Jajjj bazzzzeg ki ne találd már, hogy azért van egy vérbeli sportgéped, hogy 5-6ezernél váltsál vele mindig, mert ha nem, akkor sokat fogyaszt!
Baszki alig vagy 20éves és egy ilyen gépen csücsülsz...ne a benzin ára fingasson már meg!
Kb. úgy érzi magát ilyenkor a Gixered, mint egy 80 év körüli házaspárnál egy FULL házimozi rendszer, amin csak az M1-et nézik csak lehalkítva!
Viccet félre téve, én sem hajtok, ha mögöttem ül Párom, de azért próbálok úgy menni, hogy élvezzük is....
Én egyszer mentem haza úgy, hogy 5-6-nél elváltottam mindig és 100 volt a max. sebességem.... majdnem tökön szúrtam magam már az elején, másnap jött G.P. Katával és Kisúj-Ecseg távot megtettük kb. 5 perc alatt...
Hááát nehezen nézek ki belőled egy tiltásig tekerést , mivel amikor nálunk voltatok eltoltad a motorodat a Gyorsiéké mellé, mert Pocokék lelocsolták vízzel... Bezzeg ott lettél volna, amikor Joe-Z és G.P. kitekerték kora reggel a Gixxxeremből a szuszt ébresztő gyanánt a kérdezésem nélkül! Na nem mintha tudtam volna válaszolni, ha netalán megkérdeznek.....
100-120 Km a ringen úgy istenigazából és nem a benzin lesz a gond hanem hogy kidöglesz mintha betonoztál volna egész héten.
pláne ha nem szokja az ember a szántást.
Meg még egy kicsit pakolj hozzá... persze csak akkor ha nem poroszkálsz...
teletankolsz és kb 100-120 km a ringen és már villog is a jóságos lámpicsku és szól a KURVA, hogy szomjas vagyok buzigyerek nyomd a torkomba és lőjjjjj teleeeee....
És ha van tököd akkor boldogan telerakod mert kurvára élvezted ezt a menetet
Baszki alig vagy 20éves és egy ilyen gépen csücsülsz...ne a benzin ára fingasson már meg!
Kb. úgy érzi magát ilyenkor a Gixered, mint egy 80 év körüli házaspárnál egy FULL házimozi rendszer, amin csak az M1-et nézik csak lehalkítva!
Viccet félre téve, én sem hajtok, ha mögöttem ül Párom, de azért próbálok úgy menni, hogy élvezzük is....
Én egyszer mentem haza úgy, hogy 5-6-nél elváltottam mindig és 100 volt a max. sebességem.... majdnem tökön szúrtam magam már az elején, másnap jött G.P. Katával és Kisúj-Ecseg távot megtettük kb. 5 perc alatt...
6-7e köt köll tartani................kár hogy nem a gixxert.
Hiba volt, hogy nem készült felvétel...
ÓÓÓÓóóóó az a varázslatos -2es kanyar
mennyire szeretném már újra érezni
GGGYYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá....
pláne ha nem szokja az ember a szántást.
teletankolsz és kb 100-120 km a ringen és már villog is a jóságos lámpicsku és szól a KURVA, hogy szomjas vagyok buzigyerek nyomd a torkomba és lőjjjjj teleeeee....
És ha van tököd akkor boldogan telerakod mert kurvára élvezted ezt a menetet