Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy cseréltessél benne arcpárnát és bélést, nekem mondták egy boltban, hogy ezekkel is lehet variálni a méretet, mert van vagy 2 féle méret abból is.
Szia!

Ha picit mozog a fejeden, akkor vegyél fel alá maszkot hátha nem kell eladnod méretpróbléma miatt. Vannak ilyen specifikus bukósisak alá felvehető maszkok is.
Remélem aki teheti,az kimegy motorozni ebben a pazar időben.
Tudom, csak leszarom!
Ez a pöcsarc fog tégedet szájonfejelni....
Csáó Fiúk!

Nektek is bedobom, hátha érint valakit!:)
Köszike!

Helló!

Eladó egy HJC FG-15 Ben Spies replica.
Ár irányár!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Írtam már, hogy 16-43 te pöcsarcú!
BT014.....
Ez az istencsászár gumi....hmmm... mikor megcsúszik az eleje egyből bebarnul a fehérnemű.... ,
A pure-t felejtsd el neked a kedvencem kell a PR2.
Nyehe, kedvenceim! Peti is az volt egy időbe... De utánna összeroppant a nyomás alatt, inkább szélsőlett... Nagyon szélső... Annyira, hogy a kispadon hokizott, de az se volt jó neki, inkább elment labdaszedőnek, hogy néha beleérjen a bőrgolyóba is!
Tetszett neki
Külön bolygód van?
Rajta sem vagytok a térképen...
DJ Tejfogú....
Szia!
17-43 asszem...
Szia szerelmem!
Jajj de jó, hogy érzem a szagod....már hiányoltalak, hogy csapdossam a homlokodhoz a kis bajkeverőmet! ,
Söprögető...
Akkor már inkább a sportmax!
Bár javasoltabb tapadós gumit venni. Inkább tapadjon, minthogy elcsúszol a kőgumin!
Nem szeretnék gumit venni:D vagyis ha veszek majd sportmaxot vagy 2ct-t vagy pure-t
motor vásárlás előtt vagyok és azért szeretném megtudni hogy milyen a gyári áttétel mert nem szeretnék áttétel módosított, többet 1 keréken repülő mint 2 keréken guruló motort venni.
Köszönöm a gyors választ.
Üdv.:Árpy
Szia Árpi!

A bt gummákat felejtsd el, mert egy rakás szar, hiába ez a gyári! Dunlop, Pirelli szerintem a legjobb választások.

GSX-R 750 Első lánckerék 17 fogas, Hátsó lánckerék 45 fogas

GSX-R 600 Első lánckerék 16 fogas, Hátsó lánckerék 43 fogas

Apámmal nem is találkoztál, naplopó, amúgy jah, megszenvedett egy tökéletes egyedért!
Neked nem adunk vízumot... Nyájkicipős selyemfiúk menjenek a bringához, ne ide!
Te a ThomAce motorját tetted ki a hirdetésedbe!
Még meg sem szólaltam kispöcs, Apád megkért ne bántsam a csenevész macskaellető kölykét, még egy ilyen díszpéldányt úgy sem lenne képes összehozni....
Dabas meg tiltólistán van nem adnak vízumot, rosszabb mint kolontár bazzeg, nem vörösiszappal szennyezett, hanem valami ovisdíííízsé fertőzi ott a gyerekeket és riogatja a 6éves kislányokat, kergeti a bottal járó nénikéket
Szia!

A gyári gumi Bridgestone Battlax BT014, K8-astól van Bridgestone Battlax BT016.
Sziasztok

Kis segítség kellene.

Gyári adatokra lennék kíváncsi gsx-r 600-750 k6-k7
Ha jól tudom a gumi mindegyiken bt 016 os a gyári, továbbá érdekelne a gyári első hátsó lánckerék és lánc paraméterei mind a 4 motoron aki nek még gyári van vagy csak tudja fejből megírhatná köszönöm előre Üdv.: Árpy
Ez mind a face fm-ről van kb
http://youtu.be/julwWlIXYQ8
ilyen kell a népnek