdés: í
ha jelez a üzemanyag lámpa hány km mehetek vele?
mert amikor jelez akkor én ujra töltöm de csak KB 10 l megy bele.
Jelenleg is cserélve van benne az arcpárna és a bélés...
sisak héj mérete a nagyobb és ebbe nem megy bele az M-es bélés és arcpárna, mert az már 1-el kisebb héjméretbe fér bele.
Köszi, de az a baj hogy nem elsősorban a méretprobléma miatt eladó, kell a guba!