Speciel most hogy motorral kidugtam az orrom a környező országokba.Látom.Ott sem olcsóbb.
Csak az utak jobbak.
Így tömindegy.Ha villog megállok és tankolok.
A táj szebb a hegyekben.
Nem a buckákon mint itten.Ennyi.
Ami jó az Csesznek felé és a Pécs-Orrfű szakasz.Kifejezett dobogókő és környéke közel van meg kanyargós is de mostanra már súrolja az életveszély kategóriát.
Így ha tehetem GO ki külföldre.
Nyáron lemerem fogadni, hogy duplájára nő majd azon motorosok száma, aki tankol majd és CSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ....ha nem a triplájára...
És valahol meg is értem őket.... ebben a tetves Országban a kibaszott magas adóknak is adója van és minden csak egyre drágul, csak a fizetések nincsenek arányban ezzel az egésszel, no meg a munkalehetőségek sem! Hányok ettől az egésztől!
Ráfáznál, ha mögém ülnél fel, mert minálunk meg Párom akkor kezd el ütögetni, amikor szeretné, hogy menjünk!
Még jó, hogy nem egyforma a gépünk a Gyulával, mert még madarason véletlenül mögém ülnél fel és lenne belőle nagy meglepődés, amikor még 260-nál is ütögetnél....
Bár én azért nem hagynám, hogy a villáskulccsal bökdössél hátulról, mint szegény Gyulát a Hungexpon!
"Mindenki úgy vezet ahogy akar, úgy vált ahogy akar, saját maga tankolja téma lezárva ....."
Ez is a Gyula idézete és ha végigolvastad volna az egész beszélgetést, akkor rájönnél, hogy én a benzinfogyasztásos témához szóltam és azzal sem bántottam, csak elmondtam az én véleményemet!
Természetesen a Párommal mögöttem én sem egykerózok, meg száguldozok, hanem a LEGBIZTONSÁGOSABBAN ÉS NEKI A LEGKÉNYELMESEBB MÓDBAN MOTOROZUNK!
De ismétlem nem az utassal való motorozást firtattuk. De ha már itt tartunk, hogy valaki 99%-ban utassal közlekedik, amiből a megmaradt 1% az az, hogy gondolom a garázsból kitolja a VAS-at, na erre a célra nem éppen egy 750-es sportgép való.
De már rögtön Gyula mellé is állok ebben, mert gondolom, hogy azért van ilyen gépe, mert ez tetszik neki és mellesleg megjegyzem a Gixer kényelmét illetően, hogy az én Párom imádja. Azt mondja mindig, hogy full kényelmesen ül és nem zsibbad semmije, nem töri a fenekét és abszolút biztonságosan ül hátul. Szóval amikor én már nem érzem a seggem, akkor ő még dupla annyit is kibírna!
Szóval ezzel részemről le is zárom a témát!
Gyula, ne haragudj, ha valamit úgy éreztél, hogy megbántottalak vele, nem ez volt a célom!
...meg addig megkeresem rá a pénzt!