Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép darab, de én a 6-7 évesekre gerjedek
*hazahozatal
Első képem hazahozatlan után
Másfél éves
Új vót?
Én ebből semmit sem néztem meg mikor motort vettem,
sőt még ki se próbáltam mert xar volt az idő.

Szerencsére jó motort vettem
Nemmidegy hogy mi köll az egykerohoz?
Meg kell csekkolni a kuplungot,féket,meg minden istenátka bizgerét a gyöszön amit kinézett.
Ezesetben nem 750-ről van szó, kolléga 600 K4-est, K5-öst keres.
Így igaaaaaaazzz
Babettához sem köll meg a campig bicóhoz sem.
750-hez nem
600-hoz kell.
Hát szedd ki oszt meglátjuk hogy megy.
Két pizza, meg egy jegy a Batman kettőre
1 keróhoz nem kell kuplung
inkább ezt nyomd ki ide én se vagyok egy nagy mekanik, a szerelőmnek meg nincs röntgen szeme, tudunk, amit tudunk. majd ha némi évjárat kedvelő kolléga bemond vmi pluszt, akkor okosabbak leszünk erre a pillangóra majd jól rákérdezünk.
Jön ki csúnyább is...........................megnézed?
Gixxer...........mi a f...t lehet várni tőle?
És mindenki kíméljen meg a "csak túrázni voltam,idős,női köörvos vagyok így az is csak a templomig 2.-ben mentem 30-al" dumával.Nem azé veszik.Ne csörögjön,zörögjön induljon elsőre,ne föstöljön hidegen,törések,polír váz,egyepált idomcsavarok felejtősek,túl csilli-villi új idomok is.Kuplungot is mög köll nézni mert lehet nem birja a sok egykerot,kormánycsapágy szintén. Mikőmég?
Mármint a másodlagos izébe! ...Gösser?
baltával sajtot? jó az sv szeressük csak hát haladni kell a tekknológiával
úgy lesz, szerelővel mindenképp meg lesz vizslázva. oke, kösz, kellemes alvást!
Még annyit kinyomok magamból, hogy legvégső esetben Brian tud neked segíteni, ő keni-vágja, hogy hogyan keletkezik a probléma, hogy visdelkedik a gép, meg egyebek. Ezt én nemtudom, itt tanulómódba kapcsoltam át magam!
Ha te helyezed első forgalomba akkor nincs átírás.Kell a 3 papír egy egyedi forgalombahelyezési ami gyakorlatilag műszaki csak drágább,bizti,ha van még akkor eredetiség vizsga,majd okmányban kiállítják a forgalmit meg a többit és go.
Namost egy 2001-es 750-esnek nekem 54e-ret dobott ki regadóra.
Ő SV-s, belüle ennyi gyütt ki!

Ha van szerelőd, vidd magaddal, és leginkább a futóművet, vázat vesd a vizsgálatod alá! Az marha fontos! Van valami másodlagos pillangószelep hiba is, de ezt majd az ekkori évjárat tulajai elmondják, én zúzok aludni, elfáradtam a fociba.
Biztos nagyon elszámoltam valamit..
regadó és az átírás a szürkére.. adó 71400.. átírás az u.a. (43e) + új rendszám 5500 + műszaki..
Hát szerintem kerüld el a szar verdákat.
ez a legjobb, amit tudtok?