A faszi azt mondta idén nem nagyon megy nekik a szekér és kénytelenek óóccsóbban adni,mert ha meg nem rajtuk marad és nem tudnak újakat szerválni,és ha meg nem vesznek olyan számban új kollekciót akkor azután basznak rájuk a beszállítók. Szal mindegy is,akárhogy is van,lényeg az hogy sikerült végre kifognom egy jó akciót!
Akurva! Kezdjél el lottózni! Kösz cimbi! nekem is kurván bejön! Amúgy a tiéd is kurva jó,azt is láttam,volt is még belőle pár darab! Legközelebb nőt nem viszek magammal! Tudod milyenek! Ez nem megy a motorhoz,nem jó ez a szín,csúnya, szar lesz az összhang stb.. Tudod milyenek a nők!? Ha vesznek egy felsőt akkor ahhoz kell olyan cipő is ami megy a felsőhöz,olyan öv,olyan kiegészítők smink stb.. Szerintem meg ez megy mindenhez,és nem utolsó sorban jól látható,észreveszik az embert! Szal nem bántam meg,hogy elmentem és körülnéztem!
Ezt minden évben eljátszák.Sőt egész évre elnyújtják.Amíg van készlet.Tavaj előtt is mondták hogy jön az új kollekció abban lesz minden méret.Volt?...........lo...szt.
Ha bemész juliusban simán találsz 150K-ért náluk ruhát.
Superzone-ba! Elég nagy leárazások vannak! Ki akarják söpörni a tavalyi cuccokat mert jön az új kollekció! Minden egy és kétrészes 120-ért van,kivéve a kenguru,mert az 150! +kapsz a vásárlás mellé egy 10ezres utalványt is,amit levásárolhatsz. Sajna a ruha árába ezt nem számolják bele,és 10-ért nincs is nagyon semmi ott,de pl én egy Arlen Ness hátizsákra váltottam az utalványt +dobtam rá még egy ötöst! Nem akartam ott hagyni az utalványt! Szerintem most éri meg ruhát venni annak aki akar! Az a két részes Arlen Ness is 220 helyett 120,meg amit megvettem annak 300 a rendes ára, és most 150! A céduláján rajta is van a régi ár,szóval most érdemes ruhát venni! Én kurván örülök neki! Jó vétel volt!
Dehogy is! Csak valami kevésbé szabályosat kellene rá felpattintani, mert így már annyira szabályos, hogy emiatt FELTŰNŐ ÉS GYANÚS LESZEL A SÜNÖKNEK!
Én mindig ezzel magyarázom a dőlt rendszámtáblám!
Na most már értem, hogy miért mondják, hogy költséges dolog babát vállalni... sörösüveggel születik, viszont már alig születés után a kiságyban a QURVA DRÁGA Bacardit vedeli a kis lúrkóó...
Kicsit utánanéztem ennek a Gyorsulós Madarasnak, hogy miként működik ez évben...
2011-es évben bevezették a Közönség kategória 600, 954 és 954+ kategóriát, amire csak az átlag közönség nevezhet, teljesen széria gépekkel (max. sportkipuf elfogadott), tehát nem kell fosni, hogy a rutinos rókák mellett hamar kiesünk!
Gépátvétel itt is megtörténik, amikor átvizsgálják a VAS-akat, hogy valóban nincs-e rajta semmi ketyere tuning, vagy bármi.
Ekkor elvileg ki is kell váltani a napi versenyjegyet, ami tavaly 4500 Ft volt és aki nevez annak nem kell belépőt fizetnie!
Olvastam még valami biztosítás fizetnivalóról is, ha valami gebasz lenne, de az nem volt tiszta nekem, hogy miként működik, így még tegnap este írtam egy emailt Hadnagy Józsinak személyesen , hogy némi bővebb infót írjon már erről, hogy miként működik ez a dolog idén! Elvileg nem kell selejtezőn részt venni előző napokon, de erre is rákérdeztem, szóval amint visszaír értesítelek Gépész!
Ha bemész juliusban simán találsz 150K-ért náluk ruhát.
Fesd fel a lámpámra!
Faszom kivan a túl nagy súlyponttól ott hátul, egykerék nélkül el se tudok indulni!
Én mindig ezzel magyarázom a dőlt rendszámtáblám!
Kicsit utánanéztem ennek a Gyorsulós Madarasnak, hogy miként működik ez évben...
2011-es évben bevezették a Közönség kategória 600, 954 és 954+ kategóriát, amire csak az átlag közönség nevezhet, teljesen széria gépekkel (max. sportkipuf elfogadott), tehát nem kell fosni, hogy a rutinos rókák mellett hamar kiesünk!
Gépátvétel itt is megtörténik, amikor átvizsgálják a VAS-akat, hogy valóban nincs-e rajta semmi ketyere tuning, vagy bármi.
Ekkor elvileg ki is kell váltani a napi versenyjegyet, ami tavaly 4500 Ft volt és aki nevez annak nem kell belépőt fizetnie!
Olvastam még valami biztosítás fizetnivalóról is, ha valami gebasz lenne, de az nem volt tiszta nekem, hogy miként működik, így még tegnap este írtam egy emailt Hadnagy Józsinak személyesen , hogy némi bővebb infót írjon már erről, hogy miként működik ez a dolog idén! Elvileg nem kell selejtezőn részt venni előző napokon, de erre is rákérdeztem, szóval amint visszaír értesítelek Gépész!
.. ÉS MEHET MAJD A MÓÓÓÓÓKAAAA!
http://sharp.direct.gov.uk/
Sör már behűtve otthon....