3-4e ért kapsz komplett indexet l.
Kismillio formában.
Pont az index ami olyan hidegen hagy mint a sicc.Most is egy hullára törött/javított van fenn.Kell oszt jóvan.
Ugyis fogyóeszköz.Ha kinyiffan mert rajta fekszik a dög akkor keresek valami olcsó pótlást.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem: fehér indexbúrát szeretnék a motoromra és eddig csak egy helyen találtam, itt ,de ez nekem drága.
Köszi előre is.
Na akkor Te is meg vagy áldva ilyen téren! Örülök,hogy nem egyedi az esetem! Tegnap kurva jó idő volt,mentem is volna egy karikát,de csak fél4 fele értem haza,akkor meg már nem volt sok értelme! Hamarosan felhozom kicsit a gépet és akkor felveszem a rugdalózót is (by-Zoli) ! Már nagyon mennék egy óvatos kört!
Hááát Gratula mégegyszer! Tudom milyenek a nők ilyen téren! Én most neccesebb helyzetben vagyok, mivel mi is ruhát nézegetünk, meg kiegészítőket, de nem nekem, hanem Páromnak!
Na bakker...hááát vannak igények...
A minap linkeltem neki egy oldalt, amin gyönyörű szép Dainese női ruhák vannak 6 féle színkombinációban, na mondom ettől dob egy hátast... Erre visszaírja, hogy nincs elájulva egyiktől sem, nem ilyenre gondolt és amúgy is tök bénán néznek ki, mert hogy mind olyan pasis inkább! Mondom MI VAN?
Na meg hogy passzoljon a motorhoz...a csizma és a kesztyű az ugyanolyan márka legyen, mint a ruha és a bukó is menjen mindenhez! Na mondom, akkor ezt csak ÉLŐBEN!
Na de hát Szívünk Választottjáért MINDENT!
Egyet értek veled, én is utálom a szürkeséget és az átlag színeket! Ezért kedvelem a rikító és feltűnő színeket ruhában és a motoron is! Az Új Rossi Replika bukóm is hamarosan meglesz remélem, és az pont megy a ruhámhoz is és baromi feltünő is... Én is ezt a ruhát akartam, mint amit megvettél, de szerintem az enyém sem rossz színkombináció!
Mindenesetre kíváncsi vagyok milyen az a bűr felvéve, szóval dobj majd képeket!
Kismillio formában.
Pont az index ami olyan hidegen hagy mint a sicc.Most is egy hullára törött/javított van fenn.Kell oszt jóvan.
Ugyis fogyóeszköz.Ha kinyiffan mert rajta fekszik a dög akkor keresek valami olcsó pótlást.