Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt felejtsd el! Ég és föld a kettő!
Én se kuplungolok. Vissza engedem a gázt aztán csumát neki.
Színkódot már szereztem (YEC) de sajnos ez nem jó nekik, csak alvázszám alapján tudják lefújni ....
Merni kéne ezt Dokinak, az állandóan kuplungol!
Gallyra ám elég ha nem járatod be, csak rögtön húzod neki mint ahogy szobacica szokta
Egy 1.5 hónapos motort is gallyra lehet vágni úgy, hogy még össze sem töröd...
De az igaz, hogy egy ilyen motornál már érdemes a kopó alkatrészeken kívül más dolgokat is észrevételezni.....(vezérműlánc, szelephézag....gumicsövek(megmozgatni, kicsit megtörni a bilincseknél....stbstb...ha volt pár év ridegtartás az életében, akkor ezek is cserések) Telók állapota is árulkodhat erről-arról (görbeség, taknyosság...)
Ezeket a motorokat ki kell próbálni mielőtt kifizeti az ember mert az, hogy szépen le van takarítva, az ezeknél már kevés.
Remélem azért szopni fog vele aki megveszi!
Azt ne felejtsd el hozzátenni, hogy 6. -ban!
Szia! 2004-es
Lacháza után a Mobiltrans -al szemben...
Igen csak egy 1,5 éves motornak makulátlannak kell lennie!

Azért egy 7 éves sportmotoron 30-40 ezer km-nél van mit nézni illetve próbálgatni!
Dehogy kell 600-hoz ne beszélj butaságokat!
10 nél visszaengeded egy pillanatra és tőgáz! Erre úgy gyertyába veri magát,hogy beszarsz!
Ja,hogy merni kéne ráhúzni a telit?
Amúgy egész jó. :D Mostmár biztos több karc van rajta. Eleinte én is SV-ben gondolkoztam. A Hyosung GT650-ben is SV blokk van,az sem olyan rossz.
Háttt akkor meg csengetni kell.
Igen,de ezt nem akartam. És nem hinném,hogy a tulaj benne lenne. :D Azután meg... Érted. Meg megvan a kinti papírja. 2008-ban lett kint kivonva.
Köszi, már kicsit másképp néz ki nah én léptem aludni Csáááó JóÉjt
Csinálj egy kamu adás-vételit a macskaevő és a te neveddel dátumokkal rendesen és nincs gond.
Neménmondtam.
Szép!
Jaja,de írtam,hogy szürkére ;) Az meg 2003 novemberében lett forgalomba helyezve elsőre.. Meg ha én hozom be,és első tulaj vagyok,akkor eredetiségvizsga nem kell,úgy tudtam. De Mo-n én leszek a 2. tulaj,ezért már az is kell hozzá Vagy hogy is? Szóval..De azért járható út. Amúgy a szürkét lebeszéltem,majd idővel megyek is érte.. (Amikor mutattam,már addigra egyeztetve volt..) Ugye emiatt is számolgattam,hogy miután elhozom,mennyibe fáj majd.. De szerintem 700 körül lesz papírral.. + átvizsgáltatni valakivel És szerintem itt hagyjuk abba a számolást.. :D Így se olcsó
Nekem nem.Ennyiért 2 éves 4300 Km-es gépet....................jól vettem.
A sallang ment a levesbe.
Szerintem ez 1 xar nap után volt...
te beszélsz? legalább hagyd, hogy megszólaljon

Első képem hazahozatal után.
Pedofil állat