Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja most értettem meg mit is akarsz kérdezni, szóval ereszt a légtelenítőd és gondolom ezt szeretnéd valahogy betömni mondjuk egy sima csavarral.
Szerintem először is derítsd ki minek ereszt, a légtelenítő csavar menete baszódott-e el vagy a belső menet..ha a légtelenítő csavar, akkor sima csere, ha a belső menet akkor neccesebb.
Na meg nekem egy olyan zene kéne, amiben egy srác szövegel, körübelül ilyen mély hangon beszél, mint ebben a youtube videóban valaki (40. máspodpercnél kezdi). És amikor fut az az effekt, amikor mély hangból megy egy hangszínváltás magasba, amit például úgy képzelj el, mint amikor kinyelezed egyesben, állórajtból a Gixxert. És amíg fut ez a hangemelkedés, a srác ismétli, hogy disco-disco-disco. ClubDeleriumba többször leadták, tuti slágerszám. Rohadt életbe, nem bírtam odaférni a lemezlejátszókhoz. Hering volt a party.
És mi a bánatot lehet csinálni ha szivárog a légtelenítőnél?
ha cserèled levegőt fog kapni, szóval kell
attòl függ mit nevezel zúzósnak
Inkább vizualizálom a néni látványát.
Nos akkor már csak annyit árlj el hogy a felső radiális fékmunkahengerhez feltétlen szükséges a légtelenítő?
Ki lehet valahogy iktatni?
Zúzós nóta amúgy, ami kell?
a spanyol nyelvhez én is
Vén vagyok hozzá a néni meg bejön.
ideje neked is megismerkedni a tucu-tucu stílussal behatóbban..
link

Na még ez is spanyol oszt annyi vagyok ebből a nyelvből.Tuccu-tuccut nem ismerek ílyen nyelven.

Hát ahogy végigszaladtam a weboldalakon, spanyol című zene nincsen. Spanyolajkút hirtelenjében nem tudok
Anyóst kéne kérdezni, neki jóval több letöltött zenéje van, én általában csak bulikra töltöm a zenéket, amik kegyetlenül zúzósak.
És ha már Zolika linkelt a Nellyről, én is rákontrázok!
köszi, de nem ilyen stílusú zenére gondoltam
utóljára = legközelebb
ha fel tudom venni, akkor már én is meg tudom keresni egyszerűen shazam-al.. Csak hát ki tudja mikor fogom hallani utóljára...
Pedig neked vágnod kéne dj jelöltnek Nem ismersz egy zenét se amelyik spanyol?
Ha majd egyszer úgy nyomják a rádióba, hgy valahogy fel is tudod venni a zene egy részét, azt megköszönném, így nehezen tudok utánnakutatni.

...mivel spanyolul én sem tudok!
Akkor itt az idő tanulni...........
Carramba..............senor Tutis.
hát mivel nem tudok spanyolul így elég nehéz
Azt képzeld el hogy egy csengő hangú csaj énekel folyamatosan spanyolul.. mostani zene, most játszák a rádiókba..
Csaó!
Ha a refrénből eltudnál kapni néhány fonalat, talán tudnék segíteni.