Egy 1.5 hónapos motort is gallyra lehet vágni úgy, hogy még össze sem töröd...
De az igaz, hogy egy ilyen motornál már érdemes a kopó alkatrészeken kívül más dolgokat is észrevételezni.....(vezérműlánc, szelephézag....gumicsövek(megmozgatni, kicsit megtörni a bilincseknél....stbstb...ha volt pár év ridegtartás az életében, akkor ezek is cserések) Telók állapota is árulkodhat erről-arról (görbeség, taknyosság...)
Ezeket a motorokat ki kell próbálni mielőtt kifizeti az ember mert az, hogy szépen le van takarítva, az ezeknél már kevés.
Remélem azért szopni fog vele aki megveszi!
Dehogy kell 600-hoz ne beszélj butaságokat!
10 nél visszaengeded egy pillanatra és tőgáz! Erre úgy gyertyába veri magát,hogy beszarsz!
Ja,hogy merni kéne ráhúzni a telit?
Jaja,de írtam,hogy szürkére ;) Az meg 2003 novemberében lett forgalomba helyezve elsőre.. Meg ha én hozom be,és első tulaj vagyok,akkor eredetiségvizsga nem kell,úgy tudtam. De Mo-n én leszek a 2. tulaj,ezért már az is kell hozzá Vagy hogy is? Szóval..De azért járható út. Amúgy a szürkét lebeszéltem,majd idővel megyek is érte.. (Amikor mutattam,már addigra egyeztetve volt..) Ugye emiatt is számolgattam,hogy miután elhozom,mennyibe fáj majd.. De szerintem 700 körül lesz papírral.. + átvizsgáltatni valakivel És szerintem itt hagyjuk abba a számolást.. :D Így se olcsó
De az igaz, hogy egy ilyen motornál már érdemes a kopó alkatrészeken kívül más dolgokat is észrevételezni.....(vezérműlánc, szelephézag....gumicsövek(megmozgatni, kicsit megtörni a bilincseknél....stbstb...ha volt pár év ridegtartás az életében, akkor ezek is cserések) Telók állapota is árulkodhat erről-arról (görbeség, taknyosság...)
Ezeket a motorokat ki kell próbálni mielőtt kifizeti az ember mert az, hogy szépen le van takarítva, az ezeknél már kevés.
Remélem azért szopni fog vele aki megveszi!
Azért egy 7 éves sportmotoron 30-40 ezer km-nél van mit nézni illetve próbálgatni!
10 nél visszaengeded egy pillanatra és tőgáz! Erre úgy gyertyába veri magát,hogy beszarsz!
Ja,hogy merni kéne ráhúzni a telit?
Neménmondtam.
A sallang ment a levesbe.
Első képem hazahozatal után.