Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ooookés, még ma este szájbaverem magam egy konyhakéssel,és holnap megkezdem a papírozást a l01 1000 -el.
Tényleg egy semmirekellő vagyok...remélem tudod a dolgod velem kapcsolatban...
Ilyen egy szar időjárást.... Szerintem ez miattad van....
Jájjjj micsoda modell kinézet....................
Hétfőre legyen meg a másik!
Ez így nem mehet tovább..................
Össze vissza szédelegsz, mint fing a gatyában.
Lassan elkészül a második géped is, az enyém meg romokban hever MIATTAD!

K9 1000 és hallgatok, ez az egy mentséged lehet.
Most gyüttem mőg edzésről, van félni valód rendösen.
Csak a klozeton...zsepibe..
Képzeld már minden megjött az ebayról csak a csutkád nem...
Amit legutoljára rendeltem az is....
Komolyan mondom veled csak baj van...arra számíthatsz, hogy kiverem (a fogaid), és kis rézmozsárban apróra is töröm, majd a porított zománcot belefújom a szemedbe!
Kemény parasztgyerek vagyok....mint a száritott birkaszar...
Ja, hogy 3 hét múlva cserélhessem lefele...pénzkidobás...
Mi van Semmirekellő?
Ma is húztad neki?
Repsol ful sint oszt annyi.10w40.
intézek én magamnak
Hello bammeg!

Ha már szép nem lehetek.....
Az felesleges bele. Az versenyolaj, de még csak pályázásra is elég a 7100-es is.
Castrol Act Evo Xtra 4T 2,7 liter
Szia Girnyó!
Te annyira okos vagy!
Eddig kawasakim volt ,abba jó volt a castrol:a gsxr egy más dimenzió-most evvel járok,ezért érdekelne ebbe milyen olaj lenne jó? Inkább vissza viszem a kereskedésbe és kicseréltetem,mint hogy kárt tegyen a blokkban!
Motul 300v-t vennék bele. Igaz felér egy kisebb vagyonnal, de nem az ilyen 2000 forintos olaj
Egy márkán belül rengeteg fajta olaj van. Egyik specifikációban jó az egyik olaj, a másikban nem..... szóval oda kell figyelni.
Eleve motorkerékpár olajok teljesen mások, mint az autókba használatosak. Egyik félét jót csinál egy márka, a másikat nem biztos...

Oda kell figyelni.
Jólvan komám, csak arra gondoltam, hogy ha kell olaj, akkor kutyától hoztam volna neked, de így akkor más a tészta.
én maradok ennél
Mercedes-Benz, Kawasaki, BMW, Smart, MAN, Volvo is ezt használja. Sokan használják suzukiban.
Tele van a polcom olajjal meg minden egyébbel Szóval ha esedékes csak leveszem a polcról aztán hello egyébként K5ösön 3ezer múlva kell. 2esen meg most fogom.

Háááááát..... már az is jobb, mint a "ki tudja mi" castrol...... de a fuchs-nál jobb a motul és a repsol

Más nem köll!

Olajcseréd mikor esedékes? Mert vehetnénk egybe a cuccot, annyival occsóbb.
csak a FUCHS
Én nem használnám.....
Motul, Repsol