Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még több is.Ne aggódj e miatt.A benzin a legkisebb tétel.Pláne ha tényleg haladósan mész.
Bár úgysem mész messzire.
Én nem láttam K3-ast.Vagy csak nem tünt fel.
Jójó,még nincs nálam.. :D Meg még egy darabig nem is lesz. De biztos láttatok már k3-as gixxert Idővel kéne rá egy üléspúp,ha valakinek akadna.
Amúgy a 6 liter normál tempóval,az nagyjából valós?
Dobj nekik képet.Birják.
600-as,ez lemaradt :D
k3-as gixxert
Holnap találkozok vele, mert ma melóztam! Az időpont le van egyeztetve!
beszéltél már haverral?
erröl rosszat nem olvastam a neten, igazábol régen ha jol tudom elég drága volt, ilyen van a motoromon, nekem nincs vele bajom, csak hogy marhára kopott, most meg pont néztem, akcios is, 50ért megkapom a 2öt, ugyhogy meg is rendeltem
Köszönöm Atya!
legalább már tudom, hogy te szavaztad le "Kakit"
Értelmes nem is...
nok.......
Miért érzem úgy, hogy nem szimpatizálsz velem Pedig semmi rosszat nem gondolok sose és az írásaim is csak a puszta véletlennek köszönhetőek. Semmi tudatos dolog nincs bennük, csak sok sok betűt teszek egymás után randomra és fene se hinné el, hogy valami értelmes is kisül belőle
Túrkálj benne, ha ekkora hobbi.
Motort nem mosol? Probléma adódott . Körülírtam fotogalériámba, hgoy miről lenne szó
Pinky bee
úgy berugnám attól kodulna
Nincs annyid... -.-
Inkább a szőrös izét motorolnád meg.
Azt a srácod a képeid közül hogyért adod? Megfizetem azt a spratacusi gladiátort
sorry, barátnőm gépéről írtam
Oksa :) majd benézek a topikotokba is
Persze.... 2 személlyel 160-as átlaggal elmész 5 literes fogyasztással?

A vetítőterem a másik topicban van!

160-as átlag közúton igen kemény tempó mert ha városokban 60-al mész akkor kívül minimum 200-al kell hajtani....
Úgyhogy jó lesz az az átlagsebesség 110-nek is és akkor eszik 5-6 litert a motor..
Én tegnap nem a tavalyi tempóban de dinamikusan közlekedve kiszopattam 10 litert 100km alatt úgy hogy mire betértem a kútra lefulladt a motor
Pedig jó volt.
Rakok fől videót,valami hasonló pálya vonal lesz idén.