Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári.Csak az.Hiflo nem volt méretpontos...................legalábbis nekem.És egy pár százassal olcsóbb mint a hiflo.
Amúgy ma nem akarsz belekötni a bringába? Eddig mindig megcsináltátok.
nyugodtan hivatkozhatsz rám teee--óccsóbb ugyse lesz....
Olyan romantikus a kapcsolat?

Ja, már képbe vagyok, hogy mi is kell. Csak gyári légszűrőt körözök még a motorkámhoz.
Kutya hegylakók topik..házhoz küldi és az ár is fain..nehogy rám hivatkozz
Az plusz 10 perc.
hát nekem Peppe fujdogál..nem is rosszul meg nem is drágáé...kérdezd meg őt mit mond..Nem gyors,,de van egy titka:ütni köll
Há de nincsenemvanmég olajam, olajszűrőm, gyertyám, légszűrőm uram!
van vagy 8 perc
kipróbáztam..megvan..übermegahyperbrutál....
Csak azt a fákker olajcserét ejtsem meg, és dübörög a ménes!
Nekem ez a 2. K6-m tudom mennyit fogyaszt
Ja,hogy te a sajátoddal voltál. Értem én csak írd le normálisan

Mindegy nekem ez mindig kicsit kínai,hogy itt embereknek 5 litert eszik a motor.
Én bevallom élvezkedésre használom. Nincs is annál jobb mint amikor szombat délután belevágok egy ötöst , kiégetem két óra alatt és mint egy jóllakott napközis nézegetem a lemenő nap fényében

Amúgy srácok kint voltam,de rájöttem,hogy egyedül ez a dolog nem sokat ér szóval hiányzik a pofátok, meg a sok mókázás, de már csak napok vannak hátra és ÚJRA DÜBÖRÖG A BANDA!
ilyen az üléspúp!Ott ami a hátsó ülés helyén van!
Mondjuk mindig azt hittem,az ülésre megy a púp.. Bár érdekes is volt nézni,mert szemre nem fér el alatta az ülés :D
Üléspúp olyan mint a hátsó ülés csak nem tud ráülni senki!Lepattintod az ülést kulcsal ugye és a helyére megy a púp!Ugyan úgy mint az ülés!Nem lehet levenni csak kulcsal!Ha ezt leszedik akkor a hátsó ülésedet is leszedhetik bármikor!
"6500 kmet motoroztam párban 600as gixerrel" ..én a kis 450esemmel voltam. Ha elmész nyaralni motorral törökországig..esetleg a csajod is viszed magaddal máshogy közlekednél. Am az a konkrét 600as is benyeli a 7-8 litert ha nem túrázgatásra van használva.

Miattam mentünk 110-130 között mert a GS-em ezt a tempót szereti. Ennyi.
Emberünk kérdezte mennyit lehet elmenni egy tank benyával..én meg válaszoltam neki, saját tapasztalatom alapján. Mert aki ilyet kérdez, az feltételezhetően nem 220-240el közlekedik..mert akkor szarna a kérdésre is hogy mennyi az annyi, mert azért csinálja hogy élvezzen.

Még egy kérdés.. Ha neki villog a kijelző, és tankol..miért csak 10 lityó megy bele? Nem 13 literes a tankja...
A fényképeknél.
Radiárorfesték 800/flakon kell 4 és két óra.Mennyit fizetsz?
Hmm,sejtem előre,hogy hülye kérdés,de a mocimon nincs üléspúp,és még nem is nagyon csekkoltam az ilyesmit. Hogy műkszik? A levétel. Érdemes-e feltennem,vagy lekapják a teszkó előtt ?
Ezt írta
6500 kmet motoroztam párban 600as gixerrel, 270-300 kmnél tankoltunk mindig. 110-130 közötti tempó mellett. 5 alatt evett neki is nekem is a gép

Tankoltunk : tehát a haver és ő
neki is nekem is: ő vezetett

Hol van itt leírva Törökország?
Kicsit odafigyelhetnél.................nem ő megy gsxr-el hanem a haverja és nem lepence-le-fel 1x egy héten hanem törökörszág oda vissza.
Ohhh a Crazy
Fent s pályaidom (első fele)
Tudsz olcsó fényezőt?
Fejidom+hasidom kéne full fekete meg egy kis lakk!
AKKOR MEG MIAFASZNAK ÜLSZ RÁ EGY GSXR-RE BAZDMEG HA 110-EL KÖZLEKEDSZ?
Vegyél egy CBR 125-t az 2 liter eszik és 110-et megy

Komolyan, viccet félretéve nem értem! Hogy lehet kibírni,hogy normálisan közlekedj vele? Áruld el és taníts mester
Az a két motor sírt baszki... Ez olyan mint amikor a fullos bitang utcalányt berakod az apácaneveldébe! NEM ODA VALÓ!
15.000az üléspúp Gyöngyházfehér!Hibátlan!