Ne cseszegesd szegényt hogy megy.Legalább nem költ rendőrökre.
Nálunk ha levegőt veszel már 2 rádugrik.
Hála az EU elnökségnek megnőtt jelentősen az egyenruhás népsűrűség.
Nekem mindegy, hogy ki mit vesz és mennyivel megy vele...nem azt mondtam, hogy hajtani kell, mint a bolond, hanem csak azt, hogy ne azért terelgessen már valaki úgy egy Gixert, mint egy nyugdíjas egy járókeretet, mert sokat fog fogyasztani akkor...
Megérteném akkor, ha az lenne kirakva a kutakon, hogy A BENZIN INGYEN VAN, HA 5 LITER ALATT VAN AZ ÁTLAGFOGYASZTÁSOD! Akkor talán néha-néha én is odafigyelnék rá, de akkor nem is egy Gixer lenne a seggem alatt!
Jaaa...még valami! Időben oda kell érnünk, mert a gépátvétel kötelező lesz és az csak meghatározott időben történik verseny előtt és a védőfelszerelést is nézik böcsülettel!
Van verseny előtt lehetőség 1-2 szabadedzésre is, ami nem számít bele a versenybe, majd ezután GYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Azt írta, hogy a május 1 azért necces, mert az UEM Drag döntők ekkor lesznek, szóval ha nevezni akarunk, akkor szombaton kellene inkább menni, vagy pénteken.
Szerény véleményem az lenne, hogy csapassunk le a pénteki napon madarasra és gyorsuljunk egy kurva jót , majd péntek délután madarasról eljőve menne a menet az eddigi tervek alapján! De ezt még személyesen egyeztetjük!
Ami a nevezést illeti: NINCS NEVEZÉS! Licencet kell váltani amiben van egy élet biztosítás és egy felelősségbiztosítás is, mindez kb 4500Ft-ba kerül és ott a helyszínen intézhető! Ezáltal így belépőt sem kell fizetni, szóval cakk-pakk 4500 + benya a költsége a mókának! A belépő szerintem olyan 2500 körül lesz! Ez minden futamra igaz lesz, tehát a másik két versenyen is indulhatunk akár, hasonló feltételekkel!
Ennyi Tesó! A többiről személyesen beszélünk!
Hát ja! Faterom is azt mondta, hogy tiszta hülye vagyok, hogy nálam 20-25 litert zabált a Chrysler 300M, mert hogy ő majd megmutatja, hogy tud az 8 litert is enni...
Tényleg megcsinálta a Fater a 8litis fogyasztást, csak az volt a baj, hogy együtt haladtunk Laci bácsival, aki még mái napig is Ökrökkel szánt a földjein Ecseg-Ványa közt az út mellett...
Nem azt mondtam, hogy 260-al tekerjen mindenhová! Sebességről szó sem volt....
Itt most az állítólagos benzinfogyasztás miatti váltogatásról van szó...ennyi erővel lehetne tolni is azt a VAS-at és akkor 0 liter / 100km lenne a fogyasztás!
Há valaki ilyen.Ha túrán vagyok 5-6 liter.De inkább 5.Pedig nem poroszkálunk.Ha egyedül akkor 6-7.
Minden pillanatnyi hangulat kérdése.
Amúgy megjegyzem a legális az 50-90-110-130.
Ne furcsáld senki döntését.Nem ismerheted a nézőpontjait.
Valszeg ő nem feszegeti a határokat annyira.(megjegyzem utcán nem is annyira kéne)
Még túlmegy az viszont húsbavágó anyagilag.
Nagyon.
Nem basztatni akarom, csak mindig ezt a hülye fogyasztást figyelni kicsit fura egy 2,5 millás gépnél...
Olyan, mintha vennék egy Lamborghinit és a fogyasztását figyelném nehogy sokat egyen...és ilyen 80-90-el hajtanám max.
Nálunk ha levegőt veszel már 2 rádugrik.
Hála az EU elnökségnek megnőtt jelentősen az egyenruhás népsűrűség.