Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gumiemberes PR2-3.
De.
Igazából olyan gumit keress, amit a legtöbb ember szeret használni!
supersport gumi, tehát erre találták ki elvileg
igazábol az érdekelt volna, hogy valakinek van e vele tapasztalata :)
Minél ragadósabb abroncsot vegyél rá.
metzeler rennsport van most fenn a motoron, eléggé kopott a hátso, már igy vettem, alig mentem még vele, de sztem nem lehet rossz gumi, de nem egész 500 km után még 0 tapasztalatom van sportmotorral, ezért megkérdezném, hogy szerintetek jo ötlet ujra ezt a gumit venni rá? annyi, hogy most 190 széles van, ehelyett 180ast szeretnék, az a gyári
metzeler rennsport
Nem mindegy, hogy SRAD, vagy 25th Anniversary!
2,2 BAR, ámbár tudni kéne a gumid típusát!
ha a matricára gondolsz, nekem az hiányzik
A láncvédőn ott a nyomásérték.
Hali! Ti milyen guminyomást ajánlanátok gyári méretű (120/70, 180/55) gumikhoz? Utcára, valamint 1 és 2 személyre érdekelne, hogy mit használtok, köszi! :)
Haliho! nincs valakinek elfekvőben otthon egy k4-k5 re való jobb oldali tükör?
Én nem láttalak banderassal találkoztam ők is ott voltak meglehet mert mi is kerestük és nem találtunk
Néztem, és vagy +50e a különbség. Nekem is Sidi Vortice csizma van hosszúban, de ebből szerintem megfelel a kínai noname is...
Szerintem motort.Nagy valószínűséggel GSXR-t és ha tippelnem kéne haccázast.
Ha fazert vagy kawát venne oda írta volna.
Mit vettél?
Oké,köszi.Nagyjából megvan. Csak rákérdeztem,mert most vettem egy motort,aztán számolgatok..
Nem volt valami vicces. Dehát nem minden fórumozóra lehet számítani :D
Sziasztok vennék 99-es gsxr-hez fejidom tartó konzolt (a felsőt), és bal oldali légbeömlőt. Van valakinek?
Hallod, tegnap láttalak a motorkiállításon. Igaz messziről,de mire odamentem volna eltűntél!
Az lehet hogy nem találtam sehol HJC sisakot? Több embert kérdeztem, de senki nem tudta, vagy csak nem akarta h a konkurenshez mennyek...:S
Én most szemezek velük, remélem hamarosan már élőben tehetem...
Köszönöm a meghívást de most ki kell hagynom mert barátnőméknél sziesztázom még ma
Mi holnap is ki megyünk a pályára.
Jöhetsz.
Kocsival vagyok náluk. Majd les0z még idő motorozni :) utast meg szállítani nem igazán szeretek :D bárki is legyen