Azért barátom látszik,hogy nincs ilyen motorod
Megsúgom neked...
Amikor a lámpa először kigyullad akkor a benzin mennyisége 3.5l
Amikor pedig telibe ég akkor 1 liter van már csak benne
Nem nehéz kimatekozni, tudván,hogy 5 liter alatt nem eszik ez a szerencsétlen motor azt,hogy mennyit lehet elmenni 3.5 literrel. Ja és az az 5 literes fogyasztás 80km/h 6.-ban 1 személy, motorfék, és olyan finoman tekered a gázt mint még soha .
Hát barátom ha így nézett ki ez a légszűrő már nem sok kompresszió lehet ebben a gépben Ez a légszűrő még soha nem volt kipucolva! (amúgy a magyar utakon 800 kilométerenként ajánlott mert rendkívül porosak) Lefotózom az enyém 800 km után és szinte olyan mint a te lepucoltad
Haver kocsijába szereltem rádiót. Sony MEX-BT3600-ast.
Utána mire ki pakoltam mindent a másik műhelyben sötét volt. Aztán mondom ezt megcsinálom. Ezzel tovább haladtam :)
Héten remélem haza érek korán aztán akkor olajat lecserélem.
Aztán haladok szépen tovább
Sziasztok!Van eladó KN sportlégszűrőm és egy üléspúpom!K2-es gixerhez!Ha valakit érdekel írjon vagy hívjon!0670/572-5299 Maróti Ferenc
Az árban megeggyezünk!
(akár) 300 kilométert el lehet menni egy tankkal..és még akkor is marad benne vagy másfél liter. Szóval ha nem húzza neki mint az őrült akkor a villogástól számítva még egy 100as belefér
Sziasztok.. nekem lenne egy kérdés: í
ha jelez a üzemanyag lámpa hány km mehetek vele?
mert amikor jelez akkor én ujra töltöm de csak KB 10 l megy bele.
Jelenleg is cserélve van benne az arcpárna és a bélés...
sisak héj mérete a nagyobb és ebbe nem megy bele az M-es bélés és arcpárna, mert az már 1-el kisebb héjméretbe fér bele.
Eredeti méret kell
Megsúgom neked...
Amikor a lámpa először kigyullad akkor a benzin mennyisége 3.5l
Amikor pedig telibe ég akkor 1 liter van már csak benne
Nem nehéz kimatekozni, tudván,hogy 5 liter alatt nem eszik ez a szerencsétlen motor azt,hogy mennyit lehet elmenni 3.5 literrel. Ja és az az 5 literes fogyasztás 80km/h 6.-ban 1 személy, motorfék, és olyan finoman tekered a gázt mint még soha .
Utána mire ki pakoltam mindent a másik műhelyben sötét volt. Aztán mondom ezt megcsinálom. Ezzel tovább haladtam :)
Héten remélem haza érek korán aztán akkor olajat lecserélem.
Aztán haladok szépen tovább
Az árban megeggyezünk!
Azóta nikább 160-200nnál nyomulok a kútra.Sz...ok a villogásra.
Én már csináltam.
ha jelez a üzemanyag lámpa hány km mehetek vele?
mert amikor jelez akkor én ujra töltöm de csak KB 10 l megy bele.
sisak héj mérete a nagyobb és ebbe nem megy bele az M-es bélés és arcpárna, mert az már 1-el kisebb héjméretbe fér bele.