Most a nulláson kipróbáltam.........................189-ig birtam a gép ment volna.................én elégeltem meg...............nagyon nem erre tervezték az elejét.
Semmiképp nem veszem személyem elleni támadásnak az általad leírtakat Kölyök, mert szalonképes hangvételt megütve beszélgetünk. Aban egészen biztos vagyok, hogy sem a szervek, sem pedig a lakosság szemében nem mi vagyunk a szeretnivaló jótündérke kicsi csillogós varázspálcával. Nyilván ennek is megvannak a saját okai és persze erről is sokat lehetnem vitatkozni de az egy másik sztori. Még egyszer kihangsúlyozom, hogy a cikkeket azért linkeltem be, mert azt vallom, ha csak egyetlen ember is aki megnyitja azt óvatosabban próbál közlekedni vagy esetleg ennek hatására visszább engedi a gázt ha lát egy autót tolatni készülődni, akkor már megérte.A statisztikáról meg annyit, hogy bár nem tudom ide betenni, de munámból adódóan láttam közlekedési baleseti statisztikát Bács megyeit, meg országosat is tavaly, és azt áttanulmányozva levonható egyértelműen a szomorú következtetés, hogy a tavaszi jó idők beálltával érzékelhetően több a motorosokat érintő balesetek száma.
Sanyi, nincs itt vita, legalábbis részemről nincs az. Hogy szokatlan jelenség vagyunk az utakon, na ezzel azért nem értek egyet, mert itt, a lakóhelyemen Január 16.-a óta húzom a gázt, és megjelenésemtől számítva figyeltek rám az autósok, és én is megadtam nekik ezt a tiszteletet. A másik, hogy Budapesten járőröztem - mint ahogy többször is idén -, az autósok úgy nyitották meg előttem az utat, hogy öröm volt menni! És ezt a kollégám is alátámasztja, mivel ő haladt mögöttem, és neki is volt annyi helye, hogy ellásson elém.
Mindenben nem keresem a tömegmanipulációt, hanem a dolgok túlnyomó részében. Mert amikor a tévében, újságban az utcai sztorik ellentetje megy, nálam az már tömegmanipuláció. Nagyanyám is mondja, hogy egy motoros így elgázolt, úgy elgázolt anyukát, picilányt, orkot, gilisztát, az Isten háta mögött, a média felfújja a picsába. De amikor Örkényen egy VTR-es faszin három autó is átgázolt, majd cserbenhagyta, az miért lett eltussolva? És ugyanezen helyen, amikor a tanár lefejelte a gyereket, az miért lett ismételten felfújva?
Normális, leellenőrizhető statisztikai adatok, és alátámasztó bizonyítékok híján nem vagyok hajlandó hinni semminek, és senkinek sem.
Ezt a kommentárom természetesen ne a személyed elleni támadásodnak vedd! Ez amolyan elvi egyeztetés.
Óvatos kezdés után egy visszafogott folytatás.Az eresd el a hajam meg mehet a pályára.Közúton meg mintha a hátadon is lenne szemed és mindíg fékközelben a kezed.
És bízz benne hogy malacod lesz.
ÉN ma tankoltam.162 KM-re valami 11 litert.
Meg van két kormányom a hajlás több fázisában.
Nem fájt?
Mindenben nem keresem a tömegmanipulációt, hanem a dolgok túlnyomó részében. Mert amikor a tévében, újságban az utcai sztorik ellentetje megy, nálam az már tömegmanipuláció. Nagyanyám is mondja, hogy egy motoros így elgázolt, úgy elgázolt anyukát, picilányt, orkot, gilisztát, az Isten háta mögött, a média felfújja a picsába. De amikor Örkényen egy VTR-es faszin három autó is átgázolt, majd cserbenhagyta, az miért lett eltussolva? És ugyanezen helyen, amikor a tanár lefejelte a gyereket, az miért lett ismételten felfújva?
Normális, leellenőrizhető statisztikai adatok, és alátámasztó bizonyítékok híján nem vagyok hajlandó hinni semminek, és senkinek sem.
Ezt a kommentárom természetesen ne a személyed elleni támadásodnak vedd! Ez amolyan elvi egyeztetés.
És bízz benne hogy malacod lesz.
Nem tavaszfüggő.Bármikor lehet bármi.