Én sem bántani akartam, csak na.....elég fura kérdés ez a mai korban...
Még talán volt idő, hogy én is azt hittem, hogy az ülésre megy fel a púp....de akkor még azt is elhittem, hogy első keréken lehet hátrafele gurulini....
Én sem szeretek oltogatni és nem is szoktam...inkább segítek, ha tudok, de a nagy marhaságokat kérdezők azért gondolkodhatnának is mielőtt ilyen butaságokat beírogatnak.
Én sem születtem a seggem alatt Gixxerrel, nem ettől függ, hogy tudsz róla valamit vagy sem....hidd el, hogy mielőtt megvettem annyit olvastam róla, hogy mire már meg lett azért tudtam róla ezt-azt és nem csak annyit, hogy két kereke van és gurul.
És nem arról van szó, hogy mindent tudok a motoromról, mert millió egy dolog van, amiről soha még fingom sem lesz, de az hogy az "üléspúp hogy megy fel?" hááát nem hiszem, hogy mérnöki diploma kell a kilogikázásához.
Ha más nem...beütöd gugliba és már a képek alapján meglátod, hogy miként működik és nem írod be ide, aztán pedig besértődsz, ha ezért kicsit nevetségesnek tartanak....
Nincs kedvem az oltogatáshoz,hogy egy mondatot nem vagy képes megérteni.. Mellesleg meg erre van a fórum,hogy ha valaki nem tud valamit,akkor kérdezzen. Azon kívül,én nem veszem véresen komolyan
(az meg más dolog,hogy nem születtem a seggem alatt egy gixxerrel,vagy egyéb üléspúpos motorral de te biztosan mindig tudtál és tudsz is mindent a motorodról )
Igen-Igen teljesen igazad van ebben, sajnos ez itt a főbb probléma, bár már 100 rugóért Kulman Miki beszerelte volna azt a cuccot, ami gyertyában is olajozza a gépet teljesen megfelelően, de ettől függetlenül valóban 2-3 év mire bemutatóképes lennék.
Angyal Zoli és Gergely Sanyi is azt mondta, hogy ha még űberbrutál érzékem is van ehhez, akkor is 2 év minimum, hogy bemutatószintre fejlődjek és ez idő alatt már csak az esések kára elég nagyra ugrik.
Szóval necces...
Hát meg majd a Mókus gyártja magának a konkurenciát mi? Nem is az a gond itt hanem, hogy irtózatos pénz elmenne amíg te eljutsz a megfelelő szintre. 2-3 év biztos kell ahhoz, hogy jó legyél bemutatókra és utána is max. annyit keresnél, hogy nullszaldó. És nem beszéltünk arról, hogy mennyit bír egy motorblokk ami naponta több órát áll majdnem függőlegesben. A mostani blokkod biztos nem lenne meg 3 év múlva.
Még talán volt idő, hogy én is azt hittem, hogy az ülésre megy fel a púp....de akkor még azt is elhittem, hogy első keréken lehet hátrafele gurulini....
Lenne egy kérdésem, K7 600 gixxi, gyárilag ugye 180-as gumival szerelt, 190-es elfér a villa közt?
jobb-rosszabb lesz tőle a gép?
Én sem születtem a seggem alatt Gixxerrel, nem ettől függ, hogy tudsz róla valamit vagy sem....hidd el, hogy mielőtt megvettem annyit olvastam róla, hogy mire már meg lett azért tudtam róla ezt-azt és nem csak annyit, hogy két kereke van és gurul.
És nem arról van szó, hogy mindent tudok a motoromról, mert millió egy dolog van, amiről soha még fingom sem lesz, de az hogy az "üléspúp hogy megy fel?" hááát nem hiszem, hogy mérnöki diploma kell a kilogikázásához.
Ha más nem...beütöd gugliba és már a képek alapján meglátod, hogy miként működik és nem írod be ide, aztán pedig besértődsz, ha ezért kicsit nevetségesnek tartanak....
Bocsánatot kérek, ha megbántottalak!
(az meg más dolog,hogy nem születtem a seggem alatt egy gixxerrel,vagy egyéb üléspúpos motorral de te biztosan mindig tudtál és tudsz is mindent a motorodról )
Angyal Zoli és Gergely Sanyi is azt mondta, hogy ha még űberbrutál érzékem is van ehhez, akkor is 2 év minimum, hogy bemutatószintre fejlődjek és ez idő alatt már csak az esések kára elég nagyra ugrik.
Szóval necces...
Üdv.:Árpy
Jössz ma be hozzám te buzeráns SZAR?
Fogadjunk átbaszol ma is....
Ű?
Mire a teve : FASSZAL A POFÁMON NEM UGATNÉK!