Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos már tavasszal annyi lesz
Szia Gyugyu.....!

Szerdán nullaórától .......olyan édes vagy, mikor ilyeneket írsz...valszeg ezért nem tudtam elaludni megint csak hajnali kettőkor!
Amikor nyáron 400 Ft/lit lesz a 95 -ös... már várom rá a kommented!
Ez a baj veled Hájpacni!Olyan vagy mint a szar!
Erre a viccre gondoltam, gondolom már tesi hallottad.....

Öreg székely bácsi megy az országúton, egyszer csak megáll mellette egy Mercedes, kihajolnak az ablakon és megkérdezik a bácsit:
- Hány lóerős a szekér, papa?
- Kettő, hát a tied?
- 320 - mondja a sofőr és nagy gázt adva elhúz.
Pár kilométerrel arrébb az öreg látja, hogy a Mercedes nekiment egy fának. Erre gúnyosan így szól:
- Mi van fiam, szétszaladt a ménes?
Ha leszek fent akkor rád írok.
Este szaladj mesire koma!
Továbbra is leírom nem kívántam.....
Viszont azt mindenki tudja a közút az nem versenypálya! ha csúcsokat akar dönteni mennyen pályára ne főutakon próbálgasson......
A gyóniakról is ugyanez a véleményem. Kölcsönös a szeretet.
De sáriakkal nem vitázok szomszédom is sári elég baj volt van vele is.....(van 1 pár ember azért aki jó fej)
Hát nekem lakotton belül az 50 az 50 és pont, ha dudálnak, ha villognak leszarom...akkor is 50-el megyek...
Viszont Budapest Hungária, vagy hasonló 70-es táblás utaknál én is néha belenyaltam a 100-ba...
De akkor sem szabad ágyat és szétszaladt lovakat kívánni, vagy csak beszélni is róla!
Engem meg ilyen 23 évesnek néznek
Keressenek addig jó még keresnek .......
Nem is kívántam neki de ha városban is 100 felett közlekedik mint ahogy mindig dicsekedik vele 1* baj lesz ha kiszalad elé 1 gyerek....
Valóban közelebb kerültem a 30-hoz, de ez még bőven fiatal kor! Karácsony óta második alakalommal fordult elő, hogy piavásárláskor elkérték a személyimet a tesco-ban és a lidl-ben....
Mégis rengetegen keresnek
Hazudozásban annyira lent az 100......
Neeemaszondom én, hogy feszegesd a határokat aranyapám! Hanem, hogy, szépen, gyorsan, stílusosan, mint ahogy én mentem tavaly!
De bizony vissza veszek...mégpedig annyira, hogy idén ilyen Dobogókős csapatások sem lesznek, MEG SEMMILYEN SEM...
Van valaki, aki sokkal fontosabb már nekem, mint egy ilyen Dobogókős csapatás, vagy bármelyik is!
Idén Kunmadáron pár kis gyorsulás és lehet elkezdődik a STUNTOLÁS..., ennyi lesz max.
No meg sok szép túrát tervezünk Zsu-val, mert hogy azért IMÁDJA a Fekete Szörnyeteget!
... SZERETTEINK PEDIG MINDIG HAZAVÁRNAK MINKET! ...
Első-hátsó motoremelő tízért valakinek?
GYORSAN VÁLASZOLJON, AKINEK KELL, MERT HOLNAP ÉRKEZIK A CUCC!

Emelő: Állítható (ezáltal minden motorra jó), szétcsavarozható a szerkezet, tisztítás gyanánt, csúszásgátlókkal ellátott. Az első hagyományos emelők ugye olyanok, hogy az a kis pöcök belemegy a telóba, oszt huss. Ezen további kettő (vagy három - erre pontosan nem emlékszem) kicsi pöcök van felszerelve, ezek körbeölelik a villa alját, miután felkerült a gép. Ez megakadályozza a villa lefordulását.

Ugyanitt Spyke, 52-es ruha eladó, kék-sárga színben, kengurubőr, 90 000 Ft-ért! Kamionról leesett ruhadarab, 3-szor volt használva. Makulátlan állapot!

Még feltettem volna ide a páros 2010-es Dunlop D211GP-ket, 95 %-osak, de hát 35 rugóért lecsaptam rá...
Én már tavaly is visszavettem... 2/a 295km/h
Tavaly 55 év után ismét világbajnoki érmet szerzett a magyar válogatott...
.. ÖREG A .....
No-No...eddig olyan jó tanácsos baráti beszélgetések voltak, de úgy látom, hogy köztetek, mintha valami kis plussz feszkó lenne... Osszátok csak egymást, de azért ne kívánjuk a másiknak, hogy szétszaladjanak a lovak, meg hogy ágyból fórumozzon,mert az ilyen visszafelé szokott elsűlni!
Inkább mond neki azt Gyula, hogy úgy motorozol, mint ahogy egy magyar focizik! Ezzel két kardot is megforgatsz benne...

Bocsesz Kölyök, de ezt nem hagyhattam ki....