Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...de a casco alap,tehát teljeskörű van rajta.
Látod ebben osztom a véleményedet. Sajnos marad a rettegés, hogy nehogy legyen valami galiba -ami könnyen megesik leszürve a több száz hozzászólást amit elolvatam itt- de reménykedem. Ez itt mégsem Pest, nyugisabb jóvel mint ott.
Én nem akarnám hogy szíinfartusban haljak meg úgyhogy maradjon homárban...............................őőőő.................homál
yban.
Ettől inkább megkímélnék mindenkit.A motor jelenlegi étékének több mint kétszerese...
De nem tehetek róla, nagyon megtetszett.
Igazából ez egy harakirivel egyenértékű.Egy sportgépet ilyen kondíciókkal .....hááááááát nagyon kell bíznod benne hogy nem ütik ki alólad.Plusz KB 2x-esét fizeted ki.
Én nem tenném az tuti.Pedig már vettem fel hitelt járműre.
Dj Kölyök, Molnargyu!

Köszi, már egy ideje (kb 3 - 4 hónapja) rendszeresen járok ide, és fogok is remélhetőleg.
Nyugodtan leírhatod
Igazából 7 év, de mivel az átvállaláskor módosítattam a törlesztőt alacsonyabbra kb 10 lesz a vége, bármég az is lehet, hogy ha a jelenlegi melóm jónak bizonyul és maradok, akkor visszacsináltatom, vagy előtörlesztek egy nagyobb összeget.Az átszámolt jelenlegi tartozást nem merném leírni ide . Igaz a dec.31-i árfolyammal számoltak (Chf) ami elég szar volt.
Tisztelet a fórumban, nézz be ide rendszeresen!
Vigyázz a gépre!
Csak azt ne mond hogy 10 év hitelre vetted.
Üdv a Clánba Gratula
Hazahoztuk életem első motorját . Elkötelezettség 10 évre .
2007-es gyártás 2008-as forgalombahelyezés 5900 km,szinte szalonállapot.
Eladó K1-K5-ös GSXR-re valo AKRAPOVIC karbon dob,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudok karbon fóliát rendelni, a dobot kellene vele bevonni. Valaki nem tud eladó hátsó sárvédőt k4-k5 re?
Púpon ülni szar.Tudom.Tevegeltem már.
jaja vettem limitáltat úgyhogy ez piacra kerül
hogy hogy eladód ? (színe miatt?)
A képen látható K4-K5-ös üléspúp eladó. (gyöngyházfehér) ha valakit érdekelne: 06 20 973 2612 vagy itt vagy az e-mailemen.
károlykancsókukackanyarpontfót
ehun vagyok e!K sookkk melóm volt,a laptopot csak messziről láttam!Hétvége?
email: karolypiros@freemail.hu
Szia Banderas!

Dobj már rám egy mailt, hogy elérjelek privátban! Nem találtam semmi elérhetőséget!
Köszi!
Azsenagy az 1198-hoz képest.