Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faszt veszel te visszább, az idei Dobogókőnél ugyanolyan hülye leszel, mint tavaly!
Tökéletesen jók az emlékeid...valóban így volt...
De pont ezért amit írtam...ha már kint van egy 20-as, vagy 40-es tábla akkor már hót mindegy, hogy 90-el vagy 300-al lőnek le, mert ugyanaz lesz a bünti a csekken...
De én már ritkán száguldozom, mert majdnem sikerült pont ezen a szakaszon tavaly eldobni ismét a Gixert olyan jó kemény tempóban...kormányteló mentett meg csak...
Én is sokkal visszább veszek ez évtől, de azért nem fogok tötyörögni...
Igyekszem.
Lassú lenni.
Doki megöregedett.
Hidd el Doki, ha odafent úgy gondolkoznának, hogy mindenkinek, még az egyszerű igényekkel megáldott emberkének is jó legyen, Ecsegfalva felé normális minőségű, egyenes síkfelületű úton lehetne közlekedni, a szabályok értelmében kilencvennel.
TTTeeeeeee.... mirűűű beszéééész? Ha jók az emlékeim Te csak akkor mentél Ecseg és Kisúj közt 90-el mikor Zsuzsi mögötted ült. Baszod mikor ketten vertük ott akkor olyan 140 alatt nem igen sikeredett közlekedni. Vagy tán szarul emlékszem?
Mert lassú vagy....
Valóban kevés eset van,a mikor hátulról mérnek, de én leginkább a sunyi mozgó trafitól félek... Na ezért én hajtogatok inkább, ha sietősebbre veszem, azzal ha elkapnak mégse 300 ezer, hanem csak 10-20...
És ezt most nem arra írom, hogy 260-al akarok menni...elég ha sima külterületen (max. 90km/h) belőnek egy 120-130-al, ami egy ilyen gépen egy minimum utazó... na de ez 90-es táblánál már elég sokba kerül, pláne, ha úthiba miatt kibasznak egy 40-es táblát és ott lőnek le...
Ecseg- Kisúj között már majdnem 200 méterenként 20-40-60-as táblák vannak leszúrva, szóval ha már itt belőnek 90-el, akkor is szopol rendesen, csak mert a gyökerek nem képesek megcsinálni az utat! Van egy akkora lyuk az úton, hogy már lassan elnyeli a Gixer fél elejét, de nem megcsinálják, hanem kiraknak elé egy 20-as táblát.... nem értem én ezt...
Nem is lenne baj, ha a kisebbséget ráznák gatyába!
Már van a városban egy gyorshajtásom 15k és egy index nélküli kanyarodásom miattuk.
Pofám leszakad hogy ennyien vannak.
Nyugi, nekem 6 litert eszik! Mindenki úgy használja ahogy akarja. Többet ésszel, mint erővel!
Ja azt hallottam, hogy Januártól nyár közepéig-végig megjelennek a kékek!
Gyere most.Két hete vannak itt.Maradnak egész nyáron.
Mmmm, jártam már arra, de nem láttam rendőröket. Igaz, egyszeri aklalom volt ez!
Gyere át nyugodtan, és a kerekasztalnál elbeszélgetünk a szüleimmel. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire nem mondasz újat.

Komolyan gondoltad a fenyegetést? Anyámék beveszik, hogy kimegyek egy hétig rendületlenül a városba motorozni, úgy, hogy haza se jövök? Röhögnöm kell!
Többit meg sem említem...

Fejezd be. Nem vagy az én szintemen.
Amúgymeg ott a közeletekben 2 pálya.Lehet ott lehet villantani tudást.
Én is ott mentem el egy 750-es mellett először...........és szerintem utoljára.
Gödöllőn.10 méterenként posztolnak.Szó szerint.
Figyelj ide te zenelejátszókölyök.... vegyen choppert az aki akar ennyi erővel ha anyádék mindent tudnának otthon szerintem nem lett volna Gixered nem tudom ki ment úgy Balatonra h otthon azt hazudta hogy városba megyek motorozni meg ecsegi bulira is azt hazudtad hogy Pestre megyünk találkozóra mert különben nem engedtek volna el, nyámnyilázással meg csinnyán mert nehogy aztán majd később a nagy vadmotoros szétszaladt lovak után ágyból olvasd vissza ezt a szöveget.......
Kistarcsán?
Az a lakott 63 most méltányosságból 15 volt de a kövi már 30e.
Engem eddig 5X állított meg rendőr. 1.Yamaha. Rutinellenőrzés. 15 percig tanakodtak a jogsim fölött ami persze érvényes volt. 2.Suzuki. Forgalomtól elzárt területen előztem. 5000Ft. 3. Aztán 63-al mentem lakott területen. 5000Ft. 4. 75-el mentem lakott területen. 5000Ft.
5. Kawasaki. Solymáron előztem két autót és belekarcoltam a 100-ba amikor megállítottak. (Ez már a 300 000Ft-os korszakban volt). Szerintem nem sikerült lefotózniuk úgy, hogy csak mondta a figura, hogy az 120 volt, a hátsó keréken sem volt túl sok minta de aztán egy ejnye bejnyével elengedtek.
Nekem 0 Ft.
November-decemberi mérlegem 20e Ft.
Akarom mondani, fórum...
Kilencven százalékuk akkor is korcs! Gyerekkori jóbarátom elment rendőrnek, az ő szájából hallom ugyanezt!
Azt, hogy tízzel megy, vagy kétszáztízzel, megússza! Közúton, városon kívül igenritkán mérnek, túlnyomó többségnél szemből! Én csak a traffi miatt paráztam anno a zsaruktól, ezért szedtem le a rendszámot! De rájöttem, aggodalmam teljességgel felesleges!
Egyébként sem hiszem, hogy a fúrom elmebeteg motorosai többet költenének rendőrre, mint a nyámnyila papucsok!