Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felőlem.
De még mindíg jobb mint a garázsban fényképezni.
Annak is ennyit kajol aki használja.... csak éppen 50km-en
De hát a gixxer nem eszik csak 4 litert.
igen,de hát nincs mit tenni, ez van! Egyébként kb egy hete hirdettek itt az apróban egy ilyet 54-be 100-ér! Teljesen új volt,csak a srác az Isten tudja honnan ajándékba kapta és mivel cingár 75kg-os volt így neki inkább az 52-es felelt volna meg,így ez értelemszerűen nagy lett rá,ezért árulta! Egyből lecsaptam rá,de mivel elég messze lakott tőlem így csak az utánvétel jöhetett szóba,és jött neki egy vevő személyesen annak meg eladta! Utólag nem bánom mert annyira felbaszta az agyamat,hogy pár napjára rá fogtam magam,felmentem Pestre és vettem egy sokkal jobbat! Ott egy-két próba után kiderült,hogy jobb is így hogy nem az enyém lett az a ruci,mert bizony nem 54-es hanem 56-os méretű kellett!Az ember nem hiszi el,de ha egyszer már ott vagy tuti lesz más is ami tetszeni fog,ha nem jobban mint az előző!
Köszi a választ.
Csak ez fényévekkel szebb mint az aktuális modell!

Én máshinnétt loptam, fészbukon fent se vagyok
facebook-on is ezt nyomják! Az enyém.: Gyilkoltam egy sütivel,mert sexi vagyok!
Ilyen benzinárak mellett inkább csak fényképezem a masinát. fotocsoppal meg szerkesztek köré valamit.
Cimbi! Ezt felejtsd el! Tűvé tettem érte mindent,mert én is ilyet akartam! Mindenhol kifogytak belőle! 56-os?Talán amikor bedobták ezeket,akkor kaptál volna 56-at belőle.. Már tavaly nem volt 54-es sem! Sőt már 50-felett egyáltalán nincs ebből a színből mivel ugye nem mostani modellről van szó! Piros feketében volt 54-es még ősszel ebből a típusból a Superzone-ba,de most amikor ott jártam nemhogy méretet,de egyáltalán még csak egy darabot sem láttam ebből a fajtából! Sehol nem lehet már kapni! Hidd el,én megnéztem mindenhol! Keress másik típust azt javaslom!
Lövöldöztem egy leszbikussal mert utálom az életem.
..........de van.
Nincs az a pénz...
Ne igyál annyit.Megárt.Inkább motoroljá.Többet mint a múlt évtizedben.
Jaja összekevertem a helyet egy másikkal.
Vegyen magának egyet ha motorolni akar.
Szia!
Hol vetted a culát?
Esetleg nem-e láttál ott ilyet fekete-fehérben 56osat?
Alpi nem volt ott ! Az eladók is ezt a 3-at mondták,na meg én se láttam ott Alpit!
Szábúúúsz!

Add oda neki a motorodat e, úgyis olyan fehér, mint a fagyasztott csirke valaga, ráteszel monszter matricát, a motodzsipi cső úgyis ott figyel rajta, aranyapám, sztármotorod van!
Mámeg beleszóltam olyanba amibe nem kellett volna...
Jó reggelt mindenkinek!

Mi van Talmával? Van már motorja/csapata?
+ Alpinestar node ez így már 4
Szevasz Doki!
Tudsz jönni MSN-re? Lenne jónéhány kérdésem!
Jóreggelt a népnek!

Joe-Z! Krikett! A pénz egyben, és hiánytalanul itt van nálam!
Intézkedem!
azért mugent nem vennék... Berik az mégiscsak Berik