Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vázpolír,féktárcsa és idomcsere tuti lesz.
hopppácskaaaaa...
Sziasztok! Van egy eladó mastek Triovál Full Carbon dob!suzuki gsxr hez vagy bármire rakható! 50000eft
isten éltessen fönök.......elöre is kiwi vagyok mit alakitasz a dukin.........idén
Most olvastam mailt....
Küldtem választ!
Ott a pont!
Ja, hogy szűk volt a gyerekszoba?
Írd ki hogy Május 25.-én 399,75 a benzin mer emelik 6 Ft-al oszt elvagy addig nem kell aprónként beínod.
Hhahahahahahahahahaha!Nem fogok!
Ukrán benzin kell nekünk
Csak értesítelek hogy ne tankolj XD
Gyugyóka!Mé nem húzod a faszodra a benzináremeléses hireket!
Féltem,hogy beásványvizezel és megbaszod őket!
Xd ez nem friss most látom na de emelik az a lényeg
A Mol szerdán bruttó 2 forinttal emeli a benzin, és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát.

Szerdán (2010. június 16-án) nulla órától 2 forinttal emeli a Mol a benzin bruttó nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj ára 3 forinttal kúszik feljebb - tudta meg a Portfolio.hu. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 326,5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 309,9 forintért adja majd.

Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű, 2-3 forintos árváltozással szembesülnek majd szerdától az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan valahol 343-344, a gázolajat pedig átlagosan 326-327 forint környékén tankolhatjuk literenként.

Az előző heti záró értékéhez képest péntek délutánig 0,9%-ot csökkent dollárban mérve a benzin ára, miközben a gázolajé 1,4%-ot emelkedett, de a korábbi emelkedés mértékét a Mol nem érvényesített teljes egészében az utolsó áremelésben.
Ecsegfalvára miért nem hoztad a tesód?
Baszki!Nem láttam,hogy irtál!Néha irj egy smst,azt előbb észre veszem!Mizújs?Le kéne aljasodni má nem?
Hali lali!
Szívlámpás gixxerhez van egy új K&N sportlégszűrőm olcsóért.
Ha valakit érdekel szóljon.
Üdv.
Szevasz Joe-Z papa!

Lőttem e-mailt! Csipázdmeg!
Hát látszik, hogy nem egy gépgrafikus végzettséged van Cimby...
az baráti ár jó formán... elég drága

Bálint László - Kunadacs őt keresd meg. Anno ismim nála rendelt és elvileg elég olcsó volt. Ha gondolod el is tudom neked hozni mert ismerem. Telefonszámot találsz - google :)

közben pedig megvan a robogóm milyen lesz csináltam egy móricka rajzot. tudom monster bla bla bla ..... olcsó, mutatós, jó motor lesz munkába járni 4 * * * * -os
Joe-z gooo! goooo! goooooo!