Nekem előzőleg Dainese ruhám volt! Most is azt vallom,hogy az egyik legjobb,viszont itthon nem kapsz egyet se 200 alatt! Ha valaki ebben a márkában gondolkodik akkor érdemes kimenni Bécsbe a Zweiradba! Ott vettem én is így szezon végi akcióban 444 Eu-ért! Kurva baráti ár egy Dainese ruháért! Most is kinéztem volna,csak beváltottam már az Eu-t,amikor jobb volt, így nem volt értelme!
Ha el nem viszik ránézek valamikor.Bár jó rég eladó.Nem kapkodnak érte.Lehet másik konkrét példány is.Ki tudja.R-es jobb lenne de az drágább.
Jelen pillanatban financiális gondok lassítják a projectet.
Magyarul csak álmodozom mert egy büdös vasdam sincs rá.Így max a sövö és hitel jöhet szóba.
Ami meg nem kóser.
Valahogy nem értem. Fehérváron a legolcsóbb, a METRO-s kút, ahol is 354,3Ft-ot kérnek egy liter benzinért. Ahol tankolni szoktam a Shell-nél, ott 362,9Ft 1 liter. 10Ft-os különsbésgek kutanként. Gyönyörű. De akkor sem tudom hol lehet 345 alatt tankolni a környéken.
Vacillálok...........mmmmmmm.............berik,arlen gizdáknak való (már méretben) puma 250k vagy a felett.............hőőőőőőőő............Alpin...............na jó haggyuk az importőrt.
Megvan.Legyen spyke.Annyi mint a berik és még rám is megy............................................na jó szuszogok benne mint a friss kolbásztöltelék a disznóbélben de legalább össze tudom zipzárazni.A többit meg megoldja a cölöp vagy más.
Sajnos a térdhosszon kell állítani és megint legelek füvet.
Hülye karácsonyi beigli.
Jelen pillanatban financiális gondok lassítják a projectet.
Magyarul csak álmodozom mert egy büdös vasdam sincs rá.Így max a sövö és hitel jöhet szóba.
Ami meg nem kóser.
Levelibékám lesz.
Hogy mikor az még kérdéses.
Megvan.Legyen spyke.Annyi mint a berik és még rám is megy............................................na jó szuszogok benne mint a friss kolbásztöltelék a disznóbélben de legalább össze tudom zipzárazni.A többit meg megoldja a cölöp vagy más.
Sajnos a térdhosszon kell állítani és megint legelek füvet.
Hülye karácsonyi beigli.