Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesztelném az itt lévő zenei tudorokat:
Egy zenét keresek, rádióban hallottam (radio face), ha jól sejtem spanyolul énekel benne egy csaj, progressive house a stílusa, vagy ilyesmi discozene..
Amennyire épp volt pénzem :S De igazából.. Ment,szóval nem volt gond :D Friss olaj van benne(ipone) (300km körül ment a felújítás óta), új JT lánckerekek,új DID lánc,SKF csapágyak,KOYO főtengelycsapágy,új villaszimering meg olaj (castrol),új fékbetétek elöl (azokban 500 km lehet). Meg megvétel után nemsokkal cserélni kellett a hátsó telót.. Persze még a régi cuccok is megvannak.. Van egy egész idomszettem,mert festetni akartam,aztán nem lett belőle semmi.. Nagy karbi van rajta 34-es dellorto,azt hiszem.Amúgy tömítések is cserélve voltak,meg a szimeringek is. Akksi kb 1,5 éves lehet.. De hogy válaszoljak is..
Futómű szerintem okés,egy nyomon fut,ilyennel nem volt bajom,blokk jó belülről. Jelenleg km óra meghajtás elkopott,vagy valami van vele. Öö meg valami elektronikus kotyvasz van. Szétrántottam egy sarut,aztán.. azt meg kell keresni.
Élőben kellene megnézni. Mennyire tartottad ezt karban? Idomszett nem izgat, jobbára futómű, blokk, fék, telók érdekelnek.
Ígértem a képet.. Sikerült fellöknöm.
úgy kell kiindulni hogy mit tudsz menteni fetrenbergernél és akkor csak jól jöhetsz ki belőle...ebayről is tudsz venni valami használt farokidomot ha cimbid nem tudja megoldani, a tiedet meg elteszed pótba.. Én a gyári idomot már csak eladásnál fogom visszatenni valszeg De az meg még messze van..
Amúgy ezzel nem vagy egyedül!
Amúgy amúgy amúgy
Jól bek.rtam tegnap srácok nincs agyam
Amúgy abból indulunk ki, hogy nem fog történni bántódásunk!

Amúgy jön még rá az első-hátsó tengelygomba+bukógomba
Lesz farokidom, csak egy barátom fogja csinálni mégpedig úgy,hogy maradjon "kétüléses" a farokidom....

Mert hát azért a csájékat is vinni kell valahol!
egy farokidom se ártana, kár lenne a gyáriért..
Szeee!
Többi alkatrész mikor érkezik?
Köszi!
Jóképűek!
Pálya-orientáltan, festésre várva
Természetesen ő kapni fog gazdagon....és kézről kézre fog járni
Na húzok aludni...jóéjt ,
Esetleg ezt az ecsegi rémet megcsinálhatjuk "theDoctore1346".
Alkoholista....
Köszcsi, de a sok buzikára nem vagyok kivcsi a talin....
Faszrojt.... Én kihagyom, ehhez én túl buzi vagyok...
Nem is motoroztam ma...
Puhulok, ha esik már nem esik jól...
Alagút az jó...megyek oda, már úgyis száraz (néhol...)
Te is töltögetsz így szombat este?
.............meg egy uveg bambi.
ennyi..................
Nekem mindig igazam van.
Úgy fest a nagy Z32-nek igaza lesz és jön a jó idő.

Véletlenül azért a fejszémmel ketté hasítom majd az orrnyergedet, csak úgy mihez tartás véget.

A színkódot remélem megjegyezted. (buzikék)
Csak tunnam hova fszba mesz ilyen esoben.
En meloba de te bazz alagutba motorral esoben?