Na a pofátokat széjjelütöm de hirtelen.
Kirugdalom a szemgolyóidat már ha az ábrázatod elejére nőtt kampótól odaférek te hosszúra nőtt hernyógörény...
Neked kölyök meg a húgycsöveden keresztül tolom fel a szánalmas neonodat amit a kecskédre akarsz aggatni baszod,azt akkor éjjel is kergetheted a lukas zoknikból összetákolt lasztidat teeee ronggyalfingó ronaldinnyó
Hidd el, kurvára lesz kedvem cselezgetni, sőőőt, még ha olyan kedvem is akad, 10 méteren rádsprintelek huszonötöt.
Tényleg, milyen poszton játszol? Remélem kapus vagy.
Nem tudom mennyire lesz kedved cselezni, miután szegycsonton vertelek ököllel csak úgy....de azért szép dolog tőled, hogy küzdesz itt a fórumon...
A gixxerperi egy habzsíros kis szarcsimbók...vele persze hogy azt csinálsz amit akarsz.... Én is úgy szoktam....
GixxerPeti is szövegelt, hogy így lenyom, úgy elintéz, aztán néhány csellel jobban pörgött a tengelye körül, mint az Eurodance díjátadó gáláján a salsázó táncos hölgy!
Ha netán odakerülnék véletlenségből, neked akkor se lenne érkezésed semmire, mert szilánkosra ütném azt a kis elcsökevényesedett pulykataknyot a lábaid között....
Óóóóóóhhhhhhhh, hogy szarjál akkor vagy 20db 60-as szeget te Ganaj Hitvány Semmirekellő!
Na, de hóóónap itt legyél...... és így már NINCS HÓÓÓNAP INGYEN kv!
A zenét speciel nem tudom meghallgatni, viszont láttam már a videót, ha jól emlékszem, techno megy alatta. A rockosabb vonalat meg onnan vettem, hogy korábban MSN-en ki volt dobva nálad egy youtube link, elég sokáig, és az valamely együttes lightosabb rockszámát lehetett végighallgatni. Természetesen nem ítéltem, hogy na, rocker vagy, csak sejtettem, hogy az felé húzol. Tévedni pedig emberi dolog, ezt te is tudod aranyapám!
Visszatérve, az ilyen hulladékokat én is elítélem! Akadt már rá alkalom, hogy a ClubDeleriumban szóltam a biztonságiaknak, ugyan dobják már ki a gyereket, mert drogozott. A srác nyílegyenesen repült a Rendőrségre.
A technot nem szeretem, mert nekem túl egysíkú, egyhangú, rettentő unalmas. Ugyanígy vagyok a divatos minimal zenével is. Van aki épp azt kedveli, nincs ezzel semmi baj. Én speciel menekülök tőlük.
Ha mondanom kellene egy zeneszámot, amitől gyilkolni tudnék, annyira utálom, az nem más, mint Paul Kalkbrenner - Aaron (Original mix). Ha előadót, akkor meg Hamvai PG.
Egyébként meg ne gondold azt, hogy aki diszkót hallgat, azthiszi, attól menő. Mert nem mind az, hanem a túlnyomó része, és jelentős számban akadnak köztük dedósok. Az én korosztályom igényes diszkót hallgat, mivel a 2005-ös zenéken nőttünk fel. A mai kissrácok, hát pff... Apuci pénzén, Mercijével, százezres ruhákban én is tudnék élni. Csak nem akarok.
Kérdezd meg egynémely haveromat, hogy miért hallgat diszkót. Normális srácok egytő egyig mind. Talán akkor majd megérted a laikust is, hogy miért azt hallgat.
Fogadjunk.....egy üveg epres kölyökpezsgőbe, hogy Rossi kibéreli magának a 4-6 helyet, esetleg esetenként egy-egy dobogót...
Idén....de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz sikeres a jövőben...mondjuk szép teljesítmény lenne egy 3. tipusú motort is sikerre vinnie..
Dehogy húzom meg őket, csak megadom nekik a telefonszámodat és annyit mondok, hogy "EZ AZ EMBER MAJD SEGÍT RAJTATOK" és odaadok még neki egy doboz Erőspistás-Üvegszilánkos Vazelint !
Teeee, má el se mersz járni Dabasra, közénk focizni!