Még több is.Ne aggódj e miatt.A benzin a legkisebb tétel.Pláne ha tényleg haladósan mész.
Bár úgysem mész messzire.
Én nem láttam K3-ast.Vagy csak nem tünt fel.
Jójó,még nincs nálam.. :D Meg még egy darabig nem is lesz. De biztos láttatok már k3-as gixxert Idővel kéne rá egy üléspúp,ha valakinek akadna.
Amúgy a 6 liter normál tempóval,az nagyjából valós?
erröl rosszat nem olvastam a neten, igazábol régen ha jol tudom elég drága volt, ilyen van a motoromon, nekem nincs vele bajom, csak hogy marhára kopott, most meg pont néztem, akcios is, 50ért megkapom a 2öt, ugyhogy meg is rendeltem
Miért érzem úgy, hogy nem szimpatizálsz velem Pedig semmi rosszat nem gondolok sose és az írásaim is csak a puszta véletlennek köszönhetőek. Semmi tudatos dolog nincs bennük, csak sok sok betűt teszek egymás után randomra és fene se hinné el, hogy valami értelmes is kisül belőle
160-as átlag közúton igen kemény tempó mert ha városokban 60-al mész akkor kívül minimum 200-al kell hajtani....
Úgyhogy jó lesz az az átlagsebesség 110-nek is és akkor eszik 5-6 litert a motor..
Én tegnap nem a tavalyi tempóban de dinamikusan közlekedve kiszopattam 10 litert 100km alatt úgy hogy mire betértem a kútra lefulladt a motor
Bár úgysem mész messzire.
Én nem láttam K3-ast.Vagy csak nem tünt fel.