Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért,a képeken nagy rácseszésnek látszik a motor?
Nem hinném hogy 50 lenne.Ehez milyen lánc köll?525-ös?
Az erősebb is 30 körül van plusz 3-4e a felrakás.Bár árban nem vagyok tuti de nem 50 az fix.
Igen,szakértőt.. Nem nagyon ismerek,szóval ez már itt kudarc. :D Meg nem tűnt olyan rossznak.. Van egy szerelő,akit ajánlottak. Régen valamelyik motorszervizben dolgozott,most maszek. De nem hinném,hogy olyan nagyon jóban vagyok vele. Meg itt volt az előző kommentelő is,akinek préselni kell a patentszemet.. Azt biztosan nem csinálom meg itthon,és légpisztoly sincs.
Nem szándékszom....................meg mire raknám?
Van tárcsám.Nem üt.

Amúgy drágább fajtát találtam postával 42e.

Mondjuk van olcsóbb Braking koppintás de idiótán jön fel az oldala.
Vegyél egyet és próbáld ki. Aztán meséld el.
Kérdés hogy milyen.
Mert képen csini.
Az fasza.
Ha jó a szerelőd, komáljátok is egymást, akár olcsón, vagy szívességből is megcsinálja. Másrészt, ha hajlandó vagy időt feláldozni, akkor a neten kifogod az aranyhalat.
Mondjuk annyi bizonyos, hogy épeszű ember nem pályázik olyan motorral amelyiknek üt a tárcsája.
Szakértőt kellett volna vinned magaddal. De ez már a múlt, nézzünk előre!
Áhh,klassz. Csak nincs annyira lenyúzva.. 2T-hez vagyok szokva.. Szóval ez a csekkolás nekem olyan volt,mint.. benzines ruhában bográcsozni..
USA ebay-25-30e közt néztem asszem párját a china tárcsáknak.
Azaz? Amúgy az 50-et csak hallottam.. Ez csak a lánc+ munkadíj?
A 2004-es ZX-10R-emen Micheln Pilot Power van és karcmentes gyári lábtartók. Alig 50 pályanap van benne.
Okos ember lefaragja az árat.
Hát ez egy jó kérdés. Ha nem találsz bontottat (ami persze nem egy garanciális dolog) akkor még egy olcsóbb tuningtárcsával is jobban jársz szerintem mint egy márkaszervizes gyárival. A Suzuki nemrég árat emelt alkatrészügyben is.
De nem tudok árat mondani. Szerintem 60 alatt nem úszod meg ha nincs bontott.
Jóóóó, de te motorfékezel, me az is elég!
Eeegen.. Lánccsere 50 ropi kb..
Nagyon keményen néz ki a lánc!
Nembiztos.Tárcsa sokmindentől megéghet.Az elhanyagolt nyergektől a masszív pályahasználatig vagy csak fakezű valaki esetleg úgy ment le az alpokból mint én.
Megnézheted a képen. Nem láttam pályára utaló jeleket. (gumi kóser,nem pályás,lábtartó ép..) Bukógomba sincs rajta.
Hasonlóm van csak kétrészes,nem kenguru,és szebb a szine.
És ez élből nem jó rám.
Még fent van a hirdetés.
k3
Gyanítom, hogy pályamotorként volt használva, te hogy érzed?
Nőjébe bújt.