Nekem ez a 2. K6-m tudom mennyit fogyaszt
Ja,hogy te a sajátoddal voltál. Értem én csak írd le normálisan
Mindegy nekem ez mindig kicsit kínai,hogy itt embereknek 5 litert eszik a motor.
Én bevallom élvezkedésre használom. Nincs is annál jobb mint amikor szombat délután belevágok egy ötöst , kiégetem két óra alatt és mint egy jóllakott napközis nézegetem a lemenő nap fényében
Amúgy srácok kint voltam,de rájöttem,hogy egyedül ez a dolog nem sokat ér szóval hiányzik a pofátok, meg a sok mókázás, de már csak napok vannak hátra és ÚJRA DÜBÖRÖG A BANDA!
Üléspúp olyan mint a hátsó ülés csak nem tud ráülni senki!Lepattintod az ülést kulcsal ugye és a helyére megy a púp!Ugyan úgy mint az ülés!Nem lehet levenni csak kulcsal!Ha ezt leszedik akkor a hátsó ülésedet is leszedhetik bármikor!
"6500 kmet motoroztam párban 600as gixerrel" ..én a kis 450esemmel voltam. Ha elmész nyaralni motorral törökországig..esetleg a csajod is viszed magaddal máshogy közlekednél. Am az a konkrét 600as is benyeli a 7-8 litert ha nem túrázgatásra van használva.
Miattam mentünk 110-130 között mert a GS-em ezt a tempót szereti. Ennyi.
Emberünk kérdezte mennyit lehet elmenni egy tank benyával..én meg válaszoltam neki, saját tapasztalatom alapján. Mert aki ilyet kérdez, az feltételezhetően nem 220-240el közlekedik..mert akkor szarna a kérdésre is hogy mennyi az annyi, mert azért csinálja hogy élvezzen.
Még egy kérdés.. Ha neki villog a kijelző, és tankol..miért csak 10 lityó megy bele? Nem 13 literes a tankja...
Hmm,sejtem előre,hogy hülye kérdés,de a mocimon nincs üléspúp,és még nem is nagyon csekkoltam az ilyesmit. Hogy műkszik? A levétel. Érdemes-e feltennem,vagy lekapják a teszkó előtt ?
Ezt írta
6500 kmet motoroztam párban 600as gixerrel, 270-300 kmnél tankoltunk mindig. 110-130 közötti tempó mellett. 5 alatt evett neki is nekem is a gép
Tankoltunk : tehát a haver és ő
neki is nekem is: ő vezetett
AKKOR MEG MIAFASZNAK ÜLSZ RÁ EGY GSXR-RE BAZDMEG HA 110-EL KÖZLEKEDSZ?
Vegyél egy CBR 125-t az 2 liter eszik és 110-et megy
Komolyan, viccet félretéve nem értem! Hogy lehet kibírni,hogy normálisan közlekedj vele? Áruld el és taníts mester
Az a két motor sírt baszki... Ez olyan mint amikor a fullos bitang utcalányt berakod az apácaneveldébe! NEM ODA VALÓ!
Ja, már képbe vagyok, hogy mi is kell. Csak gyári légszűrőt körözök még a motorkámhoz.
Ja,hogy te a sajátoddal voltál. Értem én csak írd le normálisan
Mindegy nekem ez mindig kicsit kínai,hogy itt embereknek 5 litert eszik a motor.
Én bevallom élvezkedésre használom. Nincs is annál jobb mint amikor szombat délután belevágok egy ötöst , kiégetem két óra alatt és mint egy jóllakott napközis nézegetem a lemenő nap fényében
Amúgy srácok kint voltam,de rájöttem,hogy egyedül ez a dolog nem sokat ér szóval hiányzik a pofátok, meg a sok mókázás, de már csak napok vannak hátra és ÚJRA DÜBÖRÖG A BANDA!
Miattam mentünk 110-130 között mert a GS-em ezt a tempót szereti. Ennyi.
Emberünk kérdezte mennyit lehet elmenni egy tank benyával..én meg válaszoltam neki, saját tapasztalatom alapján. Mert aki ilyet kérdez, az feltételezhetően nem 220-240el közlekedik..mert akkor szarna a kérdésre is hogy mennyi az annyi, mert azért csinálja hogy élvezzen.
Még egy kérdés.. Ha neki villog a kijelző, és tankol..miért csak 10 lityó megy bele? Nem 13 literes a tankja...
6500 kmet motoroztam párban 600as gixerrel, 270-300 kmnél tankoltunk mindig. 110-130 közötti tempó mellett. 5 alatt evett neki is nekem is a gép
Tankoltunk : tehát a haver és ő
neki is nekem is: ő vezetett
Hol van itt leírva Törökország?
Fent s pályaidom (első fele)
Tudsz olcsó fényezőt?
Fejidom+hasidom kéne full fekete meg egy kis lakk!
Vegyél egy CBR 125-t az 2 liter eszik és 110-et megy
Komolyan, viccet félretéve nem értem! Hogy lehet kibírni,hogy normálisan közlekedj vele? Áruld el és taníts mester
Az a két motor sírt baszki... Ez olyan mint amikor a fullos bitang utcalányt berakod az apácaneveldébe! NEM ODA VALÓ!