Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naja, belülre meg, hogy made in china vagy indonesia vagy pakistan....
Egyébként mindhárom egy gyárból származik csak más van ráírva
Nekem előzőleg Dainese ruhám volt! Most is azt vallom,hogy az egyik legjobb,viszont itthon nem kapsz egyet se 200 alatt! Ha valaki ebben a márkában gondolkodik akkor érdemes kimenni Bécsbe a Zweiradba! Ott vettem én is így szezon végi akcióban 444 Eu-ért! Kurva baráti ár egy Dainese ruháért! Most is kinéztem volna,csak beváltottam már az Eu-t,amikor jobb volt, így nem volt értelme!
Köszi!
Nem! Bőrcuccból 3 márka van! Berik, Arlen, és Mugen. Bár a csizmákat nem néztem,de szerintem abból sincs Puma!
Ha el nem viszik ránézek valamikor.Bár jó rég eladó.Nem kapkodnak érte.Lehet másik konkrét példány is.Ki tudja.R-es jobb lenne de az drágább.
Jelen pillanatban financiális gondok lassítják a projectet.
Magyarul csak álmodozom mert egy büdös vasdam sincs rá.Így max a sövö és hitel jöhet szóba.
Ami meg nem kóser.

Levelibékám lesz.
Hogy mikor az még kérdéses.
Lassan már csak a motor meg a csomagolás hiányzik és kész a Zoli Gixer
.....hát még ha a féket nézzük............
Régi linket raktam be ha jobban megnézed
Tőlünk is kilóg! Mert gixxer rugóstagja van az SV-jének!
Valahogy nem értem. Fehérváron a legolcsóbb, a METRO-s kút, ahol is 354,3Ft-ot kérnek egy liter benzinért. Ahol tankolni szoktam a Shell-nél, ott 362,9Ft 1 liter. 10Ft-os különsbésgek kutanként. Gyönyörű. De akkor sem tudom hol lehet 345 alatt tankolni a környéken.
...........és ez így van jól.
*óráig
Ma este 8 dóráig meg tudsz jelenni MSN-en?
De kilóg....SV-je van....
Nagyon helyes. Nem lógsz ki a sorból.
Ott nem tojást tömünk és nem belém.
Barátnők?
Frászt.Nincs má annyi rokon.
Húsvétkor meg majd a tojásokat tömködik beléd...
Vacillálok...........mmmmmmm.............berik,arlen gizdáknak való (már méretben) puma 250k vagy a felett.............hőőőőőőőő............Alpin...............na jó haggyuk az importőrt.

Megvan.Legyen spyke.Annyi mint a berik és még rám is megy............................................na jó szuszogok benne mint a friss kolbásztöltelék a disznóbélben de legalább össze tudom zipzárazni.A többit meg megoldja a cölöp vagy más.
Sajnos a térdhosszon kell állítani és megint legelek füvet.
Hülye karácsonyi beigli.