srácok én is kipufogon töröm a fejem, úgy néz ki h jardine gp1 + KN szűrő hozzá! kérdés ha így használnám a motort, h padon nincsen összehangolva lehet e vmi baja, okozhatok e kárt benne, v pedig kötelező összehangolni a motoromat? Nemértek sokat hozzá ezért kérdezem!
csá!
én tegnap rendeltem repsol moto racing 10W-50-es olajat az olajshop oldalán elég jó áron adták most! én megvagyok elégedve ezzel az olajjal, most lesz tavasszal a második olajcserém, a crossmotorjaimba is ezt az olajat használtam nekem ott is bevállt! de ha igazán jó olajat akarsz akkor vegyél motul-t!
Szerintem is kapd le a középdobot. De a K8-on oda van hegesztve? K6-nál a szelep után csak össze van fogva egy bilinccsel. vasárnap perdültem vele egy röpke karikát mert még nem is hallottam igazán milyen hangja van a pufónak. hát amit mond columbiai is hogy kurva jó ahogy durrog csattog meg rohadt hangos...
Üdv Tutis!
Mindenféleképpen ki kell iktatni a katalizátort, mert a hangélmény sokkal jobb lesz + a visszaduranások brutálisak. Én is gondolkodtam anno a csőcserén, de most, hogy motorcsere előtt állok az lesz az első dolgom, hogy bombázom szét a katalizátort és nyitott lesz a rendszerem, mint a mostani gépemen!
Ha sikerült kivitelezned, dobj fel képet róla.
Tutis: az én véleményem az, hogy k8-as gixerre nincs értelme végdobot venni. Ereje semmivel sem lesz több, hanga meg alig lesz tőle jobb (mivel marad a középdob és a katalizátor). Ezért kiadni több mint 100e ft-t értelmetlennek tartok. Ha már cserélsz akkor flexeld le a f@szba azt a szar középdobot és mehet az összekötőcső
Hamár pént áldozol a dobra szerintem érdemes a középdobot kiiktatni. Előnye a hang meg talán némi lóerő, hátránya hogy a műszakira nem árt visszaalakítani.
Láttam, hogy az olaj topic-ban írogatsz.
Te mire jutottál? Milyen olajat teszel a gépbe? Mit ajánlasz esetleg?
(Castrolt mondták, nekem eddig, a Power 1-et)
(első szervizes lesz tavasszal, szóval valami jó olaj kéne)
én tegnap rendeltem repsol moto racing 10W-50-es olajat az olajshop oldalán elég jó áron adták most! én megvagyok elégedve ezzel az olajjal, most lesz tavasszal a második olajcserém, a crossmotorjaimba is ezt az olajat használtam nekem ott is bevállt! de ha igazán jó olajat akarsz akkor vegyél motul-t!
Mindenféleképpen ki kell iktatni a katalizátort, mert a hangélmény sokkal jobb lesz + a visszaduranások brutálisak. Én is gondolkodtam anno a csőcserén, de most, hogy motorcsere előtt állok az lesz az első dolgom, hogy bombázom szét a katalizátort és nyitott lesz a rendszerem, mint a mostani gépemen!
Ha sikerült kivitelezned, dobj fel képet róla.
Hozzá jutottam egy 2001es 600 as srad pályaidomhoz.tuti állapotban van.Haérdekel valakit 30000 körül keressen bátran.06 30 341 45 92
Láttam, hogy az olaj topic-ban írogatsz.
Te mire jutottál? Milyen olajat teszel a gépbe? Mit ajánlasz esetleg?
(Castrolt mondták, nekem eddig, a Power 1-et)
(első szervizes lesz tavasszal, szóval valami jó olaj kéne)
Választ köszi előre is.
2. megoldás
3. megoldás
www.janodob.hu