az utas én vagyok ami tényleg 99%... és Gyula tudja jól ,hogy ha forgalmasabb úton hajtja a gépet akkor már ütögetem, hogy ezt ne... amikor üres az út és lehet biztonságosan menni én is élvezem a sebességet... és megyünk is... ahol lehet... az utcai motorozásról volt szó... ami az ő esetében egyet jelent az utassal való közlekedéssel...
Isteni olvasni ezt a fórumot, egyik nagy pályamenő oktatja a másik pályamenőt. De én védem molnargyu-t, ha mentek 2 személlyel és fontos nektek a mögötted ülő, akkor igenis kulturáltan kell vezetni. De esküszöm, ha valaki felül mögém mindenhol nyomom neki, ami belefér, de ha leesik így járt és akkor ne jöjjön oda sírni, hogy beütötte a fejét Csak hogy vitatkozzak 10.000 alatt bőven elég utcára, csak sokan nem lendületből motoroznak, hanem erőből:)
Na bazzzzeg ezt el is felejtettem! Na de ezért jönnek velünk a többiek is...majd hazahúznak, ha annyira meghal a cucc!
Rendben van Töki, beszélünk még addig!
Na Te beszélsz TE SOVÁNY DÖG?! Te NULLA, Te SENKI, Te LÓFASZJÓSSSKA...
Csak okosba megyek, mert nem akarok, megint szerpentinezni Veled a betegszállító toliszékkel a kórház folyosóin!
MEgyünk Tökös megyünk!
Lehet nekem a péntek még meló lesz, délelőtt mindenképp....úgyhogy csak szombaton reggel tudunk menni Vagy péntek késő délutánra!
Megbeszéljük majd, még messze van!
A költségeket már elbasztad mert 4500 a nevezés + benya+ új kuplung a végén Bár nekem az egész belseje új lehet csak lamellát kell venni 16000-ért
Molnargyu idézete. Ha jól ételmezem, azért nem hajtja a gépet, mert 99%-ban utassal megy, aki fontos neki és vigyázik rá
De meg csak jo motorom sincs.
De elvezem.
Udv: Anyos
akkor most már pályára is feljössz végre ?
Rendben van Töki, beszélünk még addig!
Csak okosba megyek, mert nem akarok, megint szerpentinezni Veled a betegszállító toliszékkel a kórház folyosóin!
Lehet nekem a péntek még meló lesz, délelőtt mindenképp....úgyhogy csak szombaton reggel tudunk menni Vagy péntek késő délutánra!
Megbeszéljük majd, még messze van!
A költségeket már elbasztad mert 4500 a nevezés + benya+ új kuplung a végén Bár nekem az egész belseje új lehet csak lamellát kell venni 16000-ért