Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600-gsxr k5 eladó pályaidomot keressek!A cim.:kazai.75@hotmail.com!
hali!mindenkinek BÚÉK!van valakinek gsxr-600 k5 pályaidomja?
Mindenkinek, benzingőzös Boldog Új Esztendőt!
Az jó, megnyugodtam.
A nagy téli elrakáskor kimaradt az ellenőrzés, éshát fagy van a garázsban.
persze, -32fokos fagyálló van benne ha jól tudom..
Sziasztok,
szerintetek a gyárban fagyálóval töltik fel a gépeket? Nem találom a kézikönyvet éshát hideg van.

Domino
Mr.Hayabusa!
most néztem a képeidet és látom, h úgyanolyan arlen ness ruhánk van!
Alex!
Köszi a plexit!
Tisztelet Tesók!
Gixxer!
Én csak olyanról tudok amit külön kell felvenni!Minden ruhában csak szivacs van!
Vegyél,mert fontos!
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Köszi, de ez így nekem drága.. Nincs valami olcsóbb? Az se baj ha fúrni kellene, pályaidomhoz kell..
Ez az első bőrruhád? Mert egyikbe sincs gerincvédő, csak sima szivacs.
Ajánlom hogy külön felvehető gerincvédőt vegyél, mivel a ruhába betehető nem véd teljeskörüen, mivel kicsi felületű. Akciósan most bárhol tudsz vásárolni...
cső skacok!
vettem egy új arlen ness kétrészes ruhát és nem adtak hozzá gerincvédőt. most utólag szeretném megvenni és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti milyet ajánlotok, milyet vegyek? hol vegyek? stb... ja és még vmi amit eddig néztem az összes olyan volt, h a testemre kell felvenni és nem a ruhába kell rakni! nekem olyan kellene amit a kabátba lehet rakni! segítsetek mert kétségbe vagyok most emiatt esve!
Ha valakinek kell még Jardine GP-1 slip on K7 GSXR 600-ra sz jelezze Mert tudok még rendelni..

78.000.-Ft dobozban Budapesti átvétellel.
Szállitási idő: 15 munkanap.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rá megyek egy sörre. Kurvára várom a már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt így addig-addig csinálom, míg az egészet sugárba kihányom. Azt mondom én neked motoros barátom, motorozás nélkül szart se ér a karácsony!?
Köszi a gyors választ.

Elképzelhető hogy lesz még belőle?
Boldog karácsonyt a gixxereseknek! És a nem gixxereseknek is......
Boldog Karácsonyt!
Boldog karácsonyt mindenkinek csávók! (lányok)
Hali Srácok!

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
A YOSHIMURA R77-CARBON,SLIP ON ára;120000ft gyári csomagolásban vanbelőle többdarab.
A kenny roberts bukógomba ára;30000ft nemkellfúrni az idomot a felszereléséhez minden tartozék a csomagolásában.Postai utánvét megoldható.
Bocs! Már elkelt!
Szia!

Olvastam a hirdetésed , mennyi volna a kipufogó ára?

Előre is köszi.