Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne cseszegesd szegényt hogy megy.Legalább nem költ rendőrökre.
Nálunk ha levegőt veszel már 2 rádugrik.
Hála az EU elnökségnek megnőtt jelentősen az egyenruhás népsűrűség.
Ezt mondom én is, te savanyúkáposzta!

...és köszönöm az ÜZENETET!
Elado egy gixer 600 07.04 havi fekete bodis dob tores es borulas mentes ha vala;-)kit erd.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy nincs e valakinek eladó használt fémfékcsőszettje K1-K3hoz?
Nekem mindegy, hogy ki mit vesz és mennyivel megy vele...nem azt mondtam, hogy hajtani kell, mint a bolond, hanem csak azt, hogy ne azért terelgessen már valaki úgy egy Gixert, mint egy nyugdíjas egy járókeretet, mert sokat fog fogyasztani akkor...
Megérteném akkor, ha az lenne kirakva a kutakon, hogy A BENZIN INGYEN VAN, HA 5 LITER ALATT VAN AZ ÁTLAGFOGYASZTÁSOD! Akkor talán néha-néha én is odafigyelnék rá, de akkor nem is egy Gixer lenne a seggem alatt!
Na ja, ennyi erővel vehetett volna choppert is.
Jaaa...még valami! Időben oda kell érnünk, mert a gépátvétel kötelező lesz és az csak meghatározott időben történik verseny előtt és a védőfelszerelést is nézik böcsülettel!
Van verseny előtt lehetőség 1-2 szabadedzésre is, ami nem számít bele a versenybe, majd ezután GYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Joe-Z pappi!

Már válaszolt is a király Hadnagy Úr...

Azt írta, hogy a május 1 azért necces, mert az UEM Drag döntők ekkor lesznek, szóval ha nevezni akarunk, akkor szombaton kellene inkább menni, vagy pénteken.
Szerény véleményem az lenne, hogy csapassunk le a pénteki napon madarasra és gyorsuljunk egy kurva jót , majd péntek délután madarasról eljőve menne a menet az eddigi tervek alapján! De ezt még személyesen egyeztetjük!

Ami a nevezést illeti: NINCS NEVEZÉS! Licencet kell váltani amiben van egy élet biztosítás és egy felelősségbiztosítás is, mindez kb 4500Ft-ba kerül és ott a helyszínen intézhető! Ezáltal így belépőt sem kell fizetni, szóval cakk-pakk 4500 + benya a költsége a mókának! A belépő szerintem olyan 2500 körül lesz! Ez minden futamra igaz lesz, tehát a másik két versenyen is indulhatunk akár, hasonló feltételekkel!
Ennyi Tesó! A többiről személyesen beszélünk!
Ez is fekszik Zolikám!
NO COMMENT!
Előbb-utóbb mindenkit utol ér a sánta kutya... vagy ez a közmondás nem is így szól?
Ezzel nem vitatkozok.
Minnyá keresek egy vulkáni bölcsességet:

A magabiztos embert arról lehet megismerni,hogy hátratett kézzel áll.
Így sokkal könnyebb t...n rúgni.
Jobb ha az ember takarít ki 1 árkot, mintha az embert takarítanak ki az árokból...
Bár hozzátenném hogy ő valszeg nem fog árkot takarítani.
Hát ja! Faterom is azt mondta, hogy tiszta hülye vagyok, hogy nálam 20-25 litert zabált a Chrysler 300M, mert hogy ő majd megmutatja, hogy tud az 8 litert is enni...
Tényleg megcsinálta a Fater a 8litis fogyasztást, csak az volt a baj, hogy együtt haladtunk Laci bácsival, aki még mái napig is Ökrökkel szánt a földjein Ecseg-Ványa közt az út mellett...
Holnap veszek egy tankot, de nem megyek vele csak puha füvön...nehogy szétb@sszam a lánctalpakat rajta....
Nem hiszem hogy a fogyi volt az első számú cél.Csak egy eredmény.Hogy tud ő ennyit is no.
kár ezen filózni.
Nem azt mondtam, hogy 260-al tekerjen mindenhová! Sebességről szó sem volt....
Itt most az állítólagos benzinfogyasztás miatti váltogatásról van szó...ennyi erővel lehetne tolni is azt a VAS-at és akkor 0 liter / 100km lenne a fogyasztás!
Naná.
Meg a teknőc lehaggya a nyulat blablablalba.
Na ilyen már nekem gyakran volt a nyáron 1-ben, mert keró közben nem tudom azt a qurva 2-est még beváltani....

No meg tiltáson volt akkor is, amikor a Fóti árkot takarítottam nyári napszámosként....de hamar leállította a gépet hála az égnek a bukfenc ketyere...
Há valaki ilyen.Ha túrán vagyok 5-6 liter.De inkább 5.Pedig nem poroszkálunk.Ha egyedül akkor 6-7.
Minden pillanatnyi hangulat kérdése.
Amúgy megjegyzem a legális az 50-90-110-130.
Ne furcsáld senki döntését.Nem ismerheted a nézőpontjait.
Valszeg ő nem feszegeti a határokat annyira.(megjegyzem utcán nem is annyira kéne)
Még túlmegy az viszont húsbavágó anyagilag.
Nagyon.
Lassan járj tovább érsz/lsz.
Ha az a 80-90 az a liter/100 km akkor semmi baj.....
Nem basztatni akarom, csak mindig ezt a hülye fogyasztást figyelni kicsit fura egy 2,5 millás gépnél...
Olyan, mintha vennék egy Lamborghinit és a fogyasztását figyelném nehogy sokat egyen...és ilyen 80-90-el hajtanám max.
És milyen volt?

Erről jut eszembe a két rendőrös vicc:

A yardon két főtörzs beszélget:
-Te tegnap az asszony vett egy WC kefét.
-Na és milyen?
-Hát a papír jobb volt.