Igen,szakértőt.. Nem nagyon ismerek,szóval ez már itt kudarc. :D Meg nem tűnt olyan rossznak.. Van egy szerelő,akit ajánlottak. Régen valamelyik motorszervizben dolgozott,most maszek. De nem hinném,hogy olyan nagyon jóban vagyok vele. Meg itt volt az előző kommentelő is,akinek préselni kell a patentszemet.. Azt biztosan nem csinálom meg itthon,és légpisztoly sincs.
Ha jó a szerelőd, komáljátok is egymást, akár olcsón, vagy szívességből is megcsinálja. Másrészt, ha hajlandó vagy időt feláldozni, akkor a neten kifogod az aranyhalat.
Hát ez egy jó kérdés. Ha nem találsz bontottat (ami persze nem egy garanciális dolog) akkor még egy olcsóbb tuningtárcsával is jobban jársz szerintem mint egy márkaszervizes gyárival. A Suzuki nemrég árat emelt alkatrészügyben is.
De nem tudok árat mondani. Szerintem 60 alatt nem úszod meg ha nincs bontott.
Nembiztos.Tárcsa sokmindentől megéghet.Az elhanyagolt nyergektől a masszív pályahasználatig vagy csak fakezű valaki esetleg úgy ment le az alpokból mint én.
Az erősebb is 30 körül van plusz 3-4e a felrakás.Bár árban nem vagyok tuti de nem 50 az fix.
Van tárcsám.Nem üt.
Amúgy drágább fajtát találtam postával 42e.
Mondjuk van olcsóbb Braking koppintás de idiótán jön fel az oldala.
Mert képen csini.
De nem tudok árat mondani. Szerintem 60 alatt nem úszod meg ha nincs bontott.
És ez élből nem jó rám.
k3