Ha picit mozog a fejeden, akkor vegyél fel alá maszkot hátha nem kell eladnod méretpróbléma miatt. Vannak ilyen specifikus bukósisak alá felvehető maszkok is.
Nyehe, kedvenceim! Peti is az volt egy időbe... De utánna összeroppant a nyomás alatt, inkább szélsőlett... Nagyon szélső... Annyira, hogy a kispadon hokizott, de az se volt jó neki, inkább elment labdaszedőnek, hogy néha beleérjen a bőrgolyóba is!
Nem szeretnék gumit venni:D vagyis ha veszek majd sportmaxot vagy 2ct-t vagy pure-t
motor vásárlás előtt vagyok és azért szeretném megtudni hogy milyen a gyári áttétel mert nem szeretnék áttétel módosított, többet 1 keréken repülő mint 2 keréken guruló motort venni.
Köszönöm a gyors választ.
Üdv.:Árpy
Apámmal nem is találkoztál, naplopó, amúgy jah, megszenvedett egy tökéletes egyedért!
Neked nem adunk vízumot... Nyájkicipős selyemfiúk menjenek a bringához, ne ide!
Még meg sem szólaltam kispöcs, Apád megkért ne bántsam a csenevész macskaellető kölykét, még egy ilyen díszpéldányt úgy sem lenne képes összehozni....
Dabas meg tiltólistán van nem adnak vízumot, rosszabb mint kolontár bazzeg, nem vörösiszappal szennyezett, hanem valami ovisdíííízsé fertőzi ott a gyerekeket és riogatja a 6éves kislányokat, kergeti a bottal járó nénikéket
Gyári adatokra lennék kíváncsi gsx-r 600-750 k6-k7
Ha jól tudom a gumi mindegyiken bt 016 os a gyári, továbbá érdekelne a gyári első hátsó lánckerék és lánc paraméterei mind a 4 motoron aki nek még gyári van vagy csak tudja fejből megírhatná köszönöm előre Üdv.: Árpy
Ha picit mozog a fejeden, akkor vegyél fel alá maszkot hátha nem kell eladnod méretpróbléma miatt. Vannak ilyen specifikus bukósisak alá felvehető maszkok is.
Ez a pöcsarc fog tégedet szájonfejelni....
Nektek is bedobom, hátha érint valakit!:)
Köszike!
Helló!
Eladó egy HJC FG-15 Ben Spies replica.
Ár irányár!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Ez az istencsászár gumi....hmmm... mikor megcsúszik az eleje egyből bebarnul a fehérnemű.... ,
17-43 asszem...
Jajj de jó, hogy érzem a szagod....már hiányoltalak, hogy csapdossam a homlokodhoz a kis bajkeverőmet! ,
Bár javasoltabb tapadós gumit venni. Inkább tapadjon, minthogy elcsúszol a kőgumin!
motor vásárlás előtt vagyok és azért szeretném megtudni hogy milyen a gyári áttétel mert nem szeretnék áttétel módosított, többet 1 keréken repülő mint 2 keréken guruló motort venni.
Köszönöm a gyors választ.
Üdv.:Árpy
A bt gummákat felejtsd el, mert egy rakás szar, hiába ez a gyári! Dunlop, Pirelli szerintem a legjobb választások.
GSX-R 750 Első lánckerék 17 fogas, Hátsó lánckerék 45 fogas
GSX-R 600 Első lánckerék 16 fogas, Hátsó lánckerék 43 fogas
Neked nem adunk vízumot... Nyájkicipős selyemfiúk menjenek a bringához, ne ide!
Dabas meg tiltólistán van nem adnak vízumot, rosszabb mint kolontár bazzeg, nem vörösiszappal szennyezett, hanem valami ovisdíííízsé fertőzi ott a gyerekeket és riogatja a 6éves kislányokat, kergeti a bottal járó nénikéket
A gyári gumi Bridgestone Battlax BT014, K8-astól van Bridgestone Battlax BT016.
Kis segítség kellene.
Gyári adatokra lennék kíváncsi gsx-r 600-750 k6-k7
Ha jól tudom a gumi mindegyiken bt 016 os a gyári, továbbá érdekelne a gyári első hátsó lánckerék és lánc paraméterei mind a 4 motoron aki nek még gyári van vagy csak tudja fejből megírhatná köszönöm előre Üdv.: Árpy
http://youtu.be/julwWlIXYQ8
ilyen kell a népnek