Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj te attól volt már h tiltáson mentem 2-ba kb 5 másodpercet mert nem figyeltem, csak észrevettem h nem gyorsul xd
Még.
Hagyd má.Finoman akar menni.Vigyáz rá.
Jajjj bazzzzeg ki ne találd már, hogy azért van egy vérbeli sportgéped, hogy 5-6ezernél váltsál vele mindig, mert ha nem, akkor sokat fogyaszt!
Baszki alig vagy 20éves és egy ilyen gépen csücsülsz...ne a benzin ára fingasson már meg!
Kb. úgy érzi magát ilyenkor a Gixered, mint egy 80 év körüli házaspárnál egy FULL házimozi rendszer, amin csak az M1-et nézik csak lehalkítva!
Nem is vettem annak
Nem cseszegetésnek írtam.A 750 szerintem elbirja.Nem kell agyonpörgetni.
Mindenki úgy vezet ahogy akar, úgy vált ahogy akar, saját maga tankolja téma lezárva .....
És nem szokott lefulladni a VAS?

Viccet félre téve, én sem hajtok, ha mögöttem ül Párom, de azért próbálok úgy menni, hogy élvezzük is....
Én egyszer mentem haza úgy, hogy 5-6-nél elváltottam mindig és 100 volt a max. sebességem.... majdnem tökön szúrtam magam már az elején, másnap jött G.P. Katával és Kisúj-Ecseg távot megtettük kb. 5 perc alatt...
Hihi.Mint én.
6-7e köt köll tartani................kár hogy nem a gixxert.
Naja, de ez már visszafordíthatatlan, sajnos. Bár én a nyakamat teszem rá, hogy tudunk mi még a gépésszel érdekeseket kiagyalni, rajta leszünk..
Hát a vidik közé feltolva tutira 5 pontos lett volna és lett volna rá vagy 100 komment gépelve....
Hiba volt, hogy nem készült felvétel...
Ha simán megyek nem sietek én utassal vagyok ami 99% akkor 6000-nél váltok....
Na ennél a reggeli ébresztőnél nem volt kérdés meg ellenvetés.... kiterveltük és végrehajtottuk, csak azt bánom de nagyon, hogy nem lett felvéve.
A H.ring meg gyakorlat tuning, ami kicsit hasznosabb...
Ha te 10 körül váltasz el mindenhol, akkor simán lenne 7 litis fogyasztásod....
Hááát nehezen nézek ki belőled egy tiltásig tekerést , mivel amikor nálunk voltatok eltoltad a motorodat a Gyorsiéké mellé, mert Pocokék lelocsolták vízzel... Bezzeg ott lettél volna, amikor Joe-Z és G.P. kitekerték kora reggel a Gixxxeremből a szuszt ébresztő gyanánt a kérdezésem nélkül! Na nem mintha tudtam volna válaszolni, ha netalán megkérdeznek.....
Faszom se tolta.... felállítottam a gépet ráültem és kigurultam pihenni...
ÓÓÓÓóóóó az a varázslatos -2es kanyar
Pláne ha a boxutcáig tolod.Me lefejeled a gumifalat.
ez igaz, de milyen jó is az a fáradtság....
mennyire szeretném már újra érezni
GGGYYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá....
100-120 Km a ringen úgy istenigazából és nem a benzin lesz a gond hanem hogy kidöglesz mintha betonoztál volna egész héten.
pláne ha nem szokja az ember a szántást.
H.ring még nem nekem való.....
Meg még egy kicsit pakolj hozzá... persze csak akkor ha nem poroszkálsz...
teletankolsz és kb 100-120 km a ringen és már villog is a jóságos lámpicsku és szól a KURVA, hogy szomjas vagyok buzigyerek nyomd a torkomba és lőjjjjj teleeeee....
És ha van tököd akkor boldogan telerakod mert kurvára élvezted ezt a menetet
Feketén annyira nem látszik de ezüst színűn kicseszett koszolja a kulccsomó az egész francot.